10 obiceiuri bizare

1. Australienii aborigeni, în loc să-și strângă mâna în semn de politețe, așa cum facem noi, își demonstrează prietenia un pic altfel. Aceștia își ating organele genitale atunci când se salută.

2. Fetele din Tibet, ca să se căsătorească, trebuie să aibă în trecut câteva zeci de parteneri sexuali.

3. În Oceania, obiceiurile locale cer ca fetele să fie virgine atunci când se căsătoresc. Mai mult de atât, mireasa trebuie să „scape” de virginitate cu ajutorul prietenilor mirelui. Aceștia o dezvirginează pe mireasă, cu ajutorul unui cuțit din piatră. Apoi, timp de trei zile, aceasta trebuie să întrețină cu ei raporturi sexuale. După aceste trei zile, mireasa trece în patul altor bărbați din trib și după ce aceștia își satisfac nevoile, mireasa ajunge în patul soțului legitim.

4. Indienii „topinamba” din Brazilia, consideră că femeile sunt atrase de organele genitale gigantice. Din acest motiv, bărbații se supun la diferite chinuri și-și pun chiar viața în pericol, doar ca să aibă parte de o mărire considerabilă a penisului. Aceștia se lasă mușcați de diferite insecte veninoase sau chiar de șerpi, drept rezultat, organul se umflă și devine imens.

5. În unele comunități nepaleze există un obicei ca frații să se căsătorească cu o singură femeie. Acest ritual vine din dorința rudelor de a nu împărți averea sau, mai exact, pământul. Soția trebuie să aibă un orar bine gândit ca să reușească să fie cu toți soții, atunci când ei au nevoie de ea.

6. În Papua Noua Guinee, un trib obișnuia să își lase copii să-și înceapă viața sexuală la vârsta de șase ani, vârstă sugerată pentru fetițe. Băieții însă, trebuie să aștepte să împlinească măcar zece ani. Chiar dacă sexul nu era interzis de la o vârstă fragedă, băieții și fetițele nu aveau voie să mănânce la aceeași masă, fără să fie soț și soție.

7. Unele triburi africane obligă bărbatul să treacă un test sexual înainte de nuntă. Acesta trebuie să facă sex cu mama miresei de atâtea ori de câte ori vrea ea. Tot el trebuie să demonstreze cât de dotat și valoros este ca viitor ginere. Mai mult ca atât, ginerele, înainte de asta, trece de un control minuțios în fața socrului. Acesta îi verifică dinții, ochii, corpul, ca să demonstreze că este sănătos.

8. În Kamceatka de Nord, în cele mai îndepărtate sate, se păstrează un obicei vechi, foarte pitoresc. Musafirii care vin în vizită, au dreptul să facă sex cu stăpâna casei. Iar soțul acesteia nu are voie să refuze. Mai mult de atât, dacă în urma raportului sexual, femeia rămâne însărcinată, se consideră că în această casă s-a instalat fericirea și succesul.

9. Membrii unor triburi din estul Africii, pentru a preveni raporturile sexuale înainte de căsătorie, cos labiile tinerelor și lasă doar o deschizătură mică pentru ca acestea să poată urina și elimina sângele în perioada ciclului.

10. Bărbații din unele triburi din Africa de Sud, ca să nu aducă pe lume gemeni, considerați drept o pedeapsă a păcatului și a blestemului, își taie un testicul.

Sursa: e-mail

Advertisements

25 thoughts on “10 obiceiuri bizare

    1. Și eu cred că lor li se pare ceva normal, din moment ce așa au fost educați. Mulțumesc pentru urări și îți doresc, la rândul meu, un weekend magnific, draga mea prietenă! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s