Fericirea și frumusețea merg mână-n mână

Primăvara se pregătește să ne împrospăteze viețile și trupurile, prin natura care prinde culoare și parfum. La început ne impresionează cu verdeață și flori temerare, iar mai apoi ne oferă trufandale din fructe proaspete și înmiresmate, atât de așteptate de fiecare dintre noi. Toate au o savoare aparte și dacă aș fi pus să aleg un fruct anume, mi-ar fi imposibil să mă decid. Mi-e dor de aroma unică a căpșunilor, de dulceața aparte a cireșelor, de parfumul inconfundabil al piersicilor mari și moi, de gustul sălbatic al zmeurei, murelor, fragilor sau afinelor de pădure.

farmec

Toate fructele îmi plac la fel de mult și aștept cu nerăbdare sezonul când apar primele din fiecare, iar eu, ca într-un sacru ritual, le savurez încântat de regăsirea gustului mult așteptat. Pentru că frumusețea și fericirea merg mână-n mână și ele sunt influențate mult de ceea ce mâncăm. Fructele ne fac fericiți în momentul când le consumăm și ne transferă sănătate prin vitaminele pe care le conțin. Iar rezutatul se vede prin frumusețea naturală a trupului și chipului nostru. Compania Farmec și-a dat seama de imensul potențial pe care ni-l oferă natura și a creat noua linie Gerovital Happiness, compusă din trei subgame. Din zmeură pentru tenul normaldin afine – pentru tenul mixt-gras – și din caisepentru tenul uscat.

FB_promo_afine

Ineditul acestei game constă în cremele „Color Control”, pe care le găsim în trei nuanțe: deschis, mediu și închis. Extractele din fructe și pigmenții naturali din aceste creme oferă tenului nostru o hidratare perfectă și o strălucire evidentă. De remarcat că toate produsele sunt lipsite de parabeni, iar parfumurile sunt hipoalergenice. După cum vedeți din imaginea de mai sus, eu mi-am ales Gerovital Happiness pe bază de Afine, având un ten mixt-gras. Voi v-ați decis care vi se potrivește?

Fructele sunt un izvor nesecat de sănătate, frumusețe și fericire. Nu trebuie decât să întindem mâna și să le folosim sub diferite forme. Pe lângă deliciul consumării lor directe, e ideal să ne întreținem și pielea cu produsele naturale din aceleași surse, oferite de specialiștii de la Farmec. Rezultatul o să vă încânte și o să fie remarcat de cei din jur.

Acest articol participă la competiția Spring SuperBlog 2015

Advertisements

16 thoughts on “Fericirea și frumusețea merg mână-n mână

 1. Trebuie să recunosc, am încercat câteva produse de la Farmec și sunt bune. Se întâmplă rar acest lucru, căci până mă decid asupra unui lucru uneori trec și două-trei luni. Râd!

  1. Mă gândesc că dacă n-ar fi fost adevărat, nu s-ar fi povestit. Iar apoi ne convingem pe pielea noastră de ce produsele Farmec sunt preferate de către cei care le-au încercat, măcar o dată. 🙂

 2. Ca intotdeauna, un articol foarte bine documentat si atractiv! Cred ca o sa le propun sa creezi reclamele de la radio si tv. 🙂 Unele din ele sunt de-a dreptul enervante… 🐻 Urs, ca n-am gasit alta rima… 😀

  1. Îți mulțumesc pentru frumoasele aprecieri, dragă prietenă! Cred că o reclamă reușită și plăcută publicului cere ca autorul ei să fie convins că produsul este de bună calitate și merită achiziționat. Restul vine cu puțină inspirație. 🙂

 3. Mai bine de jumatate de secol de la realizarea sa Gerovitalul ramane in continuare o marca de referinta in lupta antiaging un produs reinventat care se adapteaza vremurilor dar pastreaza in semnatura olografa a Anei Aslan un aer de traditie si valoare!O seara minunata iti doresc!

  1. Văd, cu mare plăcere, că te pricepi și în domeniul produselor Farmec, respectiv Gerovital. E clar că le folosești și îți sporești astfel farmecul tău debordant! Să fii iubită și, implicit, mereu fericită, dragă Gabi! 🙂

 4. Foarte bun articolul tău Petru. Eu folosesc câteva produse Farmec şi sunt foarte foarte mulţumită de ele. Am testat alte produse înainte şi nu m-au încântat. Acum nici nu mă mai gândesc să renunţ la aceste produse Farmec şi să încerc alte produse.
  Zile frumoase şi numai bucurii îţi doresc, Petru! 🙂

  1. Mă bucur că folosim aceleași produse, cu rezultate excelente pentru amândoi! Mulțumesc efervescent pentru aprecieri și îți transmit numai gânduri frumoase, Ștefania! 🙂

 5. Mi-a picat bine postarea ta…Produsele farmec sunt tare bune si nu stiam de aceasta gama pentru teul mixt-gras…am sa caut si eu sa-mi cumpar!

 6. Eu mi-am luat crema matif. pentru ca mi-a atras atentia ambalajul. Color Control crema nu am folosit niciodata dar ce crezi pot inlocui cu succes fondul de ten? Am sa-mi iau doar sa nimeresc nuanta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s