Justiţie made SUA

CELE MAI TARI 7 LOCURI ÎN TOPUL NEBUNIILOR din SUA…

*Locul 7

Premiul LIEBECK este numit aşa după Stella Liebeck – 81 de ani – care a dat în judecată McDonalds pentru că şi-a vărsat în poală o ceaşcă de cafea şi a câştigat 2,9 milioane $…

*Locul 6

Kathleen Robertson, Ausin, Texas, a primit o despăgubire de 780.000 de dolari. Ea şi-a fracturat glezna într-un magazin de mobilă, după ce s-a împiedicat de un băieţel care alerga prin magazin. Verdictul tribunalului i-a surprins pe proprietarii magazinului, având în vedere că băiatul era chiar copilul doamnei Robertson!

*Locul 5

La egalitate, pe locul 5 este Carl Truman de 19 ani, care a câştigat 74. 000 $ şi cheltuieli pentru îngrijiri medicale, după ce un vecin a trecut cu Honda Accord peste mâna lui. El se băgase pe sub maşină ca să fure roţile maşinii, iar vecinul care era la volan, nu l-a văzut şi a plecat din parcare…

Locul 5

Tot pe locul 5 se află Terrence Dickson din Bristol, Pennsylvania, care după ce a spart o casă a vrut să iasă prin garaj, dar uşa acestuia era stricată… iar uşa de acces în casă se închisese automat în urma lui. Proprietarii erau în vacanţă, aşa că hoţul-minune a rămas închis opt zile în garaj, hrănindu-se doar cu o ladă de Pepsi şi un sac de mâncare pentru câini. El a dat în judecată casa de asigurări a proprietarului pentru că situaţia i-a cauzat stres şi a câştigat 500.000 $.

*Locul 4

E ocupat de Jerry Williams din Little Rock, Arkansas, care a fost muşcat de fund de câinele vecinului, care era legat în curtea respectivului vecin. El nu a câştigat decât 14.500 $ pentru că juriul a considerat că dl. Williams a provocat “un pic” acest incident, sărind gardul şi trăgând cu o puşcă cu alice în câine…

*Locul 3

Aparţine don’şoarei Amber Carson din Lancaster, Pennsylvania, care a alunecat pe o baltă de sifon într-un restaurant şi şi-a rupt mâna. Treaba e că balta fusese făcută chiar de ea, când aruncase un pahar cu sifon în capul prietenului ei şi probabil ratase… A câştigat 113.500 $.

*Locul 2

Kara Walton din Claymont Delaware a încercat să intre pe geamul unei toalete de la un club de noapte pentru a nu plăti 3,5 $ la intrare, a alunecat şi şi-a spart doi dinţi. A dat în judecată clubul şi a câştigat 12. ooo $ şi cheltuielile stomatologice.

*Locul 1 cu coroniţă

Merv Grazinski din Oklahoma City, a cumpărat o rulotă cât o casă, şi când se deplasa pe autostradă a fixat viteza pe automat şi s-a dus în spate să-şi facă o cafea… Rulota a ieşit bineînţeles de pe autostradă şi a căzut în şanţ. El a dat în judecată compania care a fabricat rulota pentru că nu a specificat în manualul de utilizare că nu trebuie să părăsească volanul în timp ce merge… A câştigat 1.750.000 $ şi o nouă rulotă, iar compania a modificat manualul de utilizare.

.

sursa: FanBox.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.