19 thoughts on “Epigrama care mușcă (CLII)

 1. ” In curand n-o sa mai fie ”
  Nici-o fata ” deflorata ”
  Iar asa zisa anestezie
  O fac cei de ” bani gata ” 😦 😦 😦
  In alta ordine de idei,
  de vrei sa afli noutati
  despre evolutia SIMONEI
  poti citi ultimele comentarii de pe
  http://aliosapopovici.wordpress.com/2015/05/03/
  http://aliosapopovici.wordpress.com/2015/05/13/
  Weekend placut si-apoi, o saptamana asa cum ti-o doresti
  caci a mea va fi una minunata alaturi de nepotelul ANDREI
  http://aliosapopovici.wordpress.com/2013/09/26/
  Cu prietenie,
  Aliosa.

  1. Știința și medicina ne poate ajuta foarte mult, dar trebuie folosite acolo unde e cazul și nu să abuzăm de binefacerile lor. Cezariana e soluția extremă, când se constată că o naștere normală ar fi periculoasă.
   Mă bucur că-ți vei petrece sfârșitul de săptămână cu nepoțelul Andrei și vă doresc tot binele din lume! 🙂

  1. Vremurile de astăzi ne oferă o gamă întreagă de variante prin care se poate face o naștere. Alegerea aparține părinților, în funcție de sănătate și preferințe. Pe mine m-a fascinat nașterea sub apă, mai ușoară și mai benefică pentru noul-născut.

 2. Înainte femeile însărcinate munceau câmpul (bunica și mama mea), însă acum…eheee, altele sunt vremurile. Nici nu se mergea la spital și femeia nu era așa cocoloșită. Mă rog. Probabil e interesant să ai pântecele tăiat, știu și eu…

  1. Pe atunci, moașa localității era tare prețuită, în mâinile ei punându-se speranțele unei nașteri reușite. Se aude că această meserie va fi reactivată și retribuită ca atare.

 3. Am 3 operatii cezariana, un singur copil. Nu a fost dorinta mea, a fost sanatatea, am fost obligata sa fac aceste operatii, insa nu as fi de acord niciodata in viata cu cezariana. Primul copil a murit la 8 luni, iar la baiat am plecat din spital, am stat acasa la cererea mea pana cand am simtit eu, apoi am mers la spital pentru cezariana. Dupa doua ore, m-au operat iarasi, habar nu am de ce pentru ca nici acum nu stiu adevarul. Nu as fi facut cezariana niciodata. Pacat de femeile ce recurg la cezariana, in primul rand copilul trebuie sa stea in burtica atata cat trebuie, si…mai sunt alte multe dezavantaje…
  O zi frumoasa Petru! 🙂

  1. Îmi pare rău pentru problemele pe care le-ai avut și pentru pierderile suferite. Medicul trebuie să știe când cezariana se impune și să o facă la momentul oportun. De multe ori, această soluție a salvat viețile copiilor și a mamelor. Pe de altă parte, unii doctori nu a considerat greșit că nu e necesară, devenind vinovați de malpraxis.
   O duminică superbă îți doresc, Ileana! 🙂

 4. Deflorarea, bat-o vina!
  Ea să fie cu pricină
  Că dorim cezariană
  Când voim ca să fim mamă?

  Vrem ca trupul să rămâie
  Neatins, ca la-nceput,
  Ca pe vremea de-altă dată,
  Cea a primului sărut?

 5. Daca e in pericol viata bebelusului trebuie sa fie facuta cezariana dar sunt cazuri in care e numai un moft si cheltuiala de bani, asa e modern! Un weekend cat mai placut iti doresc!

  1. Pentru VIP-urile cu fițe, contează mai puțin ce zice medicul, pe care îl plătesc bine numai să facă totul repede și fără durere. Să-ți fie ziua magnifică, draga mea prietenă! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s