Opiniile unui bărbat despre femeia modernă

PUNCTE DE VEDERE

Societatea noastră se transformă pe zi ce trece. Femeile care dau dovadă de feminitate sunt din ce în ce mai greu de găsit. Bărbații cu personalitate sunt și ei din ce în ce mai rari. Bărbații și femeile din zilele noastre se pare că, odată cu trecerea timpului, și-au uitat rolul. Văd din ce în ce mai des, bărbați efeminați până la ridicol. Unii dintre ei au început deja să creadă că nu pot fi iubiți dacă nu învață să asculte… dacă nu învață să fie tandri… cum să le intre în grații! Unii dintre ei par să se rușineze deja de faptul că au testicule! Unele femei (în special femeile-bărbat) au început să se poarte ca și cum le-ar fi crescut ceva între picioare. Se pare că nu a fost de-ajuns să ne demonstreze că și ele pot să facă anumite meserii destinate bărbaților – acum vor mai mult de atât! Din păcate, acest lucru a trezit în bărbați sentimentul de inutilitate.

În urmă cu ceva timp ele luptau cu tărie pentru egalitate (dar se pare că nici asta nu le-a fost de-ajuns!). Unele dintre ele au început să-și agreseze verbal bărbații… să-i domine de-a dreptul. Femeia modernă (și aici mă refer la femeile dominante) chiar dacă poate singură să mute dulapul, ea preferă să-și țuguie buzele, să-și subțieze vocea și să-și cheme bărbatul în ajutor. Bineînțeles că el… măcar în astfel de momente… va fi bucuros să afle că e bun și el la ceva (femeia modernă crede că e o dovadă de slăbiciune dacă îi arată soțului că se simte atras de acesta!). Problema apare atunci când femeia începe să se comporte ca și cum… ceea ce i-a crescut între picioare… depășește lungimea bărbatului!

Comportamentul femeii moderne a castrat psihologic bărbatul. Femeia modernă… femeia independentă… s-a „masculinizat” până la extrem. Această masculinizare l-a determinat pe bărbat să se efemineze și el la rândul său – tocmai să nu intre în conflict cu aceasta (intuiția lui îi spune că dacă nu o lasă el mai moale, va ieși scântei!). Unii bărbați deja au devenit un fel de fetișcane speriate, care nu știu cum să facă să-și împace femeile – „cum să facă față așteptărilor”! Unii bărbați au înțeles că, pentru a fi iubiți, trebuie neapărat să se epileze pe tot corpul. Sau să se penseze! Alții deja sunt clienți fideli ai magazinelor de produse cosmetice, ai solarelor și saloanelor de înfrumusețare! Femeile se masculinizează, bărbații se efeminează… și astfel… atât femeile cât și bărbații… devin toți încet, încet… egali!

Din ce cauză a apărut această criză de testosteron? De ce iese la iveală… atât de evident în ultima vreme… latura feminină a bărbatului? Răspunsul e simplu. Lipsesc exemplele potrivite! Lipsesc mentorii! Bărbații adevărați ori au îmbătrânit, ori sunt pe cale de dispariție! Trăind într-o societate de consum… într-o societate în care banul face legea… e de-ajuns să ai ceva bani în buzunar și sexul vine de la sine – deja bogăția a devenit echivalentă cu virilitatea (am văzut asta în showbitz!). Bărbații adevărați care încă mai sunt în viață… cei care încă mai rezistă… sunt ridiculizați de către „femeile-bărbat”! Dacă deschid acum televizorul… pe orice program… și caut o emisiune cu conflicte între sexe… sunt sigur că voi găsi cel puțin o emisiune în care un bărbat este ridiculizat de vreo femeie cu cocoșel! Dacă cumpăr orice revistă dedicată bărbaților… sigur voi găsi vreun titlu care să sune cam așa: „Zece trucuri pentru a-ți face iubita fericită”, sau „Cum să fii plăcut de către femei”! Ce dracu’ vrea să însemne asta? Adică… noi bărbații… pentru asta trăim? Pentru asta suntem aici? Să le facem pe ele să se simtă bine, făcând sute de compromisuri? Asta să fie menirea noastră pe pământ? Cum rămâne cu perioadele în care bărbații cucereau popoare… în care luptau pentru libertate? Crezi că bărbatul de acum o sută de ani nu ar fi plecat la război, pentru simplul fapt că vreo femeie i-ar fi spus: „Nu pleca nicăieri iubitule… vreau să stai cu mine în seara asta… vreau să intrăm împreună pe Facebook”?

