Deparazitarea corpului

DEPARAZITAREA CORPULUI UMAN

Spre reamintire…

Ştiai că organismul tău este colonizat de o mulţime de paraziţi care mănâncă zilnic din tine?

Vrei să accepţi sau nu, realitatea este că toţi avem în noi diferite specii de paraziţi care ne consumă substanţele nutritive şi ne expun unor boli înfiorătoare.

Toţi oamenii au aşa ceva?

DA! Fără excepţie.

Îţi aduc la cunoştinţă că oamenii de pe planetă se împart în 2 categorii:

1. Oameni care se detoxifică (periodic) de paraziţi.

2. Oameni care NU se detoxifică de paraziţi

Aşadar, nici nu se pune problema organismului neinfestat. Suntem cu toţii mult prea expuşi, cu atât mai mult în aceste vremuri cu aer poluat, apă murdară şi mâncare infestată. Partea bună este că dacă ai un stil de viaţă sănătos şi echilibrat, care-ţi asigură un sistem imunitar puternic, corpul tău este capabil să ţină cât de cât sub control majoritatea paraziţilor cu care te infestezi, însă dacă nu ai grijă de sănătate, ai toate şansele ca, mai devreme sau mai târziu, paraziţii să-ţi producă o grămadă de boli.

Legătura dintre Paraziţi şi BOLI

După mai multe experimente, cercetătoarea Hulda Clark a ajuns la concluzia că multe din bolile cu care se confruntă omenirea în zilele noastre sunt produse de un anumit parazit. Ea a scris şi despre descoperiri revoluţionare în cartea ,,Vindecarea tuturor formelor de cancer” – pe care v-o recomand chiar dacă nu aveţi cancer. Cercetătoarea a descoperit în experimente că:

* organismele TUTUROR pacienţilor bolnavi de cancer erau supraîncărcate cu parazitul ,,Fasciolopsis buskii” (un vierme plat).

* TOŢI pacienţii cu boli de piele erau supra-infestaţi cu viermi cilindrici (oxiuri, limbrici etc).

* TOŢI pacienţii cu acnee rosacee erau puternic infestaţi cu parazitul Leishmania.

* TOŢI diabeticii aveau trematodul pancreatic al bovinelor – Eurytrema.

* TOŢI cei care suferă de migrene au nematodul Strongyloides.

* persoanele cu ASTM au ascarizii în plămâni.

* Multe persoane care fac infarct au viermi în inimă.

* Paraziţii care ajung la creier produc BOLI PSIHICE, în special schizofrenia.

* Persoanele care transpiră excesiv noaptea sunt supra-infestate cu ascarazi.

Şi lista poate continua.

Aşadar, Hulda Clark a tras concluzia că paraziţii reprezintă o componenţă esenţială în producerea a 90% din bolile cu care oamenii se confruntă în ziua de astăzi.

De ce sunt paraziţii periculoşi?

Paraziţii colonizează de obicei colonul şi intestinul subţire al oamenilor, unde pot produce boala chron sau polipi, însă pot rămâne şi inofensivi dacă gazda are un sistem imunitar puternic şi o floră intestinală echilibrată. Partea proastă începe atunci când paraziţii reuşesc să treacă din intestine în restul organismului şi se instalează în alte organe, încep să apară bolile. Trecerea din intestine în alte organe se poate realiza pe fondul unei flore intestinale dezechilibrate, şi doar în condiţiile în care organismul este infestat cu alcool izopropilic. Paraziţii nu pot supravieţui în alte organe în afară de intestin, decât în prezenţa ALCOOLULUI IZOPROPILIC (un produs secundar al industriei petrolului, folosit ca solvent).

CUM ajunge alcoolul izopropilic în corul tău?

Foarte simplu, deoarece e o substanţă la care suntem cu toţii expuşi în aceste vremuri. El se găseşte în: majoritatea şampoanelor (şi pătrunde prin piele în corp), în sucurile din comerţ, în produsele cosmetice, în apa de gură, în fixativul pentru păr, în toate produsele pentru bărbierit, în cafeaua decofeinizată, în cerealele prelucrate, în diferite medicamente şi lista poate continua. Mai mult decât atât, specia comună de bacterii clostridium produce alcool izopropilic în intestinul tău.

Ideea e că suntem atât de expuşi încât chiar NU avem cum să ne ferim. Asta e realitatea, oricât de înfiorător ar suna. Însă vestea bună este că Dumnezeu ne-a lăsat în natură exact leacurile de care avem nevoie, pentru a ne curăţa periodic organismul de paraziţi.

