Epigrama care mușcă (CXXVII)

FRUMUSEȚEA PRIMEAZĂ

Orice rid care-i apare
Și-l ascunde prin tertipuri,
Însă nici de gând nu are
Să scape și de năravuri.
Advertisements

24 thoughts on “Epigrama care mușcă (CXXVII)

 1. Ce poze alegi, Petrule. Frumusețea e doar un cuvânt, poate nici atât. Cât despre a vorbi mult…uneori e chiar benefic să vorbești, să te autodezvălui…etc. Să ai o zi edenică!

  1. Sigur că e bine să vorbești atunci când nu spui aberații. Din cuvintele Divei de mai sus, n-am înțeles că strălucește prin inteligență, ci dimpotrivă.
   Să fii mereu iubită și fericită!

 2. Sunt doua tipuri de femei. Cele pe care sa le privesti si altele pe care sa iti faca placere sa le asculti.
  Mult prea greu gasesti pe cineva care sa intruneasca cele doua conditii. Oricum fiecare are beleaua lui 🙂

  1. Chiar că-i mare vedetă, prin tot ce face: tentative de suicid, o avere pierdută la vrăjitoare, scandaluri de tot felul.
   O zi cât mai frumoasă îți doresc, dragă prietenă! 🙂

 3. Sunt mii de femei mult mai frumoase si mai destepte ca ea dar,
  nu sunt mediatizate de tabloidele de doi bani ! 🙂
  Nu te supara ca te intreb: de ce-i postezi imaginea ei provocatoare si nu promovezi imaginea unor fete muncitoare, oneste si fermecatoare precum sportivele SIMONA HALEP sau LARISA IORDACHE ??? 😦 😦 😦
  O zi asa cum ti-o doresti ! 🙂
  Aliosa.

   1. Epigrama-i făcută ca să împungă (de obicei). Nu văd ce i-aș putea reproșa, în momenul de față, Simonei Halep sau altor sportivi merituoși. Despre ei ar trebui să scriem ode, cine se pricepe! 😉
    S-auzim numai de bine, Alioșa! 🙂

 4. Foarte bine ai zis! Numai că Oana asta este “nărăvaşă” rău şi nu vrea să se înţelepţească sub nicio formă.Dar se ştie vorba strămoşească că “fiecare pasăre pe limba ei piere!” Gura cea rea îi aduce multe suferinţe şi îi va mai aduce.
  Bine ai zis că vorba multă este urâţenia femeii.
  Zile frumoase, dragă Petru! 🙂

 5. Viața Oanei Zăvoreanu e o telenovelă pe care o joacă în jurnalele de știri. Probabil că n-ar putea trăi dacă n-ar fi mereu în atenția amatorilor de bârfe.
  Îți doresc să ai parte de soare, Alex! 🙂

  1. Aşa este, pentru asta trăieşte, dar va veni o vreme când va fi total neinteresantă, chiar şi pentru amatorii de scandal şi bârfe. Iar teama de a deveni o anonimă… o înnebuneşte. Dacă stăm să ne gândim bine… au o viaţă urâtă şi destul de tristă, astfel de oameni.
   O zi frumoasă şi la tine, dragă Petru! 🙂

 6. Lady asta e greu de descris. Mereu însetată după celebritate, mereu „victimă” a iubirii imposibile și mereu cu tragedie în viață…of of…Am văzut pe net farsa care și-a primit-o în cimitir. Wow cât am putut să râd :))))))))))))

  1. Și e, de asemenea, o sursă inepuizabilă de subiecte mondene pentru tabloidele din țara noastră. De acolo vin o mare parte din banii pe care-i cheltuie cu tot felul de personaje mai mult sau mai puțin oculte.

   1. Da, ai dreptate! Deși personal…sunt înafara mondenului 🙂 Nu vreau să am televizor că nu găsesc nimic să mă atragă în el, iar pe net, aleg eu la ce mă uit! Deci 😀 eu sigur nu particip la sponsorizarea ei 😉 Am auzit și eu de ceva vrăji…dar cred că s-a făcut cunoscută tare prin prima telenovelă românească…cum îi spune? Nu mai știu. Oricum cred că știi despre ce este vorba 🙂

   2. Nici eu nu știu în ce telenovelă a jucat, fiindcă nu-s amator de astfel de producții. Mă întreb doar de ce nu mai joacă, să aibă și ea o ocupație serioasă. 🙄

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s