La cumpărături…

Soţia mea insistă întotdeauna să o însoţesc la shopping. Din păcate, ei îi place să cotrobăie articol cu articol, pe când eu mă plictisesc repede. Atunci îi spun că mă duc un minut la raionul de electronice (total inutil în opinia ei) şi, eventual, ne întâlnim la casă sau în parcare. Însă ieri am primit acasă următoarea scrisoare de la Carrefour:

“Dragă doamnă Muşat,

În ultimele şase luni soţul dvs. a produs perturbări grave în activitatea magazinului nostru. Nu mai putem tolera comportamentul să şi ne vedem nevoiţi să interzicem accesul amândurora în magazinele noastre.

Nemulţumirile noastre împotriva soţului dvs., dl. Muşat, sunt enumerate mai jos şi sunt susţinute de înregistrările de pe camerele noastre video:

1) 15 februarie

A luat de pe raft 24 de cutii de prezervative şi le-a pus aleatoriu în coşurile de cumpărături ale altor clienţi, profitând de neatenţia acestora.

2) 23 februarie

A pus să sune toate cesurile deşteptătoare din raionul “Articole pentru casă” la intervale de cinci minute.

3) 6 martie

A făcut pe podea o dâră de sos de tomate până în faţa uşii de la toaleta femeilor.

4) 11 martie

I-a spus unei casiere, pe un ton oficial: “Cod galben în raionul de legume. Du-te imediat acolo”. Asta a determinat-o pe angajata noastră să-şi părăsească postul desemnat şi, prin urmare, să primească o mustrare scrisă din partea supervizorului său, ceea ce a dus la o grevă organizată de sindicat ce a costat managementul companiei timp şi bani.

5) 25 martie

A blocat o oră biroul de rate, solicitând deschiderea unui contract pentru o pungă de M&M.

6) 2 aprilie

A mutat semnul “Atenţie! Podea udă!” într-o zonă mochetată.

7) 12 aprilie

A mutat un cort în raionul “Camping” şi a invitat copiii celorlalţi cumpărători să-şi aducă perne şi pături de la raionul “Aşternuturi” ca să petreacă weekendul împreună, ofertă la care au răspuns pozitiv 22 de copii.

8) 26 aprilie

Când un angajat l-a întrebat dacă poate să îl ajute a început să plângă şi să ţipe “Oare de ce nu pot oamenii să mă lase pur şi simplu în pace?” determinând mai mulţi cumpărători să sune imediat la 112 şi sosirea a trei ambulanţe.

9) 2 iunie

A privit direct în obiectivul unei camere de luat vederi şi a folosit-o drept oglindă în timp ce-şi scobea nasul.

10) 2 iunie

În timp ce cerceta o puşcă de vânătoare în raionul “Arme” l-a întrebat pe vânzător unde poate găsi antidepresive.

11) 24 iunie

S-a deplasat prin magazin furişându-se pe după rafturi, în timp ce fredona suficient de tare încât să fie auzit tema din “Mission Impossible”.

12) 30 iunie

S-a ascuns printre hainele de pe un stander şi, când alţi cumpărători apăreau să vadă marfa, le striga “BAU!”

13) 6 august

A desfăcut toate cutiile de carioca şi creioane colorate din raionul de papetărie, probând toate culorile albastre şi rupându-le vârfurile, sub pretextul că nici una nu are nuanţa perioadei albastre traversată de d-lui.

14) 19 august

Când s-a făcut un anunţ la staţia de amplificare a magazinului, s-a chircit pe podea în poziţia fetală urlând “O,nu! Aud din nou acele voci!”

Şi, pe 20 august,ultimul comportament inacceptabil, care ne-a determinat să vă interzicem accesul în Carrefour prin această scrisoare: a intrat într-o cabină de probă şi, după un timp, a strigat foarte tare “Hei! Nu este hârtie igienică în cabina asta!”, provocând leşinul angajatei noastre de pe raion.

Cu stimă,

X

Managerul Carrefour

Morala,Doamnelor?

Nu ne mai trageţi după dvs. la cumpărături… :)) Iată ce se poate întâmpla.

Best regards!

2 thoughts on “La cumpărături…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.