Jurământul lui Bergoglio

BERGOGLIO A DEPUS JURĂMÂNTUL ÎN FAŢA STEAGULUI NEGRU

francisc I
 
 
.
Sfântul Malachia avea dreptate! Francisc I este primul “Papă Negru…
.
APARENŢELE ÎNŞEALĂ!!! MARIO BERGOGLIO A DEPUS JURĂMÂNTUL ÎN FAŢA STEAGUKUI NEGRU IEZUIT CU CRANIUL ŞI OASELE ÎNCRUCIŞATE!!!
.
Toată lumea ridică în slăvi modestia papei Francisc I şi speră să realizeze “reîntoarcerea la “timpurile umilinţei şi spiritualităţii”. “Jorge Mario Bergoglio este primul papă iezuit!!! Mario Bergoglio a depus jurământul în faţa steagului negru iezuit cu craniul şi oasele încrucişate. Vreţi să ştiţi ce a jurat Mario Bergoglio??? Vă prezint mai jos JURĂMÂNTUL IEZUIT AL LUI JORGE MARIO BERGOGLIO:
 
Sus, I.N.R.I. Isus din Nazaret, Regele Iudeilor. Jos, Ucide Doar Regii Răi.
.
“Eu, preotul JORGE MARIO BERGOGLIO, în prezenţa Atotputernicului Dumnezeu şi a binecuvântatei Fecioare Maria, a binecuvântatului Arhanghel Mihail şi a binecuvântatului Sf. Ioan Botezătorul şi a sfinţilor apostoli Petru şi Pavel şi a tuturor sfinţilor din oastea cerească, precum şi în prezenţa voastră, a părinţilor mei sufleteşti şi a generalului suprem al societăţii iezuite, organizaţie întemeiată din pântecele Fecioarei Maria.
 
Declar şi jur că Sfinţia Sa Papa este vice-rege al lui Hristos, capul universal al Bisericii Catolice de pe întregul Pământ şi că prin virtutea cheilor de a lega şi a dezlega, date sfinţilor de însuşi Iisus, Papa are puterea să detroneze regi, prinţi, state, Comonwealt-ul şi guvernatori eretici, tot ce nu are confirmarea Sfântului Scaun şi că ei pot fi cu siguranţă distruşi. De aceea:
 
EU voi apăra, cu tot efortul şi puterea mea, doctrina, tradiţiile Bisericii şi pe Papa, împotriva tuturor uzurpatorilor, dintre autorităţile protestante şi în special Biserica Luterană din Germania, Olanda, Danemarca, Suedia, Norvegia şi Anglia, precum şi de pe continentul american şi oriunde s-ar afla protestanţii pe glob.
 
EU nu mă voi supune niciodată unui rege eretic, sau să ascult legile unei ţări protestante sau liberale.
 
EU declar că voi ajuta şi voi asista anunţând pe Preasfinţia Sa de tot ce pare a fi primejdios intereselor Bisericii. Oriunde m-aş afla pe Glob, eu voi depune un efort maxim de a extirpa toată pretinsa lor putere, în mod legal sau pe orice altă cale.
 
EU declar că nu-mi voi asuma nici o doctrină eretică, propagând interesele Bisericii mamă, păstrând strict sfaturile agenţilor iezuiţi care m-au instruit pe mine, precum şi să nu divulg direct sau indirect, în scris sau verbal, ceva din planurile organizaţiei iezuite şi, în acelaşi timp, să execut tot ce-mi vor porunci superiorii mei, în frunte cu Papa.
 
EU declar că nu voi avea opinia mea proprie sau orice rezervă mintală, la fel ca un cadavru şi nu voi ezita să ascult orice poruncă pe care o voi primi de la Papă, superiorii mei din poliţia Vaticanului sau de la Iisus.
 
EU declar că voi merge în orice parte a Globului fără să murmur, supunându-mă oricărui ordin încredinţat mie.
 
EU declar că, ori de câte ori mi se va prezenta ocazia, voi purta război necruţător, în secret sau pe faţă, împotriva tuturor protestanţilor eretici şi voi încerca, direct sau indirect, să-i extirp sau să-i extermin de pe faţa Pământului, necruţând nici sex, nici vârstă şi nici o altă circumstanţă.
 
EU mă angajez să-i prind, să-i distrug şi să-i spulber, fie prin strangulare, fie arşi sau fierţi în cazane sau îngropându-i de vii pe toţi aceşti eretici.
 
EU voi spinteca pântecele mamelor însărcinate, le voi scoate plodul şi îi voi zdrobi capul de piatră, desfiinţând pentru totdeauna această sectă periculoasă.
 
Când nu voi putea acţiona deschis împotriva acestor eretici, EU voi folosi în secret cupa cu otravă, lame sau seringi otrăvitoare şi gloanţe de plumb, indiferent de rang, demnitate sau autoritate, în orice condiţii.
 
EU voi fi un ostaş credincios Papei sau superiorilor mei din “Ordinul Iezuit”.
 