Femeile moderne se pare că nu înțeleg faptul că… chiar dacă sunt feministe, drăguțe, frumoase și erotice… atunci când intră în competiție cu bărbații, își pierd complet feminitatea! Niciun bărbat nu-și dorește o femeie care să-l conducă. Un bărbat nu poate iubi o zgripțuroaică! Niciun bărbat inteligent nu se va simți bine lângă o „femeie cu cocoșel” – asta-i clar! Poate că o astfel de femeie îi poate face fericiți pe homosexuali… dar nu și pe noi, ceilalți! Un bărbat vrea lângă o femeie – nicidecum o „femeie-bărbat”! Competiția asta acerbă dintre bărbat și femeie nu poate aduce cu sine decât o impotență psihologică a bărbatului. Dacă deschidem acum cartea de istorie, aflăm că bărbații… încă din începuturi… au condus lumea. Aflăm că ei au construit aproape tot ce ne înconjoară. Sunt și câteva nume feminine prin cărți – dar sunt atât de puține, că nici măcar nu se pot compara cifrele! Clanul avea un șef de clan… tribul avea un șef de trib… orice organizație avea un lider… orice armată avea un războinic cu care să se laude – și nu-mi aduc aminte ca vreunul dintre aceștia să fi fost femeie! Chiar dacă toate femeile se cuplează în zilele noastre cu bărbați sensibili, tandri și efeminați… ele totuși se simt atrase… în secret… de băieții „răi”! Aici apare dilema! Dacă femeile preferă bărbații efeminați, cum se face totuși că ele se simt atrase de bărbații greu de abordat? De ce nu au fantezii sexuale cu bărbații efeminați? De ce se simt atrase de bărbați duri – ca apoi să încerce să-i efemineze? Să fie asta marea provocare?

Femeia îi cere bărbatului să joace roluri contradictorii. Pe de-o parte… ea vrea ca el să fie sensibil și efeminat. Pe cealaltă parte… vrea ca bărbatul să fie dur… să fie cât se poate de masculin (eventual să „dea cu ea de pereți” , atunci când fac dragoste)! Bărbatului îi e greu să fie masculin în pat, dar feminin atunci când citește un poem… îi e greu să fie masculin atunci când o apără de golani pe stradă, dar să plângă vizionând „Titanic”. Dar femeile știu foarte bine acest lucru! Ce-și dorește de fapt o femeie de la un bărbat? Un bărbat brutal dar sensibil în același timp? Un bărbat care să o adore, dar în același timp să o domine? Un Superman cu barbă de 3 zile? Un Batman fără mască? Un Spiderman care să stea acasă să gătească lasagna? Un Casanova cu un trecut tumultuos, dar care să nu înșele niciodată? Un James Bond, care să o ia în misiuni, în Moscova? Să fie bogat, să-și calce în picioare rivalii în afaceri, dar să aibă suflet bun? Să fie frumos, să aibe abdomenul tare ca oțelul și să aibe ochi doar pentru ea? Să fie viril, dar impotent în prezența altor femei străine? Se contrazic aceste calități… sau mi se pare mie? Cea mai mare problemă cu care se confruntă femeia-bărbat e că totul se va întoarce împotriva ei, până la urmă! De ce spun asta? Un bărbat… dacă e criticat la nesfârșit că e prea masculin… dacă e criticat la nesfârșit că e prea sensibil… va încerca să fie pe placul femeii iubite – și se va efemina, într-un final! Se va… „pizdifica”!!! Ce femeie ar mai vrea să facă dragoste cu un bărbat „pizdificat”?

