Invitație pentru bloggerii pragmatici

Ai un blog? BlogAwards te invită să participi în perioada 27 Iunie – 24 August la campania Vara Bloggerilor 2014, dotată cu premii de peste 15.000 de lei.

BlogAward organizează competiția Vara Bloggerilor 2014, concurs cu premii totale în valoare de peste 15.000 lei, ale cărui sponsori sunt: DDD, A2Tech, Allkids, Dwyn, Epilatpro, Photofancy, PowerLaptop, Vegis, Clinica Stomatologică Dental Praxis, Agenția de Turism DTS, QuickMobile, SmartProtection, Retargeting și GiftsBoutique (este posibil ca noi sponsori să se alăture pe parcurs).

BlogAwards organizează, în parteneriat media cu Blogatu. ro, competiția Vara Bloggerilor 2014, concurs cu premii totale de peste 15.000 lei, ale cărui sponsor sunt: DDD, A2Tech, Allkidis, Dwyn, Epilatrope, Photofancy, PowerLaptop, Vegis, Clinica stomatologică Dental Praxis, Agenția de Turism DTS, QuickMobile, SmartProtection, Retargeting și GiftsBoutique.

Competiția Vara Bloggerilor 2014 se desfășoară în mai multe etape, conform următorului program:

Etapa de înscriere a bloggerilor participanți: 27 Iunie – 27 Iulie

Etapa de participare a bloggerilor în campaniile individuale din cadrul concursului Vara Bloggerilor 2014: 27 Iunie – 24 August

Jurizarea campaniilor de către fiecare sponsor în parte: 24 August – 30 August

Anunțarea câștigătorilor: 1 Septembrie

Campaniile Vara Bloggerilor 2014 și premiile acordate în cadrul fiecărei campanii:

1. Campania DDD

Participă și poți câștiga o excursie pentru două persoane, cu mic dejun și transport dus-întors cu autocarul incluse, pentru 5 nopți incluse, în cameră dublă, în perioada 08.09-13.09.2014, la Hotel Perla 3*, Nisipurile de Aur, Bulgaria.

2. Campania A2Tech

Participă și poți câștiga unul dintre următoarele premii în bani:

– 450 lei pentru bloggerul clasat pe prima poziție

– 250 lei pentru bloggerul clasat pe a doua poziție

– 150 lei pentru bloggerul clasat pe a treia poziție

3. Campania Allkids

Participă și poți câștiga unul dintre următoarele premii în bani:

– 500 lei pentru bloggerul clasat pe prima poziție

– 200 lei pentru bloggerul clasat pe a doua poziție

– 100 lei pentru bloggerul clasat pe a treia poziție

4. Campania Dwyn

Participă și poți căștiga două tablete!

5. Campania Epilatpro

Participă și poți căștiga unul dintre următoarele premii:

– Voucher în valoare de 400 lei pentru bloggerul clasat pe prima poziție

– Voucher în valoare de 200 lei pentru bloggerul clasat pe a doua poziție

– Voucher în valoare de 100 de lei pentru bloggerul clasat pe a treia poziție.

6. Campania Photofancy

Participă și poți căștiga unul dintre următoarele premii:

– Bloggerul clasat pe prima poziție va primi cadou o cameră foto Nikon D3200 cu obiectiv 18-55, în valoare de 2400 lei.

– Bloggerul clasat pe a doua poziție va primi cadou o masă de ping-pong personalizată ”ipong”

– Bloggerul clasat pe a treia poziție va primi cadou un voucher pentru cumpărături la PhotoFancy, în valoare de 250 lei.

– PREMIUL SPECIAL: unul dintre bloggeri va fii invitat în luna octombrie de la PhotoFancy la „ECOMfest-Târgul Magazinelor Online în București” (pentru Live-Blogging, Facebook etc pentru PhotoFanc + surprize)

7. Campania PowerLaptop

Participă și poți câștiga unul dintre următoarele premii:

Locul 1: O baterie nouă pentru laptop-ul căștigătorului

Locul 2: Un HDD caddy pentru montarea unui HDD în locul unității optice a laptop-ului + 2GB RAM DDR2 sau 4GB DDR3 (în funcție de tipul de memorie acceptată de laptop-ul câștigătorului)

Locul 3: Un HDD caddy pentru montarea unui HDD în locul unității optice a laptop-ului

Următoarele 5 locuri vor câștiga o curățare gratuită de praf a sistemului de răcire a laptop-ului. (În cazul în care clientul nu este din București, laptop-ul va trebui trimis prin curier, costurile fiind suportate de către acesta).

8. Campania Vegis

Participă și poți câștiga unul dintre următoarele premii:

Locul I – Tableta E-BODA REVO R80 BT 7.85”

Locul II – Voucher de 250 lei pentru cumpărături

Locul III – Voucher de 150 lei pentru cumpărături

9. Campania Dental Praxis

Participă și poți câștiga o excursie pentru două persoane, cu mic dejun și transport dus-întors cu autocarul incluse, pentru 5 nopți, în cameră dublă, în perioada 08.09 – 13.09.2014, la Hotel Perla 3*, Nisipurile de Aur, Bulgaria.

10. Campania Agentia de Turism DTS

Participă și poți câștiga o excursie pentru două persoane, cu mic dejun și transport dus-întors cu autocarul incluse, pentru 5 nopți, în cameră dublă, în perioada 08.09 – 13.09.2014, la Hotel Perla 3*, Nisipurile de Aur, Bulgaria.

