Epigrama care mușcă (CXLIV)

Încă un bărbat și-a pierdut simbolul masculinității, din cauza neglijenței celor care l-au tratat.

CONTROLUL NATALITĂȚII

.
Constată medicii, atenți,
Că se nasc prea mulți pacienți,
Și au trecut la măsuri,
Mai tăind din… penisuri.
Advertisements

15 thoughts on “Epigrama care mușcă (CXLIV)

 1. Dureros si adevarat ! Oricum natalitatea romanilor este in scadere si nu stiu daca acest om mai contribuia la cresterea natalitatii in Romania, nu stiu daca ii mai folosea la ceva acest organ, dar era DREPTUL lui sa ramana un om intreg, daca tot s-a nascut intreg, dar daca totul functioneaza pe baza legilor moralitatii, undeva se va fi gasit si raspunsul lui. Eu nu reusesc sa gasesc raspunsuri la toate, fiindca marile genii umane, cand s-au poticnit, au recunoscut ca mai departe sunt tainele lui Dumnezeu inca nedescoperite omului. Asa ca probabil si aces om este definitia propriilor lui ” pacate ”.

  1. E o realitate evidentă că natalitatea în România e în continuă scădere, dar diminuarea drastică a cadrelor medicale e și mai vertiginoasă. Iar medicii ce rămân sunt supuși stresului și tentațiilor generate de un sistem defect și ineficient condus de la vârf. La care se adaugă și prejudecata autohtonă, care cere neapărat o atenție pentru cei din domeniu.

 2. Brrrr! Ce întâmplare urâtă. Hai că unii au păţit-o cu măselele şi li s-au scos cele sănătoase, altora li s-au pus în gips membrele sănătoase, dar să-i tai omului “podoaba”…. asta e clar bătaie de joc!. Ptiu, ptiu!
  Weekend frumos, dragă Petru! 🙂

  1. Nimeni nu știe mai bine decât un bărbat aflat în această situație. Iar daunele de 500.000 de euro nici nu sunt prea mari, în raport cu „dauna” provocată.
   O duminică minunată îți doresc, dragă Alex! 🙂

 3. Pățania aceasta tot de la mama o știu (uite că de abia acum realizez cât de informată e mama mea și conectată la lumea aceasta cotidiană și absurdă). Dincolo de toată treaba aceasta cu bărbăția și cu glumele pe care unii le fac pe marginea problemei (din lipsă de minte, cred), omul e mutilat din cauza incompetenței unora. Putea să fie un deget și tot mutilare era.
  Zici, că la noi se nasc mulți pacienți? Eheee…suntem țara cu extraordinar de multe avorturi la activ și precum zice tata, noi după ce am scăpat de comunism ne-am comportat ca niște animale ținute în lesă, am mușcat ce-am prins. Bineînțeles, mrejele și resturile Occidentului!

  1. Unii au comparat înlăturarea penisului cu cea a unei mâini, și tot era în defavoarea primului. Numai cine poartă un astfel de organ, își dă seama de pierdere, chiar dacă nu l-ar fi folosit la capacitatea lui. 😉 Chestie de orgoliu masculin! 🙂

   1. M-ai făcut să râd! Bărbații aceștia cu orgoliul lor! Și femeile lor cu un alt orgoliu pe care nu îl numesc ,,orgoliu” și nici nu îl recunosc. Femeile se plâng tot timpul că nu au ,,țâțe” mai mari sau mai nu știu cum. Ele trăiesc drama zilnic. Zi edenică!

 4. Amintiti-va ca dupa ” Revolutie ” s-a dat liber la chiuretaje si era Macel in Romania, inca este. Ceausescu a lasat in urma 24 milioane de locuitori si o tara fara datorii, plina de fabrici si uzine, noi l-am omorat ca pe IIsus Christos, iar in 25 de ani, au disparut toate valorile construite de catre bunicii si parintii nostri, 6 milioane de romani au murit, 6 milioane au emigrat, au mai ramas batranii si cativa copii, care vor fi jefuiti de impozitele grele ce vor urma, iar spor natural, natalitate unde mai vedeti voi ? Obisnuim sa dam vina pe altii, dam vina pe medici care unii muncesc sa salveze vieti omenesti si se intampla cate o greseala, voi nu gresiti la munca voatra niciodata ? Iar in toate religiile lumii ni se spune clar ca nimic nu e intamplator, totul este replica la ” pacatele noastre ”, iar evreii candva ascundeau bolnavii din familie si nu-i scoteau ca noi acum sa ” faca demonstratii ” pe strazi… o boala, un accedident , orice, il meritam, fiindca este o lege karmica…. eu nu stiu exact sa explic asta, dar stiu sigur ca fiecare om este vinovat de soarta lui, fiindca el si-o construieste, s-a nascut cu liberul arbitru de la Dumnezeu, sa-si aleaga drumul. V-ati intrebat vreodata cat rau poate o fi facut omul acesta in viata lui cu ” organul sau ” ?

  1. Având în vedere că-i doar o epigramă, trebuie să o tratăm ca atare și să nu facem o regulă din ceea ce se spune în ea, fiind făcută mai mult pentru a zâmbi. 🙂
   Noi nu suntem judecători, și numai instanțele pot să stabilească dacă există cazuri de malpraxis sau nu.
   Să fii iubită și fericită mereu, Georgeta! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s