Unele femei au experiență în a manipula bărbații. Fenomenul prin care inima unui bărbat ajunge să o ia la galop când aude vocea nevestii, necesită timp… e un proces relativ lent și se întâmplă gradual… în etape. Multe femei se poartă exemplar la începutul unei relații… ca apoi… încetul cu încetul… să-și scoată colții. Pentru început, femeile-bărbați (și aici vorbesc doar despre cele cu multă experiență) îi critică… După această fază… dacă nu sunt părăsite instant… urmează „faza de început”! Le interzice acestora să se mai întâlnească cu anumiți prieteni (în special cu cei mai dezghețați la minte), pe motiv că… „ei sunt cei care îți vor răul”! Odată ce un bărbat renunță la activitățile sale din afara cuplului, va fi mult mai ușor de manipulat (dar ea știe foarte bine acest lucru!). Apoi urmează faza a doua – „reproșurile”! Scorpia îi va repeta la nesfărșit… dar foarte subtil… că mai sunt multe lucruri de demonstrat, pentru ca să fie trecut pe lista „Celui mai bun dintre toți la pat”. Deja mă bufnește râsul doar când mă gândesc… Bărbatul slab de înger și fără experiență va fi astfel foarte ușor de… depersonalizat. Acum urmează penultima etapă – „dominarea”!

Odată ce un bărbat nu mai are prieteni… odată ce nu mai are încredere în el… odată ce a fost depersonalizat… exact când e pe cale să cedeze psihic… femeia-bărbat va scoate „asul din mânecă”! Ea știe foarte bine că acum e momentul ei! Urmează deci… ultima etapă – „resemnarea fraierului”! Ea va ataca cu multă tandrețe de această dată, va veni cu vorbe dulci – ba chiar îl va cocoloși… îl va face să-și amintească de copilărie – îi va aminti de mama lui… îi va face toate poftele (clătite, gogoși, etc.)… se va purta frumos… îl va face să creadă că el e cel mai bun bărbat din viața ei! Îl va face să „înțeleagă” că nu-i chiar atât de rău într-o relație… și fără prieteni! El… săracu’… va crede că ăsta e genul de caracter care face pe orice femeie să-l dorească și astfel va prinde treptat încredere în el. Se va simți din nou capabil. Dar nu va fi la fel de curajos și în prezența altor femei (scorpia i-a „plantat” deja ideea adânc în subconștient, că el nu e nici pe departe vreun bărbat care ar putea satisface altă femeie… în afară de ea)!

El… fără să-și dea seama… o va urî undeva în adâncul sufletului pentru toate cele întâmplate, dar o va iubi, în același timp. Sexul între ei va deveni mai mult… ca o obligație! Pentru că nu poate uita cât de greu i-a fost să-l schimbe, ea îl va urî pentru asta, va mima de acum încolo orgasmul – chiar și atunci când el nu există! Va mima fericirea… va mima probabil chiar și puțină indiferență față de el (mai ales atunci când îl va simți ușor îndrăgostit!). Aceste femei nu înțeleg că… făcând lucrurile astea mizerabile… pe care ele le consideră „Secrete despre cum să-ți fraierești bărbatul”… nu fac decât să mimeze propriul lor viitor… își mimează propriul lor destin – practic se mint singure!

Unii bărbați se pare că nu realizează că tocmai independența și siguranța de sine sunt seducătoare pentru orice femeie – nicidecum sensibilitatea și dependența pe care o arată față de ea! Ce femeie are nevoie de un bărbat efeminat? Îți spun eu. Niciuna! Poate că femeile-bărbați vor bărbați efeminați… dar cui îi pasă de ce vor „femeile cu cocoșel”? Lasă-le să facă dragoste între ele – nu-ți mai pierde timpul încercând să le faci fericite! Ai atâtea lucruri mai bune de făcut. Mai bine mergi la pescuit cu un prieten! Las-o pe zgripțuroaică să fiarbă!

Decât într-o relație cu o femeie frigidă și nebună, care țipă ca o descreierată când întârzii 10 minute la cină… mai bine singur… beat… într-un șanț!

Sursa: e-mail

40 thoughts on “Opiniile unui bărbat despre femeia modernă

 1. Petru, sper ca aceasta postare nu face parte din martisor, chiar daca vine cu o zi inainte de 1 Martie 😆
  Imi dai voie sa reduc intregul tau articol doar la aceasta fraza: ,,Unii bărbați se pare că nu realizează că tocmai independența și siguranța de sine sunt seducătoare pentru orice femeie – nicidecum sensibilitatea și dependența pe care o arată față de ea!,,
  Descrie exact ceea ce cauta femeia moderna la barbat 😉

  1. Mărțișorul vine mâine și va fi de împăcare dacă am supărat pe cineva. 🙂 Opiniile de mai sus sunt subiective și le are în vizor doar pe femeile cărora le place să-și domine bărbatul.