11. Campania QuickMobile

Participă și poți câștiga unul dintre cele 5 superbe gadget-uri:

Oregon Sport Video Camera Atcmini Rezistentă La Apă

Nike Fuel Band BlacK Ice Size S

Samsung Galaxy Gear Fit Black

Trekstor Pyrus Mini Red E-Book Reader

Trekstor Pyrus Mini Red E-Book Reader 199.90 lei

12. Campania SmartProtection

Participă și câștigă folii de protecție foarte rezistente pentru smartphone-uri și tablete:

Bloggerii clasați pe pozițiile 1-4 își aleg câte 2 produse la alegere, în ordinea clasamentului. Locul 1 va primi, pe lângă premiu, și un voucher de 50% valabil pentru oricare 10 produse comandate de pe site-ul smartprotection.ro (o reducere de min. 225 ron – max 890 ron, în funcție de produsele alese).

Bloggerii clasați pe pozițiile 5 – 20 vor primi câte un produs la alegere.

13. Campania Retargeting

Participă și poți căștiga unul dintre cele trei premii în bani:

– Bloggerul clasat pe prima poziție va primi 500 lei

– Bloggerul clasat pe a doua poziție va primi 200 lei

– Bloggerul clasat pe a treia poziție va primi 100 lei

Perioada și modul de desfășurare

Concursul se desfășoară în perioada 27 Iunie – 24 August și cuprinde 10 campanii individuale (este posibil ca pe parcurs să lansăm mai multe campanii). Fiecare participant se poate înscrie cu cel puțin unul sau cel mult trei articole în fiecare campanie individuală. Fiecare campanie individuală are propriul  său regulament și propriul său sponsor. Fiecare campanie este jurizată individual, de către fiecare sponsor în parte, care acordă note de la 1 la 10 (cu zecimale, pentru o mai bună departajare) fiecărui articol participant. Notele se vor acorda imediat după încheierea perioadei de înscriere a articolelor în campaniile individuale, adică în perioada 24 August – 30 August.

Regulament

Bloggerii înscriși în Concursul Vara Bloggerilor pot alege la ce campanii participă (un blogger poate participa la o singură campanie, la cinci sau la toate campaniile), însă cei care s-au înscris la minim 75% dintre campanii (minim 8 campanii dintre cele 10) au parte de multe beneficii. Toți participanții care se înscriu în minim 75% din campanii au șansa de a câștiga una dintre cele două tablete E-Boda oferite bloggerilor ocupanți ai primelor două locuri în Clasamentul concursului Vara Bloggerilor.

Foarte important

– Dacă un blogger participă la o singură campanie, poate câștiga oricare din premiile aferente acelei campanii.

– Toate linkurile din articolele înscrise în concurs trebuie să fie de tip ”dofollow”. Articolele care cuprind linkuri de tip „nofollow” nu sunt luate în considerare.

Clasament:

Clasamentul concursului Vara Bloggerilor se realizează în funcție de notele primite de la fiecare sponsor în parte. Fiecare sponsor va acorda note de la 1 la 10 fiecărui articol participant. Notele vor avea zecimale, astfel ca lupta să fie foarte strânsă. Primii 2 bloggeri din clasamentul Vara Bloggerilor ( în urma adunării notelor primite de la advertiseri din cadrul fiecărei campanii individuale) vor primi câte o tabletă E-Boda. Bloggerii clasați pe pozițiile 3-10 ale clasamentului Vara Bloggerilor primesc câte un cadou surpriză. Un blogger se poate înscrie cu minimum un articol și cel mult trei articole la o singură campanie. Premiile fiecărei campanii individuale vor fi acordate de către sponsori, în termen de 45 de zile de la finalizarea jurizării. Dacă noi sponsori se vor alătura Concursului Vara Bloggerilor, unele campanii vor fi lansate mai târziu, însă înainte de 15 iulie. Perioada de lansare a campaniilor este cuprinsă între 27 Iunie – 15 Iulie. Un blogger se poate înscrie cu minim unul și cu maxim trei articole. Sponsorul jurizează fiecare articol în parte și acordă o notă de la 1 la 10 (cu zecimale) fiecărui articol. Articolul cel mai bine notat (dacă bloggerul scrie mai mult de un articol pentru o campanie) din cadrul fiecărei campanii individuale intră în calcul pentru clasamentul concursului Vara Bloggerilor.

Premii:

Pentru a câștiga un premiu în cadrul unei campanii individuale, un participant trebuie să scrie minim un articol și maxim 3 articole în cadrul acelei campanii. Sponsorul fiecărei campanii în parte va juriza fiecare articol participant.

Se vor acorda atât premii în cadrul fiecărei campanii individuale, cât și premii în tablete și premii în gadget-uri bloggerilor clasați pe primele 10 poziții ale clasamentului Vara Bloggerilor.

Despre BlogAwards

BlogAwards.ro este primul site din România care organizează, începând din Martie 2011, campanii și concursuri pentru bloggeri.

BLOGAWARDS

 

 

Advertisements

23 thoughts on “Invitație pentru bloggerii pragmatici

  1. Doiniță, îți mulțumesc foarte mult, dar nu știu dacă am să particip. Deocamdată am transmis o informare din parte site-ului BlogAward, în schimbul unei promoții.
   Îți doresc o seară lină și o noapte senină, Bursucel! 🙂

 1. Nu am talent pentru astfel de campanii, dar va citesc cu drag pe toti cei ce sunteti true blogger . Succes, Petru !

  1. Pot participa toți cei care au un blog. Detaliile și regulamentul complet le poți afla accesând fiecare campanie în parte. Îți doresc, la rândul meu, mult succes! 🙂

  1. La SuperBlog Spring 2014 am ieșit doar pe locul 39! Nu-i un motiv de mândrie pentru mine și face să mă gândesc de două ori înainte de a mă avânta într-o confruntare de acest gen.
   Mulțumesc oricum pentru încurajare! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s