Cu cinism, despre depopulare

* „Societatea nu face nici o afacere, dacă permite degeneraților să-și perpetueze specia” (Theodore Roosevelt)

* „Malthus a fost justificat, realitatea a fost suprinsă bine de Malthus. Lumea a treia este suprapopulată, este un dezastru economic, și nu există nici un mod în care acestea ar putea ieși din ea cu această populație în creștere rapidă. Filozofia noastră este: înapoi la sat”. (Dr. Arne Schiotz, World Wildlife Fund –  Director de conservare, a declarat astfel, în mod ironic, în 1984)

* „O populație totală mondială de 250-300 de milioane de persoane, cu 95% mai puțin decât în prezent, ar fi ideal”. (Ted Turner –  într-un interviu pentru revista Audubon)

* „Există o singură temă în spatele eforturilor noastre: – trebuie să reducem nivelul populației. Iar guvernele trebuie să ne folosească metodele pentru a obține rezultate curate și frumoase, sau vor primi mizeria pe care o avem în El Salvador, sau în Iran sau în Beirut. Populația este o problemă politică. Odată ce populația este scăpată de sub control, este nevoie de guvern autoritar, chiar fascist, pentru reducerea ei… Programul nostru în El Salvador nu a funcționat. Nu am avut infrastructura care să-l susțină. Au fost al naibii de mulți oameni… Pentru a reduce într-adevăr populația, rapid, va trebui să trimiteți toți bărbații la luptă și să ucideți un număr semnificativ de femei fertile… Cel mai rapid mod de a reduce populația este prin foamete, ca și în Africa, sau prin boli, cum ar fi Marea Neagră… (Thomas Ferguson –  Departamentul de Stat pentru Populație)

* „În căutarea unui nou dușman care să se unească, ne-a venit ideea cu poluarea, amenințarea încălzirii globale, lipsa apei, foametea și potrivirea proiectelor de lege cu ele… Dar, uneori, în desemnarea lor ca inamic, cădem în capcana de a confunda simptomele cu cauzele. Toate aceste pericole sunt cauzate de intervenția umană și numai prin schimbarea atitudinilor și a comportamentului oamenilor, acestea pot fi depășite. Atunci, înseamnă că inamicul real este chiar umanitatea.” (Alexander King, Bertrand Schneider – Fondator și respectiv secretar, Clubul de la Roma, „Prima revoluție globală” Pag. 104-105, 1991)

* „Un cancer este o multiplicare necontrolată a celulelor, iar explozia demografică este o multiplicare necontrolată de oameni… Noi trebuie să mutăm eforturile noastre de la tratarea simptomelor la extirparea cancerului. Operațiunea va cere multe decizii aparent brutale și lipsite de inimă…” (Paul Ehrlich – profesor la Stanford, în cartea: „Bomba numită Populație”)

* „Pământul e bolnav de cancer, iar cancerul sunt oamenii” (Merton Lambert – formator în cadrul Fundației Rockefeller)

* „Eu cred că suprapopularea umană este problema fundamentală pe Pământ astăzi. Noi, oamenii, am devenit o boală: ”Virusul-Om„. ” „Primele mele trei obiective principale ar fi: reducerea populației umane la aproximativ 100 de milioane în întreaga lume, distrugerea infrastructurii industriale și în al treilea rând să văd cât mai multe zone pustii.” (Dave Foreman)

* „În scopul de a stabiliza populația lumii, trebuie să eliminăm 350.000 de oameni pe zi. Acesta este un lucru oribil pe care trebuie să îl spun, dar este la fel de rău să nu-l spun” (J. Cousteau – 1991, explorator și reprezentant UNESCO)

* „Noi trebuie să vorbim mai clar despre sexualitate, contracepție, despre avort, despre valoarea controlului populației, deoarece, pe scurt, criza ecologică este criza populației. Reduceți populația cu 90%, iar apoi nu vor mai fi suficienți oameni pentru a face atât de multe daune ecologice” (Mihail Gorgaciov)

