Iată cum scapă chinezii de aproape toate bolile

Partea „magică” a corpului se află între tendoanele gâtului, mai exact în partea din spate a gâtului, acolo unde gâtul și capul se unesc. Aici este punctul pe care acupunctura chineză îl numește Feng Fu (adăpost de vânt). Remediul este format dintr-un cub de gheață. Dacă puneți un cub de gheață în acea parte în fiecare zi, corpul va începe să se regenereze, astfel se va autovindeca și multe boli vor dispărea, iar tu vei rămâne sănătos și energizat.

Metoda este foarte simplă. E nevoie să stai pe burtă și să pui un cub de gheață (2×2 cm) la baza Feng Fu (gaura din partea din spate a capului). Ține cubul de gheață acolo timp de 20 minute.

Dacă practici această metodă în mod regulat, dimineața și seara înainte de a merge la culcare, nu vei lăsa loc pentru apariția vreunei boli. Îți va fi greu la început, va fi destul de rece, însă în 30 sau 40 de secunde vei simți cum un val de căldură te va învălui. În primele zile vei avea un sentiment euforic din cauza eliberării de endorfine în sânge.

Ce poate trata această metodă chineză?

Starea ta de spirit și vitalitatea vor fi îmbunătățite. Îmbunătățește somnul. Durerile de cap, durerile de dinți și durerile articulare vor fi reduse. Sistemul digestiv va fi îmbunătățit. Cubul de gheață plasat pe Feng Fu te va ajuta în mod special cu: glanda tiroidă, sistemul respirator, artrita, hipertensiune și hipotensiune, boli acute gastro-intestinale și cu trimitere sexuală, astm, obezitate, celulită (în special pentru prevenirea acesteia), tulburări psiho-emoționale, stres, oboseală, depresie, insomnie.

Advertisements

25 thoughts on “Iată cum scapă chinezii de aproape toate bolile

   1. Se spune ca nu exista boli, ci bolnavi. Asa ca un tratament poate avea efect la cineva, iar la altul nu. La mine cel mai bun tratament sunt gandurile, vointa de a-mi controla gandurile si de a avea o atitudine de incredere in fortele mele. 🙂

 1. Am un serviciu care se desfasoara in aer liber si observ (din cauza varstei sau vreo unei spondiloze) ca atunci cand este frig si nu am gatul acoperit are tendinta sa trozneasca asemeni unui ‘bad boy’ gata de lupta..
  Sunteti sigur ca ceea ce ati scris este adevarat si verificat? Stiu ca ce ati scris este preluat din alta parte dar daca cineva chiar aplica ce ati scris dumneavoastra si iese urat de tot, nu va-ncearca nici o remuscare?

  1. Cât de mare rău poate face un cub de gheață aplicat la ceafă?! Eu cred că numai încercând astfel de tertipuri se pot găsi remedii potrivite pentru fiecare organism sau boală. Ceea ce produce la unii un efect miraculos, pentru alții s-ar putea să treacă neobservat.

  2. Totdeauna exista si exceptii, sa nu uitam ca nu exista boli, ci bolnavi. De aceea mi s-ar parea lipsa de discernamant sa aplici o metoda rece intr-un loc unde deja exista probleme legate de rece. Parerea mea e ca cine nu are discernamant tot o pateste la un moment dat. De aceea sustin cultivarea inteligentei naturale. Nimeni nu este atat de prost ca sa-si faca rau, dar e drept ca poate a fost convins ca e prost…

   1. Cele mai multe boli se tratează prin răcirea zonelor sensibile și nu încălzirea lor. Virușii se tem de frig și se înmulțesc la căldură. Depinde doar de felul în care administrăm acest fel de criogenie și de rezistența noastră. Eu sunt adeptul temperaturilor mici și nu suport canicula. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s