Școala SuperBlog

Nu știu alții ce simt, dar eu vibrez de fiecare dată când începe competiția de advertoriale SuperBlog. E drept că sunt un novice și nu am participat decât la ultimele două concursuri de acest gen, însă pentru mine au fost tot atâtea aventuri pline de suspans și experiențe acumulate într-un timp scurt. Ceea ce am învățat în trei luni de zile, nu am acumulat în doi ani de bloggerit de unul singur. E o realizare mare în ceea ce mă privește și sunt recunoscător tuturor celor care m-au ajutat pentru a fi cât mai competitiv în această întrecere benefică pentru toți participanții. Recunosc că mai am încă foarte multe de învățat, dar și capacitatea mea de absorbție este nelimitată (din punctul meu de vedere), iar ambiția de a face față provocărilor, nețărmuită.

superblog-spring-logo-01-01-300x268

De felul meu sunt un om optimist și sper să ajung printre cei mai buni bloggeri înscriși pe SuperBlog. Să calc pe urmele celor clasați pe primele locuri ale ultimelor competiții, cum ar fi bloggerii parteneri ca http://www.sexulslab.info (locul întâi în SuperBlog 2013), http://www.Irealia.eu (locul întâi în Spring SuperBlog 2013) sau http://www.mnealui.info (locul I în SuperBlog 2012). De asemenea aș fi bucuros să fiu sprijinit în continuare de parteneri media de marcă, precum „Comunicate de presă” – http://www.comunicatedepresa.ro -, revista Connect – http://www.connect.ro -, Mujer – http://www.mujer.ro – și încă mulți alții care ar merita să-i amintesc aici.

E adevărat că personajul principal sunt eu, cu ideile și imaginația mea, dar fără celelalte personaje „secundare” nu se poate ajunge la performanță. Sunt mulți celor care ar trebui să le mulțumesc pentru ajutorul acordat de-a lungul competiției de primăvară, Spring SuperBlog, fie că au contribuit cu comentarii, like-uri, dar mai ales cu sfaturi practice, care m-au ajutat să fiu mai competitiv. Mă rezum deocamdată la a-i mulțumi la Cuvânta, cea care mi-a dat ultimele și cele mai utile îndrumări. Cert este că dacă nu participam la competiția Spring SuperBlog din acest an, pierdeam ocazia de a cunoaște lucruri noi, care pentru mine sunt altfel inaccesibile. Acesta sunt eu și sper să mă primiți mereu în rândurile voastre, doar cu ceea ce știu, dar și cu ambiția de a fi mai bun. E tot ceea ce vrea personajul pe care-l reprezint.

Acest articol participă la ultima probă a competiției Spring SuperBlog 2014

24 thoughts on “Școala SuperBlog

 1. Ma simt onorata ca ti-am fost de folos. Si, atata timp cat o competitie scoate ce e mai bun din tine, nu are niciun rost sa renunti. Asa ca iti doresc succes mai departe, Petru!

 2. Mult succes prietene , Petru ! 🙂
  Sa ajungi acolo unde iti doresti !! 🙂 🙂
  Eu ma multumesc cu cat imi oferiti voi,
  cei care imi cititi asa zisele articole,
  mai bine zis, ganduri expuse de-a valma
  in functie de evenimentele mai importante ale momentului cand ,
  m- apuca dorul de a-mi face dusmani sau prieteni virtuali !!! 🙂 🙂 🙂
  Ai citit raspunsul la comentariul tau facut pe
  http://aliosapopovici.wordpress.com/2014/03/30/ ?
  Chiar sunt curios …………………….
  O saptamana asa cum ti-o doresti !
  Aliosa.
  PS !

   1. Dușmani e ușor să ne facem, cu prietenii e mai greu! 🙂
    E minunată aria lui Figaro de mai sus și-ți mulțumesc că mi-ai postat-o aici.
    S-auzim numai de bine, dragă prietene! 🙂

  1. Pentru primul loc trebuie experiență, dar m-aș mulțumi să câștig măcar o probă!
   Mersi mult pentru încurajare și urări! O zi efervescentă îți doresc! 🙂

 3. Petru şi eu îţi doresc mult succes în continuare. Mie îmi mi.au plăcut toate articolele tale de până acum şi m-aş bucura foarte mult pentru tine dacă ai câştiga.
  O seară minunată îţi doresc, Petru! 🙂

  1. Toată recunoștința pentru susținere, Ștefania! Ce a depins de mine s-a încheiat și pe mai departe în mâinile juriului îmi e soarta.
   Să fii binecuvântată de primăvară, dragă prietenă! 🙂

  1. Mulțumesc pentru felicitări și urări! A avea o altă opinie despre aceste competiții e un lucru firesc și chiar benefic uneori!
   O zi binecuvântată îți doresc din toată inima! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.