Sfârşitul lumii

Oamenii de ştiinţă nu exclud posibilitatea unor catastrofe cosmice,capabile să provoace distrugeri incalculabile Terrei,existând tot soiul de “nostradami”, care s-au întrecut în a fixa sfârşitul lumii.

Prezicerile mayaşilor constituie cel de-al 183-lea sfârşit de lume”contabilizat” de istorici şi filozofi.Civilizaţia Maya a cunoscut apogeul în sec.VI-IX d.Hr.,calendarul lor prezicând sfârşitul lumii la finele lui 2012.Pentru unii profeţi din Biblie,Coran şi Torah,această lume trebuia să se sfârşească apocaliptic în anul 1000,apoi în 200o şi,după calendarul Maya,în 21 decembrie 2012.Au fost şi alţi”profeţi” din SUA,din Noua Zeelandă,care au “dezamăgit” profund lumea,întrucât “sfârşiturile” lor n-au avut loc în 2011!

Cercetările unor oameni de ştiinţă de la NASA şi Agenţia Spaţială Rusă au descoperit un asteroid care se îndreaptă spre Pământ,cu care se va ciocni,cel mai probabil,în 13.04.2o36!Între 2040-2050 se prevede epuizarea resurselor naturale principale,energetice,iar pentru evitarea unui dezastru ecologic,omenirea,afirmă unii oameni de ştiinţă,au “nevoie de o altă planetă la propriu”.

2 thoughts on “Sfârşitul lumii

  1. Sa lasam catastrofele si imaginatia bolnavicioasa a unora si sa revenim cu picioarele pe pamant. Ceea ce e adevarat, e ca exista copiii indigo, de cristal si cum or mai fi denumiti. Sunt un copil indigo si sfarsitul lumii nu se anunta asa catastrofic… E vorba de sfarsitul acestei lumi egoiste si de trecerea Pamantului in alta dimensiune spirituala, unde armonia si iubirea vor fi legile de baza. Sunt deja pregatiri in acest sens, anumite fiinte au primit energie pentru a constitui primele “ancore” ale noii lumi. Ele se afla in curs de a primi corpuri “noi”, adaptate la alta dimensiune, dar totul se deruleaza la nivel mental. Universul insusi este mental, ceea ce vedem pe pamant acum este creatia gandurilor noastre.
    Mai multe amanunte
    http://punctulzero-octavian.blogspot.com/
    Deci eu discut despre adevar si nu despre preziceri. 😉

  2. Este adevărat că şi în privinţa “înălţării spirituale” s-au avansat numeroase scenarii şi aceasta poate fi considerată o varianta mai optimistă a Apocalipsei.Eu cred că omenirea,la fel ca orice vieţuitoare de pe pământ sau univers,are perioada ei de evoluţie şi aceasta se apropie de apogeu.E trist pentru noi,dar ar fi benefic pentru Terra.Precum au dispărut dinozaurii,vor dispărea şi oamenii,iar planeta îşi va reveni.Desigur că vor mai trece câteva secole şi nu se ştie care va fi cauza extinţiei,însă tot ceea ce se naşte,trebuie să şi moară,inclusiv civilizaţia noastră.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.