Performanță și confort în epilare

silkn.ro logo

Părul nu este bun decât în livadă și doar dacă face pere. Pe corpul nostru e inestetic, ba chiar dizgrațios. Și-au dat seama de asta chiar și bărbații, iar unii dintre ei renunță până și la podoaba capilară, pentru mai mult confort. Cu toții vrem să arătăm și să ne simțim mai bine, dar fără să irosim mult timp și bani.Astăzi, femeile și bărbații au posibilitatea să aleagă aparate performante și eficiente pentru epilare. Au apus timpurile când pierdeam mult timp și sufeream de durere la fiecare tentativă de a scăpa de părul sâcâitor din diferitele zone ale trupului nostru. În funcție de preferințe, azi putem opta pentru epilări definitive la un salon de profil și cu aparate scumpe sau putem să ne cumpărăm aparatul nostru, mai ieftin dar foarte ușor de folosit și cu rezultate uimitoare.

Sunt sigur că mulți dintre voi nici nu știu ce înseamnă tehnologia în materie de lumină pulsată. Oare pe câți v-am prins cu o asemenea lacună? Aparatele care folosesc această tehnologie (IPL) se găsesc în saloanele de înfrumusețare, dar pot fi cumpărate și pentru epilarea la domiciliu, fără consumabile. Știați că sunt peste 4 milioane de oameni ce se bucură de beneficiile unui astfel de epilator performant, care îi face să fie triumfători în lupta cu părul nedorit, fără efort și cu rezultate definitive? Ei bine, produsele Silk’n, care au intrat pe piață încă din 2006, au avut parte de aprecieri crescânde, pe măsură ce inovațiile lor erau din cele mai moderne și utile, cum ar fi senzorul care detectează pielea bronzată.

silkntrianono (comparison)

Eu cred că epilatorul Silk’n SensEpil este ideal pentru fiecare dintre noi, mult mai util decât era lama de ras pentru bărbați sau ceara de epilare pentru femei. Nu costă mult și nu necesită mare pregătire pentru a fi utilizat, iar rezultatele se vor vedea imediat. Adio pilozitate în exces și bun venit unei imagini atrăgătoare! Eu am găsit această cale și am profitat de ea. De unde până anul trecut mă chinuiam cu tot felul de soluții incomode și chiar dureroase, azi sunt fericit că am găsit metoda ideală de a scăpa de părul care-mi făcea zilele amare. Și sunt convins că din ce în ce mai mulți bărbați ca mine sau femei inspirate, vor face la fel.

Acest articol participă la competiția Superblog 2014

Advertisements

28 thoughts on “Performanță și confort în epilare

  1. Tocmai am descoperit ca vechiul meu aparat de epilat s-a stricat , deci trebuie sa-mi cumpar altul.Am mers si am cautat dar nu ma pot hotara care sa-l iau , asa ca informatiile tale imi sunt de mare ajutor.

  2. Da, si pe mine m-ar interesa care e cel mai… puternic! Adica, eu am un par foarte gros si bine ancorat si cu aparatul pe care il am acum (un Brown cam vechi) trebuie sa dau de n ori in acelasi loc ca sa reuseasca sa smulga toate firele… Succes la concurs!

  3. Vreau sa ii cumpar sotiei mele un epilator. Treaba e la fel de complexa ca si in cazul meu, cand am cumparat aparat de ras electric. Ma bazez pe cele spuse de tine, Petru.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s