Monarhi şi amantele lor

Cei trei monarhi au în comun nu doar numele de CAROL, ci şi reputaţia de Don Juan-i… (al Suediei, al Spaniei şi al României)

AMANTA regelui Suediei, DEZVĂLUIRI INCENDIARE despre PERVERSIUNILE din dormitor: “Se excita când arunca în mine cu sushi”

Cântăreaţa Camilla Henemark este în centrul unui imens scandal în Suedia, după publicarea unei cărţi în care vorbeşte despre relaţia pe care ar fi avut-o cu regele Carl XVI Gustaf.

 • Camilla Henemark

În cartea “Adio, viaţă dulce!”, artista dezvăluie cu lux de amănunte cum s-a desfăşurat relaţia ei timp de doi ani cu monarhul suedez. Camilla Henemark povesteşte că la prima întâlnire, după ce au mâncat într-un restaurant, s-au retras într-un separeu şi au făcut sex. Numai că picanteriile încep în momentul în care Camilla vorbeşte despre gusturile ciudate ale regelui Carl Gustaf în materie de sex: “Adesea, înainte să facem sex, arunca în mine cu sushi şi prăjiturele, apoi ne îmbătam, ne îmbibam de alcool. Era ca un armăsar în călduri…”

 • Carl Gustaf

Se pare că pasiunea pentru această cântăreaţă a fost destul de puternică, din moment ce, într-o altă carte, apărută în 2010, “Monarhul fără chef”, este dezvăluit faptul că regele a vrut la un moment dat să fugă în lume cu aceasta. “Regina Silvia, în vârstă de 34 de ani, ştia, dar nu a putut face nimic în privinţa asta, căci regele s-a îndrăgostit ca un adolescent, vrând să fugă cu Camilla, undeva, pe o insulă pustie, şi să trăiască cu nuci de cocos”, susţin autorii cărţii.

Şi nu este singurul scandal sexual dezvăluit în această carte! Cele relatate de Thomas Sjoberg (unul dintre autorii cărţii) au lăsat cu gura căscată opinia publică suedeză: sex în grup, stripteuze, fete sărace ispitite cu promisiuni să se culce cu el, prostituate sau folosirea Serviciilor Secrete drept paravan pentru o cât mai deplină intimitate.

Scandalos este faptul că regele Carl Gustaf nici măcar nu s-a străduit să nege dezvăluirile despre aventurile sale cu fete sărace, recunoscându-le senin.

Regele Juan Carlos a dezvirginat o tânără de 18 ani

Publicaţia spaniolă Semana a dezvăluit recent numele mai multor femei care se pare că au fost, pe rând, amantele regelui Juan Carlos. După ce în urmă cu câteva luni a ieşit la iveală relaţia pe care suveranul a avut-o cu bogătaşa nemţoaică Sylvia, timp de 4 ani, acum tot mai multe dive din alte ţări sunt trecute pe lista iubirilor bătrânului cuceritor.

 • Regele Juan Carlos şi regina Sofia

Lovitură după lovitură pentru regina Sofia a Spaniei, care se vede zilnic umilită de apariţia poveştilor de amor pe care le-a trăit soţul ei cu diverse femei, de-a lungul celor 50 de ani de căsnicie ai lor. Publicaţia Semana insistă asupra unei relaţii extraconjugale a regelui Juan Carlos, acum în vârstă de 74 de ani, care a durat nu mai puţin de 18 ani, cu o tânără Marta Gaya, care chiar ar fi fost dezvirginată de suveran pe când ea avea doar 18 ani. Povestea a început, conform jurnaliştilor iberici, în anii ’90, după ce Juan Carlos ar mai fi trecut şi prin patul celebrei prezentatoare Raffaella Carra. Aceasta s-ar fi mutat special în Spania pentru rege, dar el a lăsat-o cu buza umflată.

Blestemul infidelităţii din familiile regale din toată lumea a lovit şi Spania. Pentru prima dată după 50 de ani de căsătorie, Regina Sofia lasă să se înţeleagă că sunt probleme în căsnicia ei. Suverana a anunţat oficial că nu va celebra nunta de aur cu Regele Juan Carlos, care a înşelat-o timp de 35 de ani.

 • Sara Montiel

Coşmarul Reginei Sofia a început în ianuarie 1976, când suverana, împreună cu cei trei copii, a vrut să îi facă o surpriză soţului ei, care, oficial, se afla la vânătoare la unul dintre domeniile lor de lângă Toledo. Sofia a plecat după el, dar proprietarul vilei care îl găzduia pe Juan Carlos nu a lăsat-o să treacă. Regina l-a dat la o parte, a deschis uşa şi şi-a găsit soţul în braţele altei femei. Aceasta era Sara Montiel, pe care se spune că regele a iubit-o ani în şir.

Din acea zi, cuplul regal spaniol a dormit separat, relaţia lor devenind pentru totdeauna rece şi distantă. Aşadar, regina şi regele nu mai împart patul conjugal de 35 de ani, ba mai mult, Sofia nu-l mai suportă pe Juan Carlos în preajma ei! Toate detaliile despre viaţa de cuceritor a regelui, supranumit “suveranul cu 1.500 de femei”, au fost dezvăluite în cartea “Singurătatea unei regine: Sofia, o viaţă”, a jurnalistei Pilar Eyre, care prin dezvăluirile sale a stârnit un imens scandal, dar le-a şi arătat ibericilor ce fel de om e suveranul lor.

800.000 de dolari pentru cerceii oferiţi amantei de regele Carol

O poveste incredibilă a fost dezvăluită ieri de presa din Anglia. O familie de britanici a anunţat că scoate la licitaţie, în Salisbury, o pereche de cercei cu perle rare, care au aparţinut amantei regelui Carol al II-lea, Elena Lupescu. Preţul de pornire este de nu mai puţin de 800.000 de dolari.

 • Cercei cu perle rare

Timp de 35 de ani au stat cerceii cu diamante şi cu perle albe cu irizaţii roz şi bleau, deosebit de rare, într-un sertar prăfuit din mobila unei familii britanice. Doamna casei, care a primit bijuteriile de la o bună prietenă în urmă cu mai bine de trei decenii, a considerat cerceii prea opulenţi. Zilele trecute însă, femeia i-a găsit şi s-a gândit să-i vândă, profitând de povestea din spatele lor: Elena Lupescu, femeia pentru care regele Carol al II-lea a abdicat în 1940, după ce a ieşit la iveală relaţia lor de dragoste. Plecând într-o călătorie prin Europa, fostul monarh i-a dăruit iubitei această pereche de cercei cu diamante şi perle, pe care Elena Lupescu i-a oferit unei prietene din Anglia, prin anii ’60. Aceea i-a dăruit, la rândul ei, actualei posesoare a bijuteriilor, care, menţionând povestea unor specialişti bijutieri, a aflat că astfel poate lua o sumă colosală pe ele.

 • Regele Carol al II-lea

Zeci de bogătaşi, interesaţi de perlele Elenei Lupescu

Casa de licitaţii Wooley and Wallis a listat cerceii în programul ei, iar zeci de bogătaşi din toată lumea, majoritatea bijutieri faimoşi, şi-au anunţat prezenţa la Salisbury. Institutul de Gemologie din Elveţia, care reuneşte cei mai mari experţi în bijuterii din lume, şi-a pus ştampila de autenticitate şi valoare: “Cerceii au caracteristici uluitoare, merită o atenţie specială. Sunt o comoară excepţională pentru oricine”.

 • Elena                             Lupescu,                             femeia pentru                             care regele                             Carol al                             II-lea a                             abdicat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.