Rețetă pentru o tabletă

Pentru rețeta care urmează nu avem nevoie de medic, ci doar de o vizită la magazinul online specializat în tablete. Și nu e vorba de tablete contra durerilor de cap, precum aspirina, ci de tablete electronice cool, cu ecran subțire de 5” – 10.1””, sensibil la atingere, fără tastatură și cu baterie integrată. Probabil că mulți dintre noi nu-i cunosc încă utilitatea , funcțiile și limitele. Dar dacă vrem să scăpăm de durerile de cap provocate de folosirea unui calculator sau chiar laptop, mărimea și greutatea lor, care ne pun probleme în deplasare sau în anumite spații, musai trebuie să profităm de ofertele tehnologiei moderne.

logo_azerty

Dacă veți face o comparație cu un laptop sau un netbook, o să vă convingeți repede că tableta este mult mai mică, mai subțire și, evident, mai ușoară. Să nu mai vorbim de faptul că iese instantaneu din stand-by, încape foarte ușor într-un buzunar și oferă până la 8-10 ore de navigare WIFI. De asemenea, accesul la alte aplicații care folosesc conexiunea web (cum ar fi Facebook, WatshUpp ori Instagram) este foarte rapid. Navigarea pe o tabletă a devenit pentru mine o plăcere fără nici un impediment, fie că sunt în pat, fotoliu, într-o mașină sau tren, acasă sau în vacanță. Pot să ascult muzică, să citesc noutățile ori să distribui poze pe rețelele sociale, rapid și de oriunde.

samsung-galaxy-tab-3-lite-black-1

Rămâne doar să te decizi care tabletă ți s-ar potrivi mai bine, fiindcă oferta este mare și ai de unde alege. Pentru că, pe lângă calitățile tehnice de necontestat, e bine să alegi designul și culorile potrivite gusturilor tale. Nici prețul nu este un amănunt de neglijat, așa că ai nevoie de chibzuință și atenție înainte de a te hotărî. În final vei avea satisfacția unui gadget performant, de care vă te vei bucura în fiecare moment disponibil. Aceasta este rețeta care-ți va aduce mulțumire și te va scăpa de multe probleme. Iar „medicamentul” prescris nu are contraindicații, ci doar recomandări de utilizare. Foarte simplu și plăcut de urmat!

Acest articol participă la competiția Spring SuperBlog 2014

 

 

8 thoughts on “Rețetă pentru o tabletă

 1. Iar eu, de aveam o asemenea TABLETA,
  puteam viziona dezlantuirea de forta a fotbalistilor STELISTI
  impotriva ” cainilor rosii ”

  si pe malul OLTULUI sau a DUNARII la o partida de pescuit,
  nu-i asa ??? 🙂 🙂 🙂
  Week-end placut , Petru !
  Aliosa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.