* „Azi, America ar fi indignată dacă trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea. Mâine vor fi recunoscători! Acest lucru va fi valabil mai ales dacă li s-a spus în prealabil că există infiltrate în mijlocul lor amenințări din afară, indiferent dacă sunt reale sau fictive, care pun în pericol însăși existența noastră. Aceasta va fi valabil și în cazul tuturor popoarelor din lume, iar ele vor dori să fie eliberate de acest rău. Singurul lucru de care fiecare om se teme este necunoscutul. Atunci când este prezentat acest scenariu, drepturile individuale vor fi de bună voie abandonate de către oameni, mai ales dacă bunăstarea lor va fi garantată de către Guvernul Mondial”. (Dr. Henry Kissinger – New York, 28 octombrie 1973)

* „Ilegal o putem face imediat. Constituțional va dura puțin mai mult…” (Dr. Henry Kissinger –  Conferința Bilderberg, Evians, Franța, 1991)

* „Depopularea ar trebui să fie cea mai mare prioritate a politicii externe față de lumea a treia, pentru că economia SUA va necesita cantități tot mai mari de minerale din străinătate, în special din țările mai puțin dezvoltate”. „Puterea este cel mai puternic afrodisiac”. „Persoanele în vârstă sunt consumatori inutili”. „Populația lumii trebuie să fie redusă cu 50%”. ((Dr. Henry Kissinger)

* „Suntem pe punctul de a rezolva o transformare la nivel mondial. Tot ce avem nevoie este o criză majoră credibilă și națiunile vor accepta Noua Ordine Mondială”. (David Rockefeller)

* „Războiul și foametea nu sunt suficiente. În schimb, boala a oferit cel mai eficient și mai rapid mod de a ucide miliarde care trebuie să moară în curând pentru a fi rezolvată criza populației. SIDA nu este un criminal ineficient, deoarece este prea lent. Candidatul meu favorit pentru eliminarea a 90% din populația lumii este Ebola (Ebola Reston), deoarece este extrem de letală și ucide în câteva zile, în loc de câțiva ani. Trebuie să creștem mortalitatea cu 90% la om. Uciderea oamenilor… Gândiți-vă la asta… Știți, gripa aviară e bună, de asemenea. Pentru că cel care supraviețuiește, va îngropa mai apoi nouă”. (Dr. Eric Pianka – Profesor de ecologie evolutivă la Universitatea din Texas, a arătat soluții pentru reducerea populației lumii la o audiență cu privire la controlul populației)

* „Nimeni nu va intra în Noua Ordine Mondială decât în cazul în care el sau ea va face o promisiune pentru a se închina lui Lucifer. Nimeni nu va intra în New Age cu excepția cazului în care el va lua o inițiere luciferică.” (David Spangler – director al Inițiativei Planetare, Organizația Națiunilor Unite și unul dintre fondatorii curentului New Age!)

* „Suprapopularea este în prezent vastă, mult dincolo de capacitatea planetei. Ea nu va răspunde la reducerea viitoare a ratei natalității prin metode contraceptive, sterilizare și avort, dar trebuie ca să reducem în prezent cât mai mult populația. Acest lucru trebuie realizat prin orice mijloace necesare”. (Inițiativa pentru Carta Națiunilor Unite ECO-92 PĂMÂNT)

* „În America de Sud, guvernul peruan merge din ușă în ușă făcând presiuni asupra femeilor care urmează să fie sterilizate și e finanțat de dolari americani pentru a face acest lucru”. (Mark Earley – în „The Wrong Kind of Party Christian Post” 10/27/2008)

* „Femeile din Țările de Jos, care sunt considerate de către stat că sunt mame impropii ar trebui să fie condamnate la a lua contraceptive pentru o perioadă determinată de doi ani”. ( Marjo Van Dijken – autor al proiectului de lege în Țările de Jos)

* „Menținerea umanității sub 500 milioane, în echilibru perpetuu cu natura”. (Anonim – citat aflat pe una din pietrele Georgia Guidestones)

* „Dacă m-aș reîncarna, aș dori să revin pe pământ ca un virus ucigaș care să reducă populația umană”. „Creșterea populației umane este, probabil, singura și cea mai gravă amenințare pe termen lung, pentru supraviețuire. Suntem în pragul unui dezastru major în cazul în care această creștere nu este temperată – nu doar pentru lumea naturii, ci și pentru lumea oamenilor. Cu cât sunt mai multe persoane, cu atât mai multe resurse vor consuma, și implicit va fi mai multă poluare.” (Prințul Philip – soțul reginei Elisabeta, Ducele de Edinburg, lider al World Wildlife Fund)

