Topul proștilor din România

* Angajații anului sunt cei de la gaze din Bacău, care au verificat o conductă cu bricheta, provocând o explozie.

* Vânătorul anului este arădeanul care s-a autoîmpușcat, folosind pușca pe post de băț.

* Titlul de „pescarul anului 2013” i se acordă post mortem băcăuanului care, dorind să se laude cu undița la colegi, a murit electrocutat.

* Taximetristul din Deva care a uitat unde și-a parcat mașina și a sunat la poliție, crezând că i-a fost furată, a câștigat detașat titlul de „taximetristul anului”.

* Cea mai șoferiță din 2013 este o femeie din Timișoara, care a luat-o pe contrasens pe autostradă pentru că s-a rătăcit.

* Polițistul anului a fost desemnat sibianul care a dat foc la un radar.

* Declarația anului merge la o doamnă din Bistrița care, după ce a parcat mașina lângă calea ferată și a fost lovită de tren, a scos pe gură următoarele:

„M-am speriat foarte tare, ne-a lovit cu locomotiva. Trebuia să oprească, să fie mai atent”.

* La mare concurență e declarația unui consilier local din Rădăuți:

„Nu am auzit niciodată să vină un pacient la spital și să fie violat de un câine. De obicei sunt mușcați de câini. Legea spune să-i castrăm pe toți să nu se înmulțească… ok, dar la spital vine omul mușcat și violat. Medicii stomatologi, fie umani sau veterinari, să scoată dinții la câini și să le dea drumul în comunitate”, a spus Radu Cezar – consilier local PDL de la Rădăuți – See more at: http://vaide.ro/maidanezii-musca-nu-violeaza/#sthash.8UQaOmx.dpuf

* Titlul de „vasluianul anului 2013” merge la tânărul care și-a înjunghiat mama pentru că e mai rezistentă la alcool decât el.

* Nu e vreo surpriză că primarul anului 2013 e Nicolae Robu, de la Timișoara. Omul ăsta ar trebui să câștige alegerile din oficiu, pe viață, ca să ne putem bucura de bijuteriile minții sale. Fie că vorbim de trecerile de pietoni alb-violet, de reinventarea codului rutier sau de anticoncepționalele pentru ciori, Nicolae Robu demonstrează că își merită locul în cărțile de istorie cu marii primari ai României.

* Preotul anului lucrează la penitenciarul din Bacău și le furnizează deținuților telefoane mobile, în schimbul unor sume de bani.

* Magistrații anului sunt cei din Gorj, care NU au aprobat întreruperea pedepsei cu închisoarea, dar AU admis dreptul la recurs unui mort.

* Mama anului este gălățeanca ce a plătit peste 4.000 de euro ca să-și salveze fiul de închisoare, deși acesta dormea în casă. Foarte aproape de titlu s-a aflat teleormăneanca ce și-a ascuns copilul sub fustă la vamă.

* Fiul anului este constănțeanul care și-a aruncat mama pe fereastră pentru că nu a vrut să facă sex cu el.

* „Soția anului 2013” merge în județul Neamț, unde o femeie și-a ucis soțul, l-a tranșat, l-a aruncat în WC-ul din curte, apoi le-a spus rudelor că e plecat la muncă în Italia.

* Soțul anului e bărbatul din județul Mureș care, după ce a accidentat mortal un copil, a vrut să dea vina pe soție.

* Bătălia pentru titlul de „bărbatul anului 2013” se dă între constănțeanul care s-a aruncat din mașină ca să-și pedepsească iubita și nemțeanul care a sărit din autobuz ca să scape de țipetele iubitei.

* Titlul de „cuplul anului 2013” merge la cei doi bucureșteni care, dorindu-și o atmosferă romantică în fața șemineului, au turnat benzină pe foc.

* Turistul anului 2013 este bucureșteanul care, aflat în vacanță la Costinești, a cules mure din fața trenului.

* Elevul anului e brăileanul care a dat telefonul pe speaker în timp ce copia la BAC.

* Titlul de „personalul medical al anului” merge la Cluj-Napoca, unde un pacient a murit pentru că au uitat să-l întoarcă de pe-o parte pe alta.

* Afacerea anului 2013 sunt baloanele umplute cu aragaz.

* Inițiativa locală a anului merge la Iași, unde s-au interzis acvariile transparente.

* Luptă strânsă pentru titlul de proiectul de infrastructură al anului: stâlpul din mijlocul drumului, drumul către nicăieri, intersecția care dă într-o clădire, trecerea de pietoni care duce într-un zid și trecerea care duce niciunde.

* Cea mai bună metodă de a scăpa de viespi din 2013 este incendierea a trei gospodării.

* Dieta anului e pe bază de vată și energizant.

* Am lăsat la final ce e mai bun: podiumul „românul anului 2013”

Locul 3: Ieșeanul care a cumpărat electrocasnice cu bonuri de masă false.

Locul 2: Constănțeanul care s-a deghizat în agent ISU ca să ajungă mai ușor la moaște.

Locul 1: Hunedoreanul care s-a dus la poliție ca să-și scoată cazierul judiciar, deși era dat în urmărire internațională.

după Alexandre Bogdan

26 thoughts on “Topul proștilor din România

 1. Aaa, e bine, deci nu ne-am pierdut supremația la bacalaureat 😆 . Oare așa să se explice locul fruntaș ocupat de vreo doi ani încoace? 😀 Râd ca să nu plâng.

 2. Cineva tocmai mi-a spus care este solutia sa scapi de prosti : inlaturam toate indicatoarele si placutele de avertizare :)))

 3. “…Medicii stomatologi, fie umani sau veterinari, să scoată dinții la câini și să le dea drumul în comunitate” Tare! :))) O zi cat mai plina de zambete si cat mai goala de…prosti!!! 🙂

 4. Sunt incredibile! Adevarate “monumente” de prostie umana. Iar la acest capitol, vad ca incepem sa excelam tot mai tare… din pacate. Pai cu asa conducatori, precum primarul de la Timisoara…. ce sa mai zici despre muritorii de rand?
  Pentru partea umoristica, multam fain, draga Petru! Si sa ai o zi frumoasa! 🙂

  1. Să folosim măcar hazul pe care-l degajă șiragul de perle din topul de mai sus și să încercăm a neglija prostia. Atâta vreme cât putem!
   O zi veselă îți doresc, Alex! 🙂

   1. ooo lumea e plina, nu numai romanii sunt cu doage lipsa si neuroni imbibati in prostie, nu cred ca einstein a visat vreo natie anume 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s