Cum să-ți bați corect femeia

RECOMANDĂRI DIN „ETICA” ISLAMICĂ

Mohamed Kamal Mustafa, autorul cărții „Femeia în Islam”:

„Femeia nu trebuie lovită peste părțile sensibile ale corpului, precum este fața, capul, abdomenul sau sânii. Loviturile trebuie să fie îndreptate spre picioare sau mâini. Trebuie să se folosească un băț subțire și ușor, care să nu lase zgârieturi sau hematoame. Loviturile nu trebuie să fie puternice, pentru că scopul pedepsei este cauzarea suferințelor sufletești, și nu a celor fizice”.

Ghazi Al-Shimari, expert în relații familiale, Arabia Saudită:

„Soțul trebuie să-și anunțe soția despre numărul de lovituri ce urmează a-i fi aplicate”.

G. H. Bousquet, autorul cărții „Eticheta sexului din Islam”:

„Femeia trebuie bătută și pentru aceasta există un număr vast de metode: dacă femeia este slabă, ea trebuie bătută cu un băț; femeile mai voluptoase pot fi lovite cu pumnul, în timp ce cele grăsuțe, cu palma. Astfel, cel care o lovește nu-și provoacă sieși leziuni”.

Emisiunea săptămânală Sharia și viața, canalul Al Jazeera:

„Bătaia nu este la fel de potrivită pentru orice soție. Unele femei interpretează pedepsele fizice ca pe o formă de umilire, în timp ce altele nu sunt împotriva bătăii. Astfel, acestea din urmă pot fi influențate pozitiv prin lovituri, în cazul în care se răzvrătesc împotriva soților”.

Abdul-latif Mushtahiri, autorul cărții „Tu întrebi și Islamul îți răspunde”:

„Dacă separarea soției de dormitor nu dă rezultate și aceasta continuă să fie neascultătoare, atunci ea intră în categoria femeilor reci și încăpățânate și trebuie reeducată prin pedepsire. Ea trebuie bătută, dar în așa fel, încât să nu-i fie rupte oasele sau să-i fie provocate sângerări”.

Ghassan Ascha, autorul cărții „Despre supunerea femeii în Islam”:

„Soțul are dreptul să-și pedepsească fizic soția dacă ea:

– Refuză să facă totul pentru a arăta cât mai atrăgătoare pentru soț;

– Refuză să-i satisfacă preferințele sexuale;

– Pleacă de acasă fără să ceară voie;

– Își neglijează îndatoririle religioase.

Instrumentul de pedeapsă (parul) trebuie ținut la vedere, pentru ca soția să-l vadă mereu”.

Muhammad Al’Arifi, autorul instrucțiunilor pentru tinerii musulmani, în timpul unei emisiuni despre viața de familie de la postul LBC TV:

„Există trei tipuri de femei cu care este imposibil să vorbești fără a pregăti parul pentru bătaie.

– Primul tip: femeia care a fost astfel educată. Părinții îi spuneau „Mănâncă!”, iar ea răspundea „Nu vreau!” și ei o băteau pentru asta.

– Al doilea tip: femeia care-și ignoră soțul și-și dă aere de superioritate. În relația cu aceasta, doar bățul ajută.

– Al treilea tip: femeia perversă, care nu-și ascultă soțul până când acesta nu folosește forța. Atunci când o bate, bărbatul trebuie să-i de de înțeles femeii că a mers prea departe cu comportamentul său. Dar loviturile la față sunt interzise, deoarece vânătăile o pot urâți”.

34 thoughts on “Cum să-ți bați corect femeia

 1. Dupa titlu, asteptam sa gasesc imagini si desene cu lovituri de ninja.
  Mi se pare aiurea ceai gasit tu. Ramaneai fara idei cand iti bateai nevasta. Esti foarte documentat vad.

 2. Tare dură şi bolnavă este ” „ETICA” ISLAMICĂ”.
  Nu sunt de acord cu niciun fel de agresiune, nici verbală nici fizică!
  Mulţumesc lui Dumnezeu că nu m-am născut într-o ţară islamică! Mare păcat că încă mai există femei în lumea aceasta care acceptă astfel de tratamente brutale din partea bărbaţilor. 😦

  Sărbători fericite în continuare îţi doresc, Petru, alături de cei dragi ai tăi! 🙂

  1. Măcar de-ar rămâne între granițele lor și i-ar lăsa pe ceilalți să trăiască în pace. Dar se extind și îi vrăjesc și pe creștinii mai naivi cu tot felul de promisiuni, pentru a-i angrena în diferite atentate.
   Mulțumesc pentru urări și îți doresc, la rândul meu, zile minunate și companii plăcute! 🙂

  1. Ei nu prea pun întrebări, dar au mereu răspunsuri la toate. Bazate pe prejudecăți și interpretări ale religiei lor.
   O duminică mirific de albă, dar blândă, îți doresc, dragă prietenă! 🙂

 3. Petrut, mancate-ar mama, cum ti-a venit ideia sa cauti asemenea informatii? Poate tragi niscaiva invataminte de acolo. Si ca sa raspund unei intrebari de mai sus……. pot sa emit eu un manual pur romanesc de a-l pune la punct pe mitocan. Doamne ce idei imi vin….!! Sa aveti sarbatori frumoase!

