Ştiri haioase

Ştrandurile din România vor fi dotate cu toalete subacvatice! ,,E singura soluţie!”

An de an, proprietarii ştrandurilor din România se confruntă cu aceeaşi problemă: foarte mulţi români îşi fac nevoile direct în apa din bazin. ,,Apa are o culoare când deschidem ştrandul, şi cu totul alta când închidem. Diferenţa este imensă, mi-e ruşine mie de ruşinea celor care vin să se răcorească în bazin”, spune un administrator de ştrand.

,,Am încercat cu anunţuri, am pus toalete ecologice la doi paşi de bazin, am organizat chiar şi tombole la care cei care îşi fac nevoile la toalete, puteau câştiga premii, dar degeaba”, s-a plâns acesta. ,,Românii o fac în continuare în apă. Suntem disperaţi, iar toaletele subacvatice sunt ultima soluţie pe care o putem încerca. Dacă nici asta nu funcţionează, ne putem da bătuţi, înseamnă că nu există leac pentru problema asta.”

Se estimează că românii lasă anual câteva mii de tone de urină în ştrandurile autohtone, ceea ce ne plasează pe podium din acest punct de vedere la nivel de UE. Doar Ungaria, din motive evidente, şi Bulgaria, unde se duc foarte mulţi turişti români, stau mai bine ca ţara noastră în acest veritabil clasament al ruşinii.

Hotelierii din Mamaia roagă turiştii să nu mai hrănească gândacii din camere

Hotelierii de pe litoralul românesc au identificat vinovaţii pentru gândacii din camerele de hotel. Ei dau vina pe turişti, pe care îi acuză că hrănesc pe ascuns gândacii. Astfel, tot mai multe hoteluri au afişate la vedere anunţuri imense, cu mesajul: ,,Vă rugăm nu hrăniţi gândacii!”.

,,De la an la an, gândacii sunt tot mai mari şi mai mulţi, iar asta doar din vina turiştilor”, spune managerul unui hotel din Mamaia. ,,Mulţi bagă mâncare în buzunare când iau masa la restaurantul hotelului, din care ulterior se înfruptă gândacii. Dacă n-ar avea ce mânca, gândacii ar pleca din hotel. Aşa, nu mai scăpăm de ei.”

Sunt însă mulţi turişti care spun că gândacii sunt inofensivi. ,,Gândacul simte omul bun, el nu-i deranjează decât pe cei care sunt răi”, spune o pensionară aflată pe litoral. ,,Cei care vor să-i elimine sunt criminali. Ei nu ştiu să se bucure de viaţă, n-au idee cât de împlinit te simţi ca om când te întorci la mare după un an şi vezi că te recunosc gândacii pe care i-ai hrănit cu un an înainte”.

Proprietarii cârciumilor din Centru Vechi se plâng că vine Cabral şi le sparge pisoarele

Mai mulţi proprietari de local din Centru Vechi se plâng că de fiecare dată când Cabral le calcă pragul sunt nevoiţi să înlocuiască cel puţin un pisoar. ,,Nu ştiu exact ce face, cât de viguros şi-o scutură după ce termină, dar am înţeles de la alţi clienţi că ar avea un debit şi o presiune de invidiat”, susţine Decebal Popescu, proprietarul unei terase din Centru Vechi.

Patronii, care se bucură totuşi că sunt vizitaţi de Cabral şi nu vor să-i interzică să le mai calce pragul, au ajuns la concluzia că una din chelneriţe l-ar putea ajuta să şi-o scuture ceva mai tandru, înlăturându-se pericolul contactului cu pisoarele, care sunt confecţionate dintr-un metal fragil, respectiv ceramică.

,,Unii ne-au spus să facem un pisoar special pentru el, din plastic cauciucat, dar nu aş vrea să se simtă Cabral discriminat”, a mai declarat Decebal Popescu. Proprietarii cârciumilor susţin că vor continua să înlocuiască pisoarele, dar speră să iniţieze un dialog cu Cabral, pentru reducerea pagubelor.

10 lucruri despre operaţia la nas a Andreei Tonciu

* Rinoplastia Andreei Tonciu nu poate continua, pentru că medicii au descoperit un sat din paleolitic în nasul
acesteia.
* Andreea Tonciu acuză condiţiile de nedescris în spitalele româneşti: ,,Mie mi-au tăiat nasul în parcare, cu un ferăstrău de pomi”
* Un medic şugubăţ i-a spus Andreei Tonciu că era mai ieftin să ceară un împrumut de 500 lei de la clanul Cămătarilor şi să nu mai dea banii înapoi: ,,Îţi tăiau nasul şi rămâneai cu banii”.
* Din lipsă de timp, medicii i-au tăiat Andreei doar o nară, urmând să termine operaţia în altă zi.
* Patriarhia Română a întrebat dacă nasul Andreei Tonciu va fi înmormântat creştineşte.
* Radu Banciu, după operaţie: ,,Sunt sigur că deşi va avea un nas mai mic va mirosi la fel. De urât”.
* Medicii susţin că rinoplastia e o operaţie simplă: ,,Ar fi putut s-o opereze şi băiatul cu sindrom Down de la Cluj”.
* Andreea Tonciu consideră că investiţia în rinoplastie se va amortiza destul de repede: ,,Dădeam o avere pe epilatul nazal”.
* Producătorul Miracle Blade se laudă că nasul Andreei Tonciu putea fi tăiat dintr-o lovitură dacă medicii foloseau cuţitul lor în loc de bisturiu.
* Agenţia Anti-Drog regretă că Andreea Tonciu şi-a făcut operaţia: ,,Păcat, am fi angajat-o la noi la Aeroport, să adulmece drogurile”.

Măruţă a donat 2% din impozitul pe venit unei clinici de mărire a penisului

Surse din cadrul ProTV susţin că realizatorul emisiunii Happy Hour ar fi donat 2% din impozitul pe venit unei clinici care se ocupă cu studierea metodelor de mărire a penisului şi cu operaţii de augumentare genitală. ,,Nu comentez decizia lui Cătălin, ştiţi cum se zice: fiecare cu ce-l doare. Eu, de exemplu, am dat la SMURD, pentru că îmi place să şofez mai sportiv şi nu se ştie niciodată când nimereşti într-un pom. Bănuiesc că o fi avut motivele lui”, a declarat discret Robert Acrişor, angajat ProTV.

Un alt coleg din Pro susţine că era de faţă când Măruţă şi-a completat declaraţia 200 şi confirmă că banii s-au dus la o clinică unde Măruţă şi-a mai făcut operaţii şi în trecut. ,,Dacă omul are un micropenis, ce era să facă? Voi îl puteţi condamna? Încearcă să-şi rezolve problema, iar asta e de înţeles şi de admirat. Am înţeles că acum ar fi la o dimensiune aproape normală pentru un pre-puber, dar eu l-am văzut odată la duş şi cred că ăsta e doar un zvon”, a declarat colegul lui Măruţă.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.