Se strigă catalogul la SuperBlog

Odată cu începerea noului an școlar, mă înscriu și eu în rândul participanților la competiția SuperBlog 2015. Am așteptat această zi, tocmai pentru a sublinia caracterul cel mai important pentru mine: atmosfera nostalgică de școală pe care o resimt de fiecare dată când primesc note, bucuria și tristețea generată de aici, interesul și admirația față de cele mai bune realizări și visul din fiecare etapă de a câștiga unul din premiile puse în joc.

Sunt sigur că n-o să fie ușor în cele două luni de muncă și inspirație la comandă, dar cu atât mai mare va fi satisfacția fiecărui advertorial punctat, dar mai ales la final, când sper că voi face parte din nou dintre finaliștii care au făcut față acestui maraton. Până acum m-am ținut de cuvânt și sper să nu (mă) dezamăgesc nici de această dată.

Vreau să urez mult succes celorlalți competitori, să-i felicit pe organizatori și să le mulțumesc sponsorilor care apreciază talentul și creațiile bloggerilor! De asemenea, mult spor la treabă și contestații cât mai puține celor care fac parte din juriu! Am încredere în obiectivitatea lor și îi asigur că eu nu voi fi niciodată printre cei care vor contesta vreo anumită lucrare a vreunui concurent. Mă mulțumesc să-mi caut și să-mi îndrept lipsurile mele și să apreciez calitățile celorlalți artiști ai cuvintelor. Să câștige cei mai buni și să se bucure cât mai mulți!

46 thoughts on “Se strigă catalogul la SuperBlog

 1. Multa bafta si fir intins !!!

  Doamne ajuta, aceasta zi de mare sarbatoare a Inaltarii Sfintei Cruci sa va aduca liniste si pace in suflete. Inceput de an scolar cu bucurii si impliniri. O saptamana minunata !

  1. Dap, eu zic că dumnezeu are mare implicare in treaba asta. Fix de SuperBlog se ocupă. Eu zic că la o adică îţi dă şi niste idei de texte.

   1. Eu pot să cer, că nu mă doare gura, iar El să facă ce va crede de cuviință. Unii se roagă pentru norocul la Loto, alții pentru a-și găsi iubirea… Nimeni nu poate să știe ce preocupări are Dumnezeu și care sunt cererile decente la care poate răspunde.

 2. Buna dimineata Petru !
  Succes in competitia la care te-ai inscris ! 🙂

  Odata cu inceperea noului an scolar am auzit ca in Romania sunt vreo 4000 de scoli fara autorizatie sanitara de functionare ( K.W.Iohannis la Targoviste ) …………….
  Spre seara am aflat cu stupoare ca ” A murit TRIBUNUL ” 😦 😦 😦
  http://aliosapopovici.wordpress.com/2015/09/14/
  O zi pe gustul tau ! 🙂
  Aliosa.

  1. Mulțumiri călduroase pentru urări, prietene dragă!
   La fiecare început de an, ne sunt aduse la cunoștință cam aceleași probleme din învățământ: dotări precare și insuficiente, școli fără autorizație, lipsa manualelor… E o boală cronică la care nu s-a găsit încă doctori sau tratament. 😦
   Din partea mea, numai gânduri bune, Sandule! 🙂

 3. Mult succes! si pentru ca timpul nu-mi permite, nu voi bifa casuta ca sa primesc notificari pe mail. Dar stau aproape si voi citi cu mare placere postarile tale, fie ele participante la competitie sau nu! 🙂 Sunt sigura ca imaginatia ta va rodi spornic! 😉

  1. Mulțumiri intense pentru urări și încurajări! La rândul meu, voi fi atent și deschis criticilor și sugestiilor pe care le vei avea pe marginea materialelor prezentate. 🙂

 4. Eu zic că vei avea inspirație. Dublată. De gândul meu bun, constant pentru tine 🙂 Și nu doar al meu…
  Ținem pumnișorii strânși bine 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.