  1. Nu a trebuit să caut aceste texte, că mi-au aterizat singure prin e-mail. Da’ mă bucur de reacția ta, pe care o anticipam, cunoscându-ți caracterul combativ. Să nu-ți uiți ideile, ci mai bine pune-le pe hârtie! 😉
   An nou fericit și la mulți ani cu sănătate!

 4. Ştii cum zicea o vorbă de la cei bătrâni? – “S-o baţi numai peste gură, ca pe coasă!” Îţi dai seama că nici ai noştri n-au fost prea departe de cei pe care i-ai pomenit mai sus. Şi câţi au această mentalitate şi acum! Nărav rău, nu glumă!

  1. Nici măcar copilul, căruia-i dai viață, nu se bate pe principiul: „Eu te-am făcut, eu te omor!”. Doar că lui nu-i strică uneori câte o mustrare sau o pedeapsă, ca să nu ajungă un alintat.

 5. Gizaz! Alahu’ lu’ astia era beat sau Muhamadu’ ala din emisiune era high cu extazy…io-s “spiciles”…nici romaneste nu mai scriu…Unde le gasesti , Petru?

   1. In documentare am vazut ca in timpul evului mediu, femeia din islam era mai libera si avea mai multe drepturi decar femeia crestina (despre care crestinii se indoiau daca are suflet sau nu, despre care ziceau ca e Satan etc.). Cu timpul, islamul (de fapt copnducatorii acestuia) a luat o alta directie, iar in crestinism au intrat ideile iluministe.

   2. Când religia e lăsată să guverneze un popor, ea devine un organ de represiune, așa cum a fost Inchiziția pentru creștini. De aceea e bine ca ea să aibă o influență limitată și fiecare să fie liber a-și alege neîngrădit credința, căci dacă-i impusă, nu-i adevărată, ci doar o altă formă de terorism.

 6. Au fost enumerate aici doar cateva practici din islam si lumea a fost oripilata, dar stiti voi oare ca daca barbatul musulman incalca toate aceste sfaturi si inca vreo alte cateva pe deasupra devenind mult mai crud si mai categoric decat sunt sfatuiti in aceste ziceri si isi va lovi sotia mai mult decat ar fi anuntat-o de la bun inceput c-o va face, sau daca isi va folosi tot ce-i va pica la idemana pentru a-i face tot raul din lume si daca o va sluti intr-un fel sau altul, el nu va raspunde in nici un fel in fata niciunui tribunal netrebuind sa dea socoteala niciunei legi? e greu de crezut, dar acolo se traieste intr-o cu totul alta lume, mai cu seama femeile si putine si rare le sunt prilejurile in care pot ele socializa cu altcineva. Am cunoscut femei din Romania(de prin Prahova, Bucuresti) ce si-au urmat pe acele meleaguri marile iubiri, povestile lor de dragoste (as zice eu oarbe dar dragostea oricum este oarba). Nu am putut vorbi pe indelete cu ele, am schimbat doar cateva vorbe si foarte multe priviri precum si sfasietoare clipe de taceri interminabile si greu de suportat in care nu aveau cum altfel sa se destainuie dar daca li s-o fi promis cumva o viata de vis atunci cand au parasit tara, acea viata de vis n-o vor putea trai decat intre cei patru pereti ai caselor in care supravietuiesc. Nici nu mai poate conta in vreun fel daca printr-o minune sotii lor si-au tinut promisiunile de a le fi oferit acele vieti tixite cu lux (din ce-am vazut eu pot exclude cu usurinta aceasta probabilitate) daca esti prizoniera propriei case. Ce viata ar mai fi aia sa traiesti ca o printesa intr-o casa cu zabrele de aur, cu pat de matasuri fine, sa bati din palme pentru tot ce-ti doresti sa obtii daca oricum esti captiva? Iar pentru societate femeile sunt doar niste mari zerouri a caror integritate sau soarta nu pot interesa prea mult pe absolut nimeni. Daca sotii lor vreodata le vor dori afara din casa pentru un motiv intemeiat sau nu, le vor putea da fara multe probe in justitia lor de doi bani si le vor putea lasa si fara copii, acolo neexistand ceva de genul protectia mamei si copilului. Poate c-or fi si cateva exceptii in lumea islamului dar nu la un mod radical de schimbare, insa in Mauritania si toate tarile megrebiene, Yemen, Iran, Arabia Saudita si chiar si-n unele emirate (poate nitel mai bine prin Dubaiul extrem de cosmopolit). In rest sunt doar povesti si minciuni.

  1. Am cunoscut și eu câteva femei care au fost ademenite de promisiunile unui trai mai bun, știind din start că va fi prizonieră alături de alte soții. În acele momente, ele nu puneau mare preț pe libertatea, fiind sărace și visând la o viață de lux cu orice preț. Nu știu ce s-a întâmplat cu ele, dar bănuiesc că și-au schimbat concepția după ce au simțit ce înseamnă să fii lipsit de multe drepturi, cu care erai obișnuit. Libertatea o prețuiești mai mult atunci când n-o mai ai.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.