Obiceiuri proaste, care urâţesc femeia.

Niciodată vara, în cursul zilei, femeia n-ar trebui să se machieze strident, cu pudră multă, cremă grasă şi farduri strălucitoare. Frumuseţea constă în naturaleţea acesteia.

Părul trebuie să aibă mereu un aspect îngrijit (chiar dacă nu este vopsit, aici referindu-ne la femeile în vârstă, şi nu numai, care preferă culoarea naturală a părului). Nu va bea multă cafea, decât cel mult una pe zi, întrucât aceasta deshidratează organismul. După consumarea ceştii de cafea, se va bea multă apă pentru rehidratare.

Nu va fuma deloc, pentru că fumatul are o multitudine de efecte negative asupra organismului şi a înfăţişării fizice: miros neplăcut de tutun, în loc de parfum, ridarea devreme a tenului, celulită şi vergeturi pe corp, fumatul provoacă îngustarea vaselor de sânge, provoacă boli ale inimii şi cancer pulmonar, buzele se închid la culoare, unghiile şi degetele prind culoarea galbenă de la nicotină, în jurul gurii se formează riduri de expresie specifică fumătorilor şi efectele dezastruoase pentru o femeie pot continua.

La serviciu nu se va sta pe scaun nemişcată opt ore ci e nevoie de puţină gimnastică a braţelor, a coloanei, cam din două în două ore. Poziţia pe scaun este importantă pentru coloană, nu se va sta cocoşată, în primul rând pentru menţinerea sănătăţii şi în al doilea rând pentru a nu impresiona negativ colegii, atunci când o privesc.

Programul prelungit la lucru nu ajută deloc organismul. Pe femeie o face mai sensibilă la stres şi mai vulnerabilă. De asemenea oboseala provoacă acnee. Din cauza stresului, aceasta are prostul obicei de a-şi atinge faţa, afectându-i aspectul pe termen lung. Din cauza bacteriilor de pe mâini, transferându-le pe faţă, poate provoca acnee sau alte infecţii ale pielii feţei.

Să nu uităm, buzele şi unghiile sunt cartea de vizită a unei femei, din perspectivă masculină. Nişte buze uscate sau unghii neîngrijite îi pătează imaginea.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.