  2. nu achiesez la intreaga postare , dar finalul chiar il exclud 😀 Eu sunt de parere ca asemeneadiferente de perceptie si opinie pot fi anulate ( ca si tendinta de dominare a unuia dintre parteneri ) numai prin formarea impreuna a celor 2 care alcatuiesc cuplul ! Eu de multe ori ma las la mana deciziilor luate de sotia mea in unele momente de ” dominare ” !

   1. Atunci când dominarea este benefică pentru cuplu, nu poate fi un lucru rău. E bine ca fiecare pereche să-și formeze un stil de conviețuire în care să aibă, totuși, fiecare partea lui de decizie. Mai mare sau mai mică, după cum le e caracterul și capacitatea de a rezolva problemele.

   2. Nu pot decat sa ma bucur cand barbatii vorbesc asa frumos despre sotiile lor.
    Eu sunt convinsa ca Doamna este o femeie extrem de inteligenta, incat sa lase impresia ca, deciziile luate in momentele de ,,nedominare,,, nu ii apartin 🙂
    Un alt model de femeie! ( nu doar moderna, ci inteligenta)

 2. Eu nu sunt de acord cu dictatura în cuplu! Şi am convingerea că o relaţie de cuplu ca să funcţioneze, este necesar ca ambele părţi să fie în primul maleabile, să aibe încredere unul în celălalt, să împartă responsabilităţile, să comunice amiabil, să se sprijine moral, să se ajute şi să se respecte reciproc. Mie una nu mi-ar plăcea un bărbat pentru care priorităţile lui să fie prietenii lui şi hobby-urile lui, iar eu să mă dau cu capul de pereţi să întreţin relaţia şi fac totul să solidific relaţia. Niciodată, oricât de mult l-aş iubi.
  Într-o relaţie de cuplu nu sexul este aliajul principal ca aceasta să funcţioneze, dacă celelalte elemente pe care le-am enumerat mai sus lipsesc, tot degeaba.
  Când formezi un cuplu, atunci obligatoriu ambii parteneri, trebuie să-şi asume această responsabilitate şi toată atenţia lor să se îndrepte spre tot ceea înseamnă relaţie.
  Nici decum unul să tragă într-o parte şi celălalt în cealaltă! Amândoi să să aibă acelaşi drum şi aceeaşi ţintă!

  O zi cât se poate de frumoasă îţi doresc, Petru 🙂

  1. Părerea ta este cea mai des întâlnită și coincide cu a mea, Ștefania! Însă fiecare relație își are particularitățile ei, chiar dacă unii nu recunosc că sunt diferiți. Câteodată e bine ca cineva să preia conducerea, mai ales când unul dintre parteneri e prea maleabil și are nevoie să fie îndrumat pentru a nu claca. Alteori, când se întâlnesc doi „cocoși”, ies scântei, fiindcă fiecare vrea să domine!
   Să ai un Întâi Martie fericit, Ștefania! 🙂

 3. Aveam pregatit si eu un articol despre femeia independenta…. dar mi se stricase tableta… si a ramas acolo. Inca ma gandesc sa o repar sa extrag articolul…. sau nu?… am citit destul la tine?. Defapt cum spunea cineva apropos de suparare: fix pix… adica nu are rost.

  1. Mă bucur că nu-i cu supărare, July! La urma urmei, sunt foarte multe cazuri pe invers, când cel care domină (chiar cu forța) este bărbatul, care nu-i deloc efeminat, ci chiar primitiv.

 4. Oare suntem prea vanitoase ??? Oare ne-am ajuns si facem pe nebunele ??? Totul este posibil….dar concluzia o poate atasa doar cei care au trecut prin viata, doar cei care au o experienta de viata de familie minim de 10 ani. Zic eu, dar poate fi combatut de la individ la individ.
  Nu este adevarat ca sexul nu are valoare in cuplu, nu este adevarat ca ratiunea primeaza.. Adevarul este ca daca, de la inceput nu este acea scanteie , acea reactie chimica care te face sa te cutremuri ca fiinta umana, nu poate fi cuplu. DACA DRAGOSTE NU E< NIMIC NU E !!! Pot fi bani, pot fi masini, poate fi lux, totul se surpa fara iubire. Iubirea este cea care construieste, modeleaza, inalta si te reduce la o singura fiinta.
  Sunt cazuri din ce oin ce mai putine in zilele de azi si totusi sunt.
  Va doresc tuturor sa va gasiti sufletul pereche, acela care va face sa va cutremurati la prima atingere .

