27 thoughts on “Epigrama care mușcă (CLIV)

 1. Epigrama este tare
  insa trebuie rabdare
  s-o-ntelegi ca atare
  privind-o direct prin ” catare ” !!! 🙂 🙂 🙂
  O seara minunata, Petru ! 🙂
  Aliosa.

  1. E drept că nu e o distracție, dar gândul că îți faci ție bine ar trebui să te stimuleze. Să zâmbești mereu cu aceeași minunată dantură, dragă Gabi! 🙂

 2. Salut, Petru !
  Sa -ti traiasca stranepoata EMANUELA !!! 🙂 🙂 🙂
  Mai multe in raspunsul dat la ultimul tau comentariu pe blogul meu ………
  O zi fara ” averse ” ! 🙂
  Aliosa.

 3. Desi pare fragila ca-i facuta doar dintr-o coasta, femeia a fost harazita de Dumnezeu cu mai multa putere . Nu totdeauana “puterea”este doar cea fizica. Nu degeaba a fost aleasa sa nasca copii si sa poarte de grija la toata familia. Dupa ce nasti natural un copil, nu-ti mai este frica de nici un doctor , fie el si stomatolog, ha, ha, ha. Noapte buna va doresc :

  1. Recunosc că am văzut cu ochii mei cum femeia – respectiv mama – a fost mai puternică decât bărbatul – e vorba de tatăl meu – și ea a fost cea care a condus familia. Nu prin putere, ci prin inteligență, răbdare și îndurare. Puterea e a celor care știu să o folosească, nu a celor care cred că o au.

   1. Poti da impresia ca ai putere, trantind in stanga si dreapta, ridicand vocea si luand hotarari pripite. Astfel mascheaza multi slabiciunea pe care simt ca o au inauntrul lor. Cand simti ca esti puternic, fara sa ai functii sau alte posibilitati de represie, iti vezi de treaba. Si lumea te cauta, pentru ca se simte puternica langa tine. 🙂 Simte ca are un sprijin. Invata de la tine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.