CĂLCAREA JURĂMÂNTULUI ÎN FAŢA STEAGULUI NEGRU NU CERE ALTĂ PEDEAPSĂ DECÂT MOARTEA!”
 
Postat şi pe cristy ţepeş în jurământul iezuitpe 04/08/2011, evident fără referire la Mario Bergoglio care a devenit papă pe 13 ale lunii martie 2o13!!! Cristy Ţepeş mai spune:
 
În cartea “Marea Luptă”, cu mai bine de 100 de ani în urmă, Ellen G White a scris un fragment din acest jurământ: “Fiecare cardinal arhiepiscop sau episcop depune faţă de papă următorul jurământ: “Pe ereticul şi rebelii contra domnului nostru Papă sau a urmaşilor săi îi voi urmări şi mă voi împotrivi lor cu toate puterile…”
 
Am prezentat în întregime acest jurământ pentru ca cititorul să-şi dea seama de unde provine fanatismul acestor oameni. Pe lângă jurământul prezentat mai sus, iezuiţii mai au îndreptarul intitulat “Secreta Monita”, divulgată doar de două ori: în anii 160 şi anii 1800…
 
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
 
Aşa se încheie articolul lui Cristy. Am început să sap pe net şi… am găsit un extras din “INSTRUCŢIUNILE SECRETE ALE IEZUIŢILOR”!!! Înainte de a vă prezenta cele 17 pagini ale instrucţiunilor (de fapt 16 pagini, prima fiind cu jurământul), vreau să vă prezint un pasaj dintr-un articol, al domnului Ronin, intitulat Iezuiţii – Operaţiuni sub acoperire – 24.01.2011″
 
Ordinul iezuit are aproape 50 de ani de experienţă în operaţiuni sub acoperire (spionaj), operaţiuni geopolitice, organizaţie doar de sex masculin, cu o structură axată pe operaţii militare secrete; cu jurăminte secrete şi o completă subordonare faţă de fiecare iezuit superior, ultimul fiind Generalul Superior (cunoscut ca papa cel negru, îmbrăcat în negru şi stând în “umbra” papei îmbrăcat în alb). Ordinul iezuit , din 1814, are controlul total asupra instituţiilor Vaticanului (şi asupra ierarhiei clerului catolic) iar în prezent controlează, deasemenea, diferite organizaţii împreună cu ordinul Cavalerilor de Malta, cum ar fi:
 
Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU); NATO; Comisia Europeană; Consiliul pentru Relaţii Externe (CFR); Diverse bănci centrale; Mari corporaţii; Servicii secrete; Numeroase societăţi secrete şi culte, cum ar fi Francmasoneria (Frăţia) şi Opus Dej.
 
Este de asemenea important să reţineţi că Vaticanul (sub control iezuit) din 1929 este recunoscut ca micro-stat suveran, numit Vatican City, având:
 
Şef de stat şi cabinet (Sfântul Scaun, care constă din monarhie papală non-ereditară şi Curia)
 
Bancă centrală (Banca Vaticanului)
 
Reguli jurisdicţionale (Drept canonic, legea admiralităţii)
 
147 de acorduri internaţionale (tratate diplomatice care erau iniţial numite Concordate sau Tratate Laterane, care garantează Vaticanului privilegii naţionale speciale.
 
O reţea subterană imensă de arhive secrete (estimate la 84 de kilometri de spaţiu cu rafturi) dar şi o colecţie foarte mare de lucrări de artă antică aflată în muzeele Vaticanului.
 
Biroul universal al inchiziţiei (condus de americanul William Levada din anul 2000), o forţă de poliţie italiană, gardă militară elveţiană constând numai din bărbaţi necăsătoriţi de religie catolică, cu cetăţenie şi formare militară elveţiană.
 
În plus, reţineţi că Ordinul Iezuit, clerul catolic şi ordinul militar al cavalerilor de Malta (şi multe alte ordine papale şi royale militare) au o cultură extrem de patriarhală. Acest tip de structură rigidă este unul dintre principalele aspecte ale grupurilor fasciste.
 
“Iezuiţii nu au femei. Ei nu au sentimente (iubire) faţă de femeie. Deoarece a avea o soţie, a avea o femeie, însemna să fi legat de soţia ta şi familie, ori asta i-ar împiedica să fie supuşi total generalului superior iezuit. De aceea ei (iezuiţii) nu se vor căsători niciodată şi acesta este unul dintre secretele (cheia) succesului lor” – Eric Jon Phelps.
 
 
GHICI,GHICITOAREA MEA !!!
 
GHICI, GHICITOAREA MEA!!!
 
PS: De ce apar craniul şi oasele încrucişate, care sunt însemnele steagului iezuit (pe care se depune jurământul), la unele unităţi de “operaţii speciale”?!
 
Articolul integral pe ordinul negru!!!
 
 
 
 
 

One thought on “Jurământul lui Bergoglio

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.