7 dintre cele mai psihopate iubite

Curiozități despre oameni: 7 dintre cele mai psihopate iubite

De la iubita care i-a aruncat în aer penisul prietenului ei, până la cea care i-a retezat limba, întâlnește 7 dintre cele mai nebune și răzbunătoare iubite!

Dominique Fischer: tatuatoarea care și-a sculptat numele cu un cuțit pe iubitul ei, în timp ce el dormea

psihopate-celebre-1

O aventură de o noapte l-a costat așa de mult pe Wayne Robinson, care a fost rănit de iubita sa Dominique Fisher, aceasta exagerându-și talentul în arta tatuajelor, și nu numai pe corpul acestuia. După ce s-au cunoscut într-un bar de noapte din Blackpool, aceștia au băut și s-au drogat până nu au mai știut de ei; toate au fost bune și frumoase până dimineață, când, trezindu-se, Wayne a văzut că avea pe brațul drept crestat „Dominique”. Ca și când nu ar fi fost îndeajuns, pe spate avea crestată o stea, iar pe brațul stâng multiple tăieturi.

Tatuatoarea a declarat că domnul Robinson a fost de acord să se tatueze în seara precedentă, însă acesta nu a confirmat spusele ei. Se pare că a fost așa de beat și drogat încât nu a simțit absolut nimic. Din nefericire pentru el, va rămâne cu cicatrice toată viața, neavând banii necesari pentru o operație cu laser de îndepărtare a cicatricilor.

Tatiana Bastos: Femeia care și-a înjunghiat fostul iubit pentru că a refuzat să facă sex cu ea

psihopate-celebre-2

Muncitorul britanic Ricardo Morias este un mascul feroce, sau era. După ce a părăsit-o pe Tatiana Bastos și și-a găsit altă iubită. Se pare că aceasta nu a putut trăi fără „obiectul” lui, așa că l-a urmărit când a ieșit de la muncă și, sărind în mașina lui, a început să-i facă avansuri sexuale. Fiind refuzată, s-a supărat și l-a înjunghiat chiar în ce avea omul mai de preț. De asemenea, a fost amenințat cu moartea, atât el cât și iubita lui. Reușind să scape, a ajuns în cele din urmă la spital, cu organul atârnând doar într-o pieliță. Bastos a fost acuzată de vătămare corporală gravă și a fost condamnată la 32 luni de închisoare.

Kira V.: Rusoaica ce a aruncat în aer organele genitale ale prietenului ei, cu petarde

psihopate-celebre-3

O femeie din Rusia a devenit atât de supărată de vestea că prietenul ei intenționează să o părăsească, încât a legat mai multe petarde la penisul lui și le-a dat foc. Victima de 33 de ani, identificat ca fiind Alik D., a trăit cu această femeie, pe nume Kira V., timp de aproximativ doi ani, dar când aceasta din urmă a început să-i sugereze să se căsătorească, bărbatul a refuzat și a spus că mai degrabă ar reveni la prima sa soție, cu care are deja un fiu. Când Alik a început mutarea, Kira i-a cerut o ultimă cină de rămas bun. După o masă copioasă și consum exagerat de alcool, Alik a adormit. Prietena i-a legat mai multe petarde în jurul organului genital și le-a explodat. Ajuns la terapie intensivă, medicii abia au reușit să îl mențină în viață.

Kristina Pongracz: Și-a bătut iubitul în vârstă de 77 de ani cu propriul baston

psihopate-celebre-4

Kristina Nikole Pongracz – o domnișoară sexy în vârstă de 28 de ani, din Goode, Virginia, îl avea iubit pe William Herchenrider – 77 ani și cu baston pentru a se putea deplasa. Când „porumbeii” au plecat la moșia celui din urmă, poliția a primit o sesizare cu privire la o ceartă conjugală. La sosirea acestora la reședință, aceștia au găsit dormitorul plin de sânge și pe cei doi căzuți unul lângă celălalt. Se pare că Pongracz, după ce a consumat mai mult alcool, s-a hotărât să își verse nervii pe iubitul ei, lovindu-l de nenumărate ori chiar cu bastonul lui, până a leșinat. Herchenrider a supraviețuit după bătaia primită și va putea să își viziteze „iubita” cât timp aceasta va fi după gratii.

Lisa Marie Coker: adolescenta care a stricat nunta fostului ei iubit, înarmată cu o rangă și o lamă de ras

psihopate-celebre-5

Lisa Marie Coker, o tânără de 19 ani, a fost arestată după ce a stricat ceremonia de primire a invitaților la nuntă a fostului ei prieten. Proaspătul cuplu, fiind prea ocupat cu organizarea, au pus-o pe mama mirelui, Gail Hosey, să întâmpine oaspeții, timp în care la ușă apare Coker, cu unele cadouri mai puțin obișnuite. Fiind refuzată și neprimită la nuntă, aceasta s-a supărat și a atacat-o cu ranga pe mama mirelui. După ce au reușit să îi ia ranga, totul s-a transformat într-o păruială zdravănă, iar mama mirelui a fost tăiată cu lama. În cele din urmă au reușit să o imobilizeze pe scandalagioaică, iar Gail Hosey a fost transportată la spital, având nevoie de 16 copci. Coker a fost reținută și condamnată la închisoare pentru vătămare corporală gravă, port de armă albă și disturbarea liniștii publice.

Iubita unui dependent de Warcraft i-a șters acestuia toate conturile de pe acel site

psihopate-celebre-6

Puține lucruri pot determina o persoană să spargă electronice scumpe într-un acces de furie, pur și simplu necontrolat. Având însă o iubită care îți șterge toți eroii de level 80 de la Word of Wacraft, în timp ce tu pleci după țigări, la magazin, cu siguranță este posibil. Nefiind suficient, iubita s-a gândit că ar fi interesant să se și filmeze în momentele de furie oarbă.

psihopate-celebre-7

O femeie a mușcat limba iubitului ei după ce i-a cerut să o sărute de ziua ei. Tracy Davies și-a înfipt dinții în Mark Coghill, după ce i-a spus că îl iubește. Domnul Coghill, în vârstă de 45 ani, care și-a întâlnit jumătatea, pe Tracy Davies, prin intermediul unui ziar de anunțuri matrimoniale, a privit cum o parte din organele lui sunt scuipate pe jos. Medici nu au reușit să îi coasă limba la loc, de frica unei infecții, iar domnul Coghill va trebui să trăiască de acum înainte fără o treime din limbă.

19 thoughts on “7 dintre cele mai psihopate iubite

 1. Of :)). Fiece femeie e geloasă şi răzbunătoare în felul ei. Dar să decazi chiar aşa. Cel mai simplu când nu te mai vrea sau nu-l mai vrei îl dai dracului şi trăieşti frumos înainte.
  Să ai o zi edenică, Petru! 🙂

  1. Așa ar gândi și ar acționa fiecare om normal. Dar, după cum știm cu toții, dragostea îți ia uneori mințile și te orbește de gelozie. Plus că de la iubire, la ură, nu-i decât un pas.
   O zi sublimă îți doresc și eu! 🙂

 2. Doamne…cati psihopati pe lumea asta!Si eu ziceam ca sunt descreierata ca ma uit urat la Mariusache…pfuai!
  May,ala cu War Craft m-a uns pe suflet… 😀

  1. Chiar că nu poate fi dragoste sentimentul care permite astfel de ieșiri furibunde! Mai degrabă e dorința de posesie asupra unei persoane, o pasiune exagerată față de partener. Atunci când iubești cu adevărat, faci orice pentru fericirea persoanei în cauză, uneori cu riscul pierderii ei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.