Șase fobii sexuale extreme

Șase fobii sexuale extreme despre care nici nu știai că există

Există oameni care au mari probleme când trebuie să își găsească jumătatea, pentru simplul fapt că se tem de diferite lucruri care fac parte din viața sexuală a cuplului. Persoanele care au o repulsie puternică față de tot ce înseamnă erotism și sexualitate suferă de arotofobie. Există însă altele cu temeri extrem de particulare.

fobii

1. Partenofobie. Partenofobia este caracterizată printr-o teamă patologică față de virgine sau fecioare. Oamenii care suferă de această fobie evită mănăstirile, școlile și orice loc unde s-ar putea întâlni cu astfel de adolescente sau tinere.

2. Medortofobia. Această teamă irațională se manifestă, în principal, la femei. Lor le este frică de penisul în erecție.

3. Medomalacufobia. Aceasta este o fobie care se manifestă opus ca medortofobia. Bărbații care suferă de această teamă patologică se tem că își vor pierde erecția.

4. Gimnofobia. Gimnofobia este caracterizată de aversiunea patologică la vederea corpului gol. Persoanele care suferă de această fobie nu suportă să îi vadă pe alții dezbrăcați.

5. Filemafobia. Această fobie se manifestă prin teama de a fi sărutat. Cei care suferă de filemafobie se tem practic de intimitatea care vine odată cu sărutul, dar și de actul sexual care poate urma unui sărut. De cele mai multe ori, persoanele care suferă de filemafobie sunt și germofobi (le e frică de bacterii).

6. Claustrofobia sexuală. Există oameni care sunt terifiați de ideea de a întreține relații sexuale între patru pereți.

Sursa: The Frisky

Advertisements

23 thoughts on “Șase fobii sexuale extreme

 1. 2. Medortofobia. Nu imi suna total necunoscut. Pe undeva oi fi auzit ceva asemanator. Si nici nu ma mira. Femeile se confrunta cu asa ceva din cauza violurilor de care au auzit/citit, a fortei fizice a barbatului in fata careia se simt neajutorate etc. De aceea au si dezvoltat diverse tactici de aparare.

  1. Din fericire, cazurile de acest gen sunt rare sau cel puțin n-am auzit eu de ele. În schimb, femei nemulțumite de erecția bărbatului sunt destule, după cum recunosc chiar ele în anturajul lor sau la proces. 🙂

 2. 🙂
  -sunt virgina, as vrea sa-mi incep viata sexuala. Mi-e frica ! Dati-mi si mie un sfat.
  – Jack Daniel’s Old Time, Old No. 7 Quality Tenessee Sour Mash Whiskey. But you can just ask for Jack.
  -De ce strange prezervativul?
  – Bine ca esti tu smecher….
  -De ce prietenul meu isi pierde erectia dupa cateva minute de la inceperea actului sexual ?
  -Pentru ca esti urata.
  -Cum conving o fata sa fac sex cu ea?
  -Daca afli vreodata, scrie o carte

 3. La un moment dat al vietii lor, barbatii au si ei parte de-o doza(mai mica sau mai mare) de medomalacufobie….asa ca, eu n-as zice ca-i chiar fobie.

 4. Patrule,a inceput sa miroasa a creier incins.
  Vad ca blogeria este preocupata in primavara asta de disfunctiile xxx
  De la efectul ceaiului de ,,basina porcului,, asupra poetului statut pana la disfunctia erectila la ramele rosii pentru pescuit.
  Indeamna omule lumea sa iasa la aer sa scape de fobie.

  1. Lasă că ajung și la râmele roșii, dar aștept să treacă perioada de prohibiție și să înceapă peștii a mânca. Cât despre ieșitul la aer, n-aș vrea să fiu ipocrit și să fac reclamă la un lucru, bun de altfel, dar cu care nu sunt prea familiarizat. Din păcate. 😦

 5. Dar teama majoritatii femeilor ca dupa ce vor fi excitate vor ramane nerozolvate cum se numeste ? Si eu ” rad ”, dar gluma e ca ciuma !

 6. 🙂 🙂 🙂
  La Multi Ani de 9 MAI ,ZIUA :
  – INDEPENDENTEI de stat a ROMANIEI ! 🙂
  – VICTORIEI impotriva hoardelor fascisto-hortyste !! 🙂 🙂
  – EUROPEI !!! 🙂 🙂 🙂

  Weekend placut ! 🙂
  Aliosa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s