  1. Iubirea este, fără doar și poate, piatra de temelie a unui cuplu, indiferent că e luat cu acte sau nu. Iar atunci când ea pălește, e bine să fie completată de obișnuința de a fi împreună, de a simții lipsa celuilalt. Acest sentiment este cel mai greu de înlocuit și nu se poate uita decât foarte greu. Doar că unii nu au răbdarea de a se obișnui cu celălalt, nu sunt suficient de atenți să-și cunoască atât de bine partenerul încât să se adapteze și chiar să-i facă plăcere a împărtăși tabieturile lui. Este o însușire necesară unei reușitei în căsnicie, și o spune un om care nu a avut parte decât de 8 ani și jumătate de viață conjugală. Cred că am învățat repede! 😉

   1. Daca zici tu ca ai invatat, hai sa fie; dar cinstit, eu nu prea cred. Daca invatai treceai de cei 8 ani si ajungeai mai departe. De altfel nu se pot emite concluzii pe viata nimanui. TU STI !

   2. Deși nu sunt catolic, consider că atunci când te căsătorești o faci pentru toată viața, iar jurămintele făcute nu sunt doar vorbe-n vânt. De aceea aș fi făcut orice pentru a trăi alături de cea pe care am ales-o, doar că moartea nu iartă pe nimeni. Astfel am ajuns văduv și nu m-am mai însurat niciodată.

  2. Dar ce te faci cand unul dintre ei nu are experienta de viata sa-i spunem,se indragosteste pana peste cap,iar celallat cu multa experienta il “vaneaza” si doar mimeaza iubirea?

 5. Intr-o relatie ai nevoie de incredere,respect si iubire!Daca exista o legatura puternica de sentimente atunci confrunti orice obstacol si poti sa ai parte de o viata plina cu armonie si fericire!O seara superba iti doresc!

 6. Daca un cuplu se intemeiaza avand la baza dragostea adevarata, problemele se pot aduce pe fagasul cel bun cu rabdare si intelepciune,printr-o comunicare deschisa si sincera intre parteneri,dar cum in ziua de astazi”interesul poarta fesul” tot mai multe cupluri au o convietuire scurta, bazata pe negocierea drepturilor materiale, parerea mea!

  Si da, ultima fraza, arata ca omul a patimit mult,il compatimesc! 🙂

  1. Foarte mulți – în special cei tineri – cred că iubesc cu adevărat, atunci când vor să întemeieze un cuplu. Din păcate nu s-a inventat încă un iubiscop, cu care să se măsoare veridicitatea sentimentelor clamate, sau măcar un detector de dragoste adevărată. Poate că unii nu sunt în stare să iubească mereu aceeași persoană. Adevăratul examen se dă numai în practică și, de multe ori, e prea târziu pentru o nouă încercare.

 7. Vai ce-mi place cum ai scris! Eu cred că mass-media joacă un rol important pentru că propagă tot mai multe exemple negative în care femeile sunt tot numai arme și mușchi, iar bărbații sunt niște papă lapte lași! Totuși într-o oarecare măsură sunt de acord cu faptul că în spatele fiecărui bărbat puternic a stat și stă o femeie! Totodată cred că punctul slab al unui bărbat este femeia, iar punctul slab al unei femei este …ea însăși! Cumva oamenii au făcut schimb de roluri și s-au încurcat atât de tare în acest joc absurd al lumii moderne încât acum atât bărbații cât și femeile și-au pierdut identitatea aproape complet. Rareori găsești bărbați adevărați (și aici nu mă refer la Rambo, sau cine știe ce gigolo). Mă refer la bărbații care știu să lupte cum spui în război, dar știu să fie și sensibili și să aibă curajul să plângă când e necesar. De fapt un adevărat bărbat este cel care el însuși trup și suflet, atâta timp cât el însuși înseamnă a fi un om cinstit, curajos, sensibil, puternic…ce mai..un erou. Este valabil și pentru femei. Este greu să ne păstrăm rolurile, și personal o spun că în căsătorie tocmai ăsta este secretul reușitei și fericirii: păstrarea rolurilor cu respect și dragoste dintre soț și soție! Avem noi o vorbă: Este ușor să iubești o femeie supusă, și este ușor să fii supusă unui bărbat care o iubește.
  Totuși când vine vorba ca bărbatul să fie bestie…și nu are decât singură soluție pentru orice conflict pumnul, sunt de acord ca femeia să se apere, chiar dacă asta înseamnă să nu îi mai fie supusă. Ca ființă umană, femeia are dreptul la integritate fizică, morală, spirituală…și deci nu trebuie forțată de bărbați sau soț să facă doar după pofta inimii lui! Tu ce părere ai?