Programul 100% natural de eliminare a paraziţilor. Are la bază 3 PLANTE:

– PELINUL (capsule sau ceai) – Wormwood (from the Artemisia shrub – artemisia absinthum)

– CUIŞOARELE (recomand cuişoare întregi, în locul capsulelor) – Common Cloves (from the clove – eugenia caryophyllata)

– COAJĂ NUC NEGRU – Tinctură – Black Walnut Hulls (from the black walnut tree – juglans nigra)

Aceste trei ingrediente, luate împreună, au potenţialul să omoare majotitatea speciilor de paraziţi care-ţi colonizează corpul. Mai mult, este 100% NATURAL, iar ingredientele le poţi găsi la orice magazin naturist (mai puţin tinctura de nuc negru, care se găseşte mai rar în magazine, însă se găseşte lejer pe internet).

Black Walnut Hulls (from the black walnut tree – junglas nigra) was used by the Indians of America as an anti-parasite, anti-bacterial, anti-viral and anti-fungal remedy: Its active ingredients are juglone, tannin and iodin

Wormwood (from the Artemisia shrub – artemisia absinthum). Its known for its vermicidal propertis and helps those with a weak and ubder-active digestion. It increases the acidity of the stomach and the production of bile. It reduced bloatines.

Common Cloves (from the clove tree – eugenia caryophyllata) has anti-parasitical, anti-fugal, antiviral and anti-inflammatory properties. It also removes pains.

Durează trei săptămâni, după următorul program:

* După cum vezi, tratamentul are 2 FAZE:

1. Faza de început (deparazitarea) – în care se face tratament intensiv pentru a elimina paraziţii şi ouăle acumulate.

2. Faza de menţinere – în care se ia o dată pe săptămână tratamentul, pentru a preveni o nouă supra-infestare – pe care ar fi bine să-l ţineţi regulat, toată viaţa. Adică: o dată în fiecare săptămână vei lua 2 linguriţe de tinctură de nuc negru, 7 capsule de pelin şi 7 capsule de cuişoare (aproximativ 3 linguriţe de cuişoare întregi). Simplu, nu?

Respectând aceste principii vei ajuta ENORM corpul în lupta cu paraziţii, la care suntem cu toţii expuşi în fiecare zi.

ALTE REMEDII CARE AJUTĂ ÎN LUPTA CU PARAZIŢII:

1. Usturoiul

Deşi este cunoscut pentru calităţile anti-parazitare, anti-fungice, anti-bacteriene şi de antibiotic natural pe care le are, beneficiile usturoiului merg mult mai departe de atât. Eu, de exemplu, în ultimii 2 ani n-am luat niciun medicament alopat, indiferent că am avut febră 39-40. De fiecare dată când răcesc îmi fac un suc de lămâie şi mănânc căţei de USTUROI. În aceşti 2 ani n-am fost răcit niciodată mai mult de 3 zile, iar tratamentul nu a dat niciodată greş.

2. Argila

Un alt supliment MIRACULOS. Şi nu exagerez deloc. E unul din cele mai bune remedii pentru paraziţi, însă are multe alte beneficii. Curăţă întreg organismul de toxine şi metale grele, purifică sângele, detoxifică ficatul, detoxifică intestinele, echilibrează glandele endocrine, ajută flora intestinală, are efect anti-depresiv şi anti-stres, repară leziunile din întreg tubul digestiv (de la gingivită, roşu în gât, gastrită, intestin iritabil, până la hemoroizi), şi foarte multe alte beneficii.

ADMINISTRARE: Deşi se găseşte şi sub formă de capsule, eu recomand argila pulbere sau granule – care se lasă într-o cană cu apă de seara până dimineaţa. Dimineaţă se amestecă şi se bea apa argiloasă tulbure. Nu uita că Dumnezeu ne-a făcut din ţărână.

3. Nuca de cocos

Se cunosc beneficiile antiparazitare, antibacteriene şi în special antifungice ale uleiului de cocos. Se poate consuma ulei de cocos natural, însă eu recomand nuca de cocos întreagă pentru rezultate mai bune. Ţin minte că am citit pe un forum despre un băiat relativ sănătos, care a decis să facă o cură de 2 săptămâni cu ulei de cocos, deoarece auzise că este sănătos. În timpul celor 2 săptămâni i s-a întâmplat de 2 ori să defecheze un pumn de viermi. (Groazic, aşa-i?)

4. Seminţe CRUDE de dovleac

Aproximativ 50 de seminţe de dovleac dimineaţa pe stomacul gol, era cura împotriva paraziţilor recomandată de regretatul Valeriu Popa. Acest remediu are capacitatea să omoare cele mai comune specii de paraziţi.

