24 thoughts on “Imagini amuzante

 1. Ha, ha! Am râs cu lacrimi la fiecare imagine. Cei care au reuşit asemenea fotografii, ori sunt nişte mari norocoşi, ori sunt cu adevărat mari artişti. Sau… puţin din amândouă.
  Barza cu reacţie şi tipul cu flăcări la fund (ce fasole o fi mâncat?) mi-au plăcut mult. Spectacolul lumii este întotdeauna fascinant. Bine că sunt aceşti oameni care “vânează” scenele acestui nesfârşit spectacol.
  Îţi doresc o sâmbătă frumoasă în continuare, dragă Petru, cu linişte şi bucurii! 🙂

  1. Aproape sigur că sunt cu toții fotografi de meserie și poartă mereu aparatele cu ei. Iar norocul și inspirația contează de asemenea foarte mult.
   Mulțumesc pentru vizită și sper să ai parte de o duminică senzațională, dragă Alex! 🙂

  1. Firește că e foarte rar când nimerești un cadru natural amuzant, și tocmai de aceea regia joacă un rol important în multe realizări. Dar e bine și așa… 🙂

 2. Mie mi-a placut cel mai mult jocheiul si calul… adica jocheiul-cal. 😀 Fotografia unde apar trei pasari ce intruchipeaza doi ochi si un zambet o am ca semnatura pe un forum, demult. 🙂 Deasemeni mi-a placut comentariul tau dinainte, cand spui ca macaragiul vrea sa dea luna iubitei sale. Nu mi-ar fi trecut prin cap… 😉

  1. E adevărat că acest colaj e compus din fotografii mai vechi și mai noi, dar acum am găsit site-ul de mai sus, din care le-am ales pe cele mai haioase.
   Mersi mult pentru apreciere! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.