* „Graviditatea ar trebui să fie o crimă pedepsibilă împotriva societății, cu excepția cazului în care părinții dețin un permis de la guvern. Toți potențialii părinți ar trebui să fie îndemnați la a folosi produse chimice contraceptive, guvernul furnizând antidoturi cetățenilor aleși pentru fertilizare”. (David Brower – directorul executiv Sierra Club)

* „Principiul care susține vaccinarea obligatorie este suficient de răspândit iar cel de tăiere a trompelor uterine ar trebui să fie la fel”. „Este mai bine pentru toată lumea, dacă în loc de a aștepta executarea degeneraților pentru infracțiuni, sau de a-i lăsa să moară de foame în imbecilitatea lor, societatea îi va împiedica, pe cei care sunt în mod vădit inapți, să continue soiul lor… Trei generații de imbecili sunt de ajuns”. (Oliver Wendell Holmes – Curtea Supremă de Justiție, SUA)

* „Sincer am crezut că la acea dată Roe s-a decis și am avut temeri cu privire la creșterea populației, în special de creșterea în rândul populațiilor care nu vrem să aibă prea mulți urmași”. (Ruth Bader Ginsburg – Curtea Supremă de Justiție)

* „Un regim planetar ar trebui să fie responsabil pentru determinarea populației optime în întreaga lume, dar și în fiecare regiune și pentru a arbitra diferite țări în împărțirile regionale. Controlul mărimii populației ar trebui să rămână responsabilitatea fiecărui guvern, dar regimul planetar ar trebui să aibă puterea de a aplica limitele cuvenite.” (John P. Holdren – consultant în știință a lui Obama)

* „Direcția pe care o urmează Rockefellerii și aliații lor este de a crea un guvern într-o lume care combină supercapitalismul și comunismul în același cort, toate aflate sub controlul lor… Mă refer la o conspirație? Da. Și sunt convins că există un astfel de complot internațional în domeniu, aplicat și planificat de mult timp, și care este incredibil de rău în intenție”. (Congresmanul Larry P. McDonald – 1976, ucis într-un zbor al Liniilor Aeriene Coreene, doborât de către Uniunea Sovietică)

* „Astăzi lumea are 6,8 miliarde de oameni. Și ar putea crește până la aproximativ nouă miliarde. Acum, dacă am face o treabă foarte eficientă cu noile vaccinuri, cu asistența medicală, cu serviciile de sănătate și control a reproducerii, am putea reduce aceste cifre cu 10 sau chiar cu 15 la sută…!” (Bill Gates)

 

 

6 thoughts on “Cu cinism, despre depopulare

  1. Mda, le-am primit şi eu într-un e-mail. Dacă ar fi opiniile unor neica-nimeni nu ar fi absolut nicio problemă. Ai zice, da, măi, e dreptul lor să emită orice aberaţie le trece prin cap. La urma urmei nici “aberaţie” nu cred să fie tocmai cuvântul potrivit, şi pentru mine este suficient de clar că, numeric, depăşim posibilităţile planetei de a ne ţine. Ce e mai grav este că unii dintre emitenţi, sunt (sau au fost) oameni care pot lua măsuri şi pot trece chiar şi la fapte pentru a-şi pune în practică şi a-şi susţine aceste opinii.

  2. După opinia mea, până la urmă tot se va trece la fapte, într-un fel sau altul. Suprapopularea e chiar o problemă majoră care cere măsuri drastice. Iar globalizarea e o metodă prin care se poate ajunge la controlul populației mondiale.

  3. Populatia planetei nu ar fi o problema asa de mare daca resursele nu ar fi atat de disproportionat distribuite,ca si exemplu in tarile dezvoltate se arunca anual tone de mancare in vreme ce in tari mai sarace se moare la propriu de foame.Trendul a aparut si in Romania

    http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/cata-mancare-arunca-romanii-la-gunoi-in-fiecare-an-182713.html

    Si asta nu ar fi singura problema,economia dependenta energetic de hidrocarburi,consumismul irational dus la rang de religie,a da si mai sunt si oamenii ca femeia de mai jos:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.