  1. În primul rând trebuie să subliniez că articolul nu-mi aparține, ci l-am preluat de pe un e-mail – fără a-i cunoaște autorul -, cu ideea de a-l supune atenției și dezbaterii între bloggerii pe care-i cunosc. Totuși, nu aș fi făcut-o dacă nu aș fi considerat că unele remarci sunt realiste și merită să fie luate în seamă. Părerea mea este că egalitatea între sexe există în felul în care fiecare cuplu o înțelege a fi benefică pentru o conviețuire fericită. Nu poți să faci propagandă feministă numai de dragul unei libertăți aplicate forțat, după concepția modernistă a unor „avangardiste”. Iar violența în familie e sub orice critică, din partea oricărui partener ar veni.

 8. Daca ne gandim bine, femeile au castigat dreptul de a munci la egalitate cu barbatii, dar nu pot renunta la cresterea copiilor. Si odata cu cresterea copiilor a ramas in sarcina lor si gospodaria. Cred ca e o teapa pe care au luat-o.
  Parerea mea e ca nu poate fi egalitate intre barbati si femei, cel putn nu in modul acesta. E ca si cum ai zice ca pisicile si caini sunt egale in drepturi, dar ceri cainilor sa fie pisici si pisicilor sa fie caini.
  Eu cred ca asemenea curente precum drepturile femeilor, ale homosexualilor sau altele, sunt ori exagerari (aberatii) ale mintii umane, ori au scopul de a crea o falsa senzatie de libertate. Feminitatea e feminitate, masculinitatea e masculinitate.
  Pe de alta parte, orice om are ambele laturi, deci e normal sa exsite femei-barbat sau barbat-femeie. Dar nu cred ca are rost sa se faca propaganda la acest lucru.
  Daca stam si ne gandim, miscarea feminista e normala; Milenii la rand, femeia a fost desconsiderata si trebuia facuta o corectie.
  Eu prefer sa respect o femeie pentru ca e femeie si nu pentru ca e mai buna la carat saci decat mine.

 9. Observațiile tale sunt foarte pertinente, expunând și părerea mea în ceea ce privește rolul fiecărui sex în relațiile dintr-un cuplu. Pot doar să mai adaug că, la fel cum fiecare om e diferit, la fel și legătura care se formează între ei poate lua tot felul de forme, mai mult sau mai puțin acceptate de amândoi. Unii parteneri de viață trebuie să lupte pentru ca relația să fie cât mai echilibrată, alteori se complac în starea de supunere. E o lege a naturii pe care nu o putem schimba.

 10. ” Femeia, femeia, e data …..lui ,
  Femeia, femeia, cu ea sa nu te pui ” 🙂
  Femeia te urca, femeia te coboara,
  Femeia te naste, femeia te omoara ” 🙂 🙂 🙂

 11. Hello Web Admin, I noticed that your On-Page SEO is is missing a few factors, for one you do not use all three H tags in your post, also I notice that you are not using bold or italics properly in your SEO optimization. On-Page SEO means more now than ever since the new Google update: Panda. No longer are backlinks and simply pinging or sending out a RSS feed the key to getting Google PageRank or Alexa Rankings, You now NEED On-Page SEO. So what is good On-Page SEO?First your keyword must appear in the title.Then it must appear in the URL.You have to optimize your keyword and make sure that it has a nice keyword density of 3-5% in your article with relevant LSI (Latent Semantic Indexing). Then you should spread all H1,H2,H3 tags in your article.Your Keyword should appear in your first paragraph and in the last sentence of the page. You should have relevant usage of Bold and italics of your keyword.There should be one internal link to a page on your blog and you should have one image with an alt tag that has your keyword….wait there’s even more Now what if i told you there was a simple WordPress plugin that does all the On-Page SEO, and automatically for you? That’s right AUTOMATICALLY, just watch this 4minute video for more information at. Seo Plugin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.