Răspunsul meu la Liebster Award

Sunt onorat de a fi nominalizat de cinci ori la o leapșă ce a cuprins o mare parte din blogosferă. Mai ales că mi-au  trimis-o cinci parteneri pe care-i citesc cu interes și îi vizitez mereu cu plăcere. E vorba de:

http://griska.wordpress.com

http://ganduricepot.wordpress.com

http://sangesitrandafiri.wordpress.com

http://tacereapasilortarzii.wordpress.com

https://coltulcultural.wordpress.com

Le mulțumesc cu mare recunoștință pentru că s-au gândit la blogul meu și sper să nu-i dezamăgesc prin umila mea prestație. Spun asta fiindcă nu-s obișnuit să vorbesc prea mult despre mine, dar și pentru că am spus deja destule prin articolele personale, inspirate de un necaz, o bucurie sau un pahar de pălincă în plus. Mai mult, ar fi 55 de întrebări aproape toate diferite, la care ar trebui să dau răspunsuri deștepte sau măcar amuzante, ceea ce ar cere o inspirație cam pentru tot atâtea epigrame. Permiteți-mi, așadar, să fac o triere dintre cele mai interesante (pentru mine) chestionări, altfel simt că m-aș repeta și aș deveni și mai plictisitor.

 1. De ce scrii pe blog? – E întrebarea cea mai frecventă, rezonabilă și complicată, în ceea ce mă privește. La început am scris din curiozitate, apoi din plăcere, iar acum din obișnuință și din dorința de a afla lucruri noi, de a întâlni oameni deosebiți și de a scrie povestiri inedite cu sprijinul lor. Dar sunt încă atâtea motive pe care nu le pot exprima!
 2. Ce culori te inspiră? – Albastrul, firește. Reprezintă cerul, apele, răcoarea și culoarea ochilor mei. Pentru identificare, în caz că dispar subit. 😉
 3. Câte ore stai online? – Asta-i simplă: 6-7 ore pe zi, din care 6 doar pe acest blog. Credeți că-s obsedat? 🙄
 4. Lipsește ceva din viața ta? – Poate un animal de companie și un partener de călătorie, din când în când.
 5. Despre ce ai scris în primul tău post pe blog? – Era vorba despre Horoscop și iluziile pe care le propagă pe socoteala naivilor.
 6. Ce atitudine ai față de rețelele de socializare? – Am început să contactez oamenii prin astfel de rețele (și nu era facebook), iar dialogul cu ei m-a stimulat să scriu mai mult. Prin urmare, cred că astfel de căi de comunicare sunt binevenite, atâta vreme cât nu abuzezi de ele și nu-ți faci mari speranțe vis-a-vis de oamenii cu care intri în legătură.
 7. Care este cel mai frumos cuvânt adresat oamenilor? – „Mulțumesc”.
 8. Cum te vezi la bătrânețe? – Nu mă văd.
 9. De ce îți este cel mai frică în viață? – De sfârșitul ei, nu de moarte.
 10. Care este cel mai mare regret al tău? – Că nu am învățat atât cât aș fi putut.
 11. Carieră sau familie? – Care familie?!

Sunt 11 din cele mai interesante provocări pe care le-am ales dintre cele 55 propuse, câte 2-3 de la fiecare inițiator. Răspunsurile le-am dat spontan, mai ales că astăzi e sărbătoare, iar eu m-am cinstit cu o pălincă pentru curajul răspunderii. Pe de altă parte, n-am băut chiar atât de mult încât să am îndrăzneala unor nominalizări, știind că cei mai mulți au trecut prin această experiență, iar alții nu o agreează. Mă iertați pentru această abatere de la regulă și vă mulțumesc mult dacă mă veți înțelege.

21 thoughts on “Răspunsul meu la Liebster Award

 1. Te felicit pentru raspunsurile date cu sinceritate inteligenta si pricepere.Chiar acum cu cateva zile in urma ma gandeam ca Petru stie sa dea raspuns la orice cu calm si chibzuinta!Iti doresc mult succes in continuare !O seara racoroasa iti doresc!

 2. Te-ai descurcat și de data asta 😉 . Trebuie să-ți mărturisesc o părere personală, cred că vei fi pe locul 1 la nominalizări, așa că pregătește-te pentru noi și noi răspunsuri 🙂 .

  1. Fiecare nominalizat și-a personalizat provocarea, într-un fel sau altul. La fel am căutat să procedez și eu, nefăcând altceva decât să fiu cât mai natural. 😉

 3. Felicitari Petru ! 🙂
  Ma bucur pentru tine !! 🙂 🙂
  Iti doresc o nominalizare si la Premiul pentru EPIGRAME si POVESTIOARE !!! 🙂 🙂 🙂
  O zi buna ! 🙂
  Aliosa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.