Picături de farmec

Farmecul unei domnițe se degajă din vârful unghiilor și până în creștetul capului. Chiar de la cele zece picături din oja Farmec, pe care le alege pentru a-și personaliza manichiura, câte una pentru fiecare unghiuță. Deși sunt bărbat, știu că nu este ușor să găsești lacul potrivit dintre atâtea texturi sau culori și tocmai de aceea am rămas mereu fascinat de inspirația femeilor care reușesc să facă din unghiile lor, adevărate bijuterii.F3 grup_2661_2667

Atunci când o femeie știe câte sticluțe cu ojă are, înseamnă că nu are destule. Pentru că nu poate anticipa niciodată ce culoare și din care nuanță o să aibă nevoie la un moment dat. Din fericire, acum ele au la îndemână noua și diverificata gamă de lacuri Farmec Collection 2014, colecția toamnă-iarnă, cu ajutorul căreia pot să facă față oricăror provocări. Și încercările sunt mari, deoarece a alege lacul potrivit este o artă și o știință, totodată, ținând cont de factorii care trebuie luați în calcul.

În primul rând se are în vedere nuanța tenului, apoi perioada zilei, culoarea ochilor, a rujului folosit, culoarea îmbrăcăminții sale, dar și a partenerului ei – în cazul când iese cu cineva -, tipul de activitate sau de petrecere în care se va etala. De asemenea, contează și caracterul femeii: unele preferă să iasă în evidență printr-o culoare mai intensă, cum ar fi roșufarmec, pe când cele mai timide optează pentru o nuanță cât mai „cuminte”. Oja se poate asorta chiar și cu accesoriile din dotare, cum ar fi poșeta, geanta sau animalul de companie.

Combinațiile pot fi infinite și Farmec vă invită pe toate doamnele să profitați de latura întunecată cu Enjoy Your Dark Side, de beneficiile produselor Your Highness, Honey, I’m Home, Go Get Them sau Girl, dar și să întâmpinați sărbătorile folosind Santa’s Here, It’s Freezing Out There și Tree’s Rock.

După cum vedeți, gama de lacuri Farmec este foarte variată și poate satisface toate exigențele, oricât de fanteziste ar fi ele. Unghiile sunt o oglindă a modului în care ne îngrijim trupul și cum ne-am format caracterul. Doar privind pentru câteva secunde felul în care sunt ele îngrijite, ne putem face o părere despre persoana în cauză. Iar asta poate cântări foarte mult în relațiile pe care vrem să le inițiem.

Acest articol participă la competiția SuperBlog 2014

Advertisements

27 thoughts on “Picături de farmec

 1. Să-ţi spun, să nu-ţi spun. În tinereţe mi-am pictat şi eu unghiile. Fostul soţ a remarcat că par o altă femeie. Am crezut că e o critică şi am renunţat. Era, de fapt, o laudă pe care nu am înţeles-o. Morala: dragelor, puneţi un pic de culoare, inclusiv pe unghii.

 2. O recomandare utila pentru femei ,intr-adevar trebuie sa avem neaparat o colectie de lacuri de unghii niciodata nu stii care ai chef sa folosesti! Succes la concurs! O seara minunata iti doresc!

  1. Chiar asa o sa fac ! 🙂
   Primul DAR virtual o sa plece catre
   Doamna AURORA GEORGESCU
   care mi-a expediat prin posta-romana, CARTEA domniei sale, ” ANOTIMPURILE ” ! 🙂

   Numai bine, Petru ! 🙂
   Aliosa.

 3. Bine ai venit printre minunatele produse Farmec, Alioșa! Ai ocazia să alegi un cadou potrivit pentru prietena ta, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă. 😉
  O zi cu multă bună dispoziție îți doresc! 🙂

 4. Ha, ha! Mi-a plăcut mult precizarea cu numărul sticluţelor de ojă, că niciodată nu sunt de-ajuns. Iar când se strâng mai multe, dintr-o dată unele nu mai sunt bune şi trebuie aruncate şi… înlocuite! Păi nu? Ce nu face femeia de dragul cochetăriei!
  O zi bună, dragă Petru! 🙂

  1. De aceea femeia e atât de controversată, misterioasă și iubită în aceeași măsură. Farmecul ei constă în originalitatea de a se face frumoasă și dorită. De abia apoi, dacă îți dă voie, poți să o cunoști într-o anumită măsură.
   Mult succes în a-ți cuceri zilnic femeia pe care o iubești, Alex! 🙂

  1. E frumos, dar și complicat să fii femeie. Bărbații n-au grija lacurilor de unghii, dar sunt atenți la ce aleg femeile. Mă bucur dacă articolul meu te ajută în alegerile tale! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s