Epigrama care mușcă (CXXII)

Sute de primari au migrat, de voie sau de nevoie, la PSD.

MAREA RACOLARE

PontaPlagiator2

Ponta, printr-o șmecherie,

Adună primari, o mie,

Și le dă sarcină-ndată:

Președinte să îl scoată.

Advertisements

23 thoughts on “Epigrama care mușcă (CXXII)

 1. Daca e sa fim corecti,
  PONTA si-a RECUPERAT primarii
  care in perioada de trista amintire boc-ungureanu ( 2008-2012)
  au migrat de la PSD la PDL !!! 😦 😦 😦
  Vorba lui Seicaru:
  ” Mama lor de HOTI,
  dracu’sa ii ia pe toti ” !!! 🙂 🙂 🙂
  Mai bine hai sa ne BUCURAM de VICTORIA
  cu 6-0; 6-2 🙂 🙂 🙂

  a SIMONEI HALEP ( locul 4 WTA )
  asupra americancei SERENS WILLIAMS ( locul 1 WTA ) …………
  Mai multe detalii chiar in raspunsul la comentariul tau ( nr.1 )
  si la al meu pentru @ ALL !!! 🙂 🙂 🙂
  O zi frumoasa ca si victoria SIMONEI !!! 🙂 🙂 🙂
  Aliosa.

   1. E complicat la PSD. Se încearcă înlocuirea celor “bătrâni” cu cei “tineri”. Inclusiv cu aportul DNA. Vom vedea dacă va fi o curăţenie de substanţă sau doar una superficială, pentru alegeri. Cum nu am nicio obligaţie faţă de niciun partid, scuză-mă că spun ce cred.

   2. Nici eu n-am obligații sau simpatii, dar era cazul să se spargă buboiul care se cocea de mult în rândul celui mai mare și influent partid din țară. Dar când e vorba de afaceri necurate, niciun partid nu e scutit de implicații.

   3. Un profesor de matematică, observând că are ceva probleme cu chiuveta din bucătărie, a fost nevoit să cheme un instalator. În următoarea zi, instalatorul a venit, a strâns câteva șuruburi, a înfiletat câteva chestii, apoi totul a funcționat ca înainte. Profesorul a fost mulțumit. Totuși, când instalatorul i-a dat nota de plată, acesta a fost șocat. Profesorul:
    – Asta înseamnă o treime din salariul meu lunar!!!
    Până la urmă, totuși, a plătit, iar instalatorul i-a zis:
    – Vă înțeleg, să știți. De ce nu veniți la firma noastră, să depuneți dosarul pentru o slujbă de instalator? Veți câștiga de trei ori mai mult decât o faceți acum. Dar nu uitați, când depuneți dosarul, să le spuneți că ați terminat doar 7 clase. Nu le plac oamenii educați.
    Prin urmare, profesorul nostru și-a luat o slujbă de instalator, iar viața lui a devenit mai ușoară din punct de vedere financiar. Tot ce trebuia să facă era să strângă un șurub-două.
    Într-o zi, șeful companiei a hotărât că trebuie ca fiecare angajat să se ducă la seral, pentru a-și termina și clasa a 8-a. Profesorul nostru a trebuit să meargă, evident. S-a întâmplat ca primul curs să fie de matematică. Profesorul, vrând să vadă nivelul de cunoaștere al studenților, i-a întrebat formula ariei cercului. Cel pe care l-a numit a fost chiar profesorul. Ajungând la tablă, și-a dat seama că a uitat formula, așa că a început să o deducă. A umplut tablele cu integrale, diferențiale etc. La sfârșit, rezultatul pe care-l avea era „minus pi r pătrat”. Neconvenindu-i acel minus, s-a apucat iarăși de calcule, de la început. Nimic nu s-a schimbat, tot același rezultat a obținut. De fiecare dată a obținut aceeași chestie. S-a uitat puțin spre clasă, speriat, moment în care a observat că toți instalatorii îi șopteau:
    – Schimbă limitele de integrare!

  1. Ai dreptate când ne reamintești că trăim o zi măreață, oferită de Simona Halep, campioana iubită de noi toți. Să fie un nou început în cucerirea locului întâi din lume, Alioșa! 🙂

   1. O vorba din popor spune :
    -” Politica si carnea de porc se digera greu ”
    asa ca, tot mai bine o urmaresc pe SIMONA HALEP decat pe Klaus Werner Iohannis si Traian Basescu inecandu-se in minciuni si gogomanii ! 😦
    Si tot o vorba din popor spune :
    – ” Cine rade la urma, rade mai bine ” 🙂
    asa ca, degeaba spune una lume ca in disputa PONTAvs IOHANNIS
    ” s-au limpezit apele ” !!! 😦 😦 😦
    Din contra, acum APELE s-au tulburat si mai mult !!! 😦 😦 😦
    Traiesc si mi-e rusine cu Basescu&Iohannis&Udrea&Bercea Mondialu’&Macovei&Ungureanu&Predoiu&Pavelescu ….
    Traiesc si ma mandresc cu SIMONA HALEP , LARISA IORDACHE, OLIMPICII la INVATATURA si MEDICII care refuza sa paraseasca ROMANIA ca asa le-a spus Basescu ……………………
    Sa ai parte de-o seara frumoasa
    cu-o cina gustoasa
    si-o palinca pe masa !!!! 🙂 🙂 🙂
    Aliosa.

   1. Mi-a fost ziua dereglată de ploaia care s-a abătut peste aceste meleaguri, și nu am intrat decât foarte târziu pe blog, astăzi. Subscriu la cele spuse de tine, dar e inevitabil să nu-l să-l adaug pe listă și pe Ponta. Sper să mă înțelegi și să nu crezi că o fac doar de dragul de a-i critica pe toți. Ăsta e adevărul: hoții sunt cu atât mai mari, cu cât partidul e mai mare și, mai ales, dacă e la putere.
    Bună să-ți fie ziua și inima, dragă Alioșa! 🙂

  1. O fi legal și normal, pe la noi, dar e imoral să continuăm a face aceleași greșeli. Parcă se promisese că se va stopa migrația!
   O seară tihnită și minunată îți urez și eu, dragă Gabi! 🙂

 2. Ha, ha! Eu totuşi, “cred cu tărie” că oamenii ăştia s-au mutat de colo-colo din “convingere” şi profunde sentimente patriotice! Nu-i aşa? Şi culmea culmilor, oamenii continuă să-i voteze! Ce să mai crezi? Halal să ne fie, naţiune! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s