5. Fibre vegetale

Este esenţial să elimini regulat materiile fecale. Constipaţia (=neeliminarea fecalelor la mai mult de 48 de ore) duce inevitabil la dezvoltarea şi înmulţirea paraziţilor, deoarece le oferi mediul perfect pentru dezvoltare. Mai mult despre fibre am scris în articolul despre Detoxifierea Colonului 100% Natural.

6. Probioticele şi Prebioticele

Flora intestinală este bariera dintre paraziţii, bacteriile dăunătoare şi viruşii din intestin şi restul organismului. O floră intestinală echilibrată şi sănătoasă va lăsa doar nutrienţii necesari să treacă în organism, blocând orice alceva. Pentru a menţine această floră sănătoasă este esenţial să consumăm regulat probiotice şi prebiotice.

* Probioticele sunt bacterii benefice precum cele din intestin, care se găsesc în produsele fermentate, în special IAURTUL şi CHEFIRUL. Atenţie! Iaurtul făcut de casă bate la orice oră d.p.d.v. calitativ, orice iaurt din comerţ. Aşadar, mai bine cumpără lapte proaspăt de la ţărani şi pune-l la prins, decât să dai banii pe cele din comerţ, făcut exclusiv pentru a produce cât mai mulţi bani, şi atât.

* Prebioticele sunt alimentele care hrănesc bacteriile benefice din flora intestinală: cicoarea, napul, ceapa crudă, usturoiul crud, sparanghelul, tărâţele de grâu, fasolea şi mazărea, spanacul şi legumele cu frunze verzi, banana, ovăzul etc. După cum vezi prebioticele se găsesc într-o gamă largă de alimente, aşa că ai de unde alege.

7. Vitamina C

Vitamina C joacă un rol esenţial în funcţionarea optimă a organismului, cu atât mai mult în eliminarea eficientă a paraziţilor. ATENŢIE! Vitamina C de calitate NU se găseşte în capsule, ci în grădină! Vitamina C este un micronutrient format din : Rutină, Bioflavonoide, Factorul K, Factoru J, Factorul P, Tyrosinasa, Ascorbinogen, Acid ascorbic. Suplimentele din farmacii cu Vitamina C conţin doar acid ascorbic, în timp ce Vitamina C din natură are TOATE componentele. Ştiai că ardeiul verde conţine cel puţin triplu vitamina C faţă de citrice?

– Măceşele: 1500-2000 mg. Vit. C/100g

– Ardeiul verde: 1600-1800 mg. Vit. C/100g

– Cătina: 670 mg. Vit. C/100g

– Pătrunjelul: 150 mg. Vit. C/100g

– Kiwi: 120-180 mg. Vit. C/100g

-Coacăzele: 55-215 mg. Vit. C/100g

– Portocala: 53 mg. Vit. C/100g

Ideea e că există destule surse de vitamina C în natură! Nu e nevoie să optezi pentru capsule.

8. Altele

Eu le-am prezentat mai sus pe cele mai comune şi mai accesibile, însă asta nu înseamnă că sunt singurele. Mai au proprietăţi antiparazitare:

– Argintul Coloidal

– Sâmburii de grapefruit şi de lămâie

– Aloe vera

– Propolisul

– Pau d’Arco

– MMS (Minerale Miracle Solution)

– Iodul (sub formă de iodură de potasiu sau Solutie lugol)

Şi lista poate continua.

Rotirea alimentelor

Ca orice organism viu, paraziţii au capacitatea de a se adapta în timp şi de a deveni imuni la alimentele sau plantele care ar fi trebuit să-i omoare. De aceea, nu vei avea rezultate consumând doar usturoi în fiecare zi sau doar seminţe de dovleac în fiecare zi. Cea mai înţeleaptă alegere este ROTIREA ALIMENTELOR. Adică o săptămână consumi multă nucă de cocos, în următoarea seminţe de dovleac, apoi treci la argilă şi aşa mai departe. Astfel nu numai că paraziţii nu pot dezvolta rezistenţă, dar vei fi capabil să omori o gamă mult mai largă de specii, deoarece nu toate speciile mor de la acelaşi aliment.

Punctul de plecare, sunt cele 3 componente (nucul negru, pelinul şi cuişoarele), o combinaţie care omoară majoritatea speciilor de paraziţi, în mai puţin de 3 săptămâni.

DE REŢINUT:

Este important să luăm partea bună din toate.

Un om informat valorează cât doi!

Un om informat este protejat!

One thought on “Deparazitarea corpului

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.