Sendvișurile și dragostea

Suntem conștienți cu toții că dragostea trece prin burtă, dar stomacul are și el pretențiile lui, mai ales atunci când focul iubirii te arde intens pe dinăuntru și simți fluturii bătând puternic din aripi. E important să mâncăm sănătos, atunci când suntem îndrăgostiți, iar alimentul cel mai potrivit în asemenea situații este brânza de diferite feluri, încorporată în sendvișuri adaptate fiecărui stadiu al unei relații. Pentru prepararea lor este recomandat să apelăm la sortimentele variate pe care ni le oferă cu generozitate Delaco – fan brânză.

delaco_fan_branza_proof2-250x250

Iată care sunt indicațiile mele, probate cu succes pe propria-mi persoană și garantate pentru fiecare în parte, dacă sunt respectate ingredientele.

1. Pentru cei care se topesc de iubire, se recomandă sendvișurile făcute cu un strat gros de brânză topită, la care se adaugă o ninsoare de ou fiert, câteva felii de roșii și neapărat puțin piper, pentru a mai ostoi dorul de ființa iubită și a te inspira în deciziile pe care le vei lua. Efectul se va vedea la prima întâlnire, când personalitatea ta va fi cuceritoare și va inspira multă siguranță. E important ca această dietă să nu fie întreruptă până nu vă puneți pirostriile, după care vă recomand aperitivele de la numărul 2.

2. Pentru cei căsătoriți sunt ideale sendvișurile cu cremă de brânză, șnițel din piept de pui, felii de castravete și un ardei iute foc, care să te stimuleze în dragoste și în îndeplinirea datoriilor ce-ți revin. Pentru rezultate bune, e necesar ca acest tip de dietă să fie urmat zilnic de ambii parteneri, perseverență care vă garantează o căsnicie fericită, din toate punctele de vedere. De aceea e bine să aveți mereu în frigider ingredientele necesare, altfel riscați să ajungeți precum cei cărora li se recomandă aperitivele cu numărul 3.

3. Celor dezamăgiți în dragoste le priesc foarte bine câteva sendvișuri cu cașcaval, șuncă și salată din abundență. Fiind foarte hrănitor și sănătos, acest tip de dietă vă va reda încrederea în forțele proprii și vă va impulsiona în găsirea unei strategii prin care să îndreptați situația și să reveniți la una din primele două recomandări. Nici aici nu e permis să trișați, altfel riscați să ajungeți într-o situație deplorabilă, cea de la numărul 4.

4. Persoanelor singure și fără voința de înfiripare a unei noi relații, le sunt recomandate sendvișurile cu primul strat, cremă de brânză cu usturoi, că oricum nu pupați pe nimeni, la care se adaugă șuncă și multă verdeață. Puteți mânca oricât și la orice oră, fiindcă sunt sănătoase și o să trăiți mult și bine, dacă nu întrerupeți dieta. Dar, atunci când vă veți sătura de singurătate și veți găsi o persoană cu care merită să împărțiți sendvișurile, vă invit să începeți cu dieta numărul 1. Schimbarea asta va fi benefică trupului, dar și sufletului.

Fiind, la rândul meu, un fan brânză, am trecut prin toate fazele de mai sus și vă spun cu mâna pe stomac: fiecare fel de sendviș are deliciul lui. Dacă nu credeți, încercați și spuneți-mi părerea voastră în cunoștință de cauză.

Acest articol participă la competiția SuperBlog 2014

46 thoughts on “Sendvișurile și dragostea

 1. Si eu sunt fan branza…mai putin casul! Asa ca, nu ma dau in laturi sa savurez cele 4 feluri de sandvisuri propuse aici de tine, draga prietene! 🙂 Week-end cat mai frumos si…gustos tuturor!

  1. Toate brânzeturile de la Delaco sunt sănătoase. Trebuie încercate pe rând și alese cele care ți se potrivesc. Mulțumesc mult pentru urare și primește toate gândurile mele bune, dragă prietenă! 🙂

 2. Am notat toate retetele si abia astept sa le prezint publiculi meu pofticios! 🙂 Stiu ca nu voi avea talentul tau la povestit, dar macar sa fur si eu inima audotoriului cu platingul ! 🙂
  Meriti toti banii pentru reclamele pe care le faci in concursul acesta, trebuie sa castigi!

  1. Tu cucerești inimile tuturor cu talentul de bucătăreasă fără asemănare și nici n-ai mai avea nevoie de cuvinte! Dacă vei combina sendvișurile recomandate de mine, cu priceperea ta, dragostea va pluti în aer și oamenii se vor iubi mereu. 🙂

 3. Maine mai citesc odata aricolul sa vad ce Sendvis mi se potriveste! Acum nu prea sunt in stare sa le deosebesc. Mult succes!

  1. E drept că unii mănâncă în dorul lelii, doar ca să-și umple burta. Dar cei organizați știu că alimentele, și mai ales brânza, trebuie consumate cu cap, pentru a aduce beneficii maxime pe toate planurile. 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s