Orașul locuit doar de femei

Orașul locuit doar de femei cu vârste cuprinse între 20 și 35 de ani. Ce trebuie să facă bărbații ca să poată intra în oraș

Oraşul locuit doar de femei cu vârste cuprinse între 20 şi 35 de ani. Ce trebuie să facă bărbaţii ca să poată intra in oraş - FOTO.
În Noiva do Cordeiro trăiesc peste 600 de femei, cu vârstele cuprinse între 20 și 35 de ani. Unele dintre ele sunt căsătorite, dar soții lor trebuie să lucreze în altă parte, scrie Daily Mail.
 .
În această comunitate rurală din sud-estul Braziliei, femeile se află la conducere și au propriul set de reguli. Femeile care sunt căsătorite și au familii trebuie să-și trimită soții și fii care au împlinit 18 ani să lucreze departe de casă, putând să se întoarcă doar în weekend.
 .
„Orașul nostru e mai frumos, mai organizat și mult mai armonios cu femeile la conducere”, spune Rosalee Fernandes pentru publicația britanică. „Împărțim totul, chiar și pământul pe care-l muncim. nimeni nu se află în competiție cu nimeni. Ne strângem să ne uităm la telenovele, ne împrumutăm haine și ne vopsim unghiile”, a adăugat ea.
 .
Problema este că e dificil de găsit un bărbat singur care să nu fie rudă sau căsătorit deja cu o vecină. „Toate visăm să ne îndrăgostim și să ne căsătorim. Dar ne place să trăim aici și nu vrem să fim nevoite să plecăm din oraș pentru a găsi un soț”, a spus Nelma Fernandes.
Astfel comunitatea de femei invită bărbații să li se alăture, cu o singură condiție. „Trebuie să-și dea acordul să facă ceea ce spunem și să trăiască după regulile noastre”.
 .
Sursa: businessmagazin.ro

18 thoughts on “Orașul locuit doar de femei

 1. Pentru prima din dreapta, chiar daca la romani circula vorba
  ” OCHII verzi niciodata sa nu-i crezi ” 🙂
  de-as fi TANAR si NECASATORIT, m-as duce si eu acolo…………….

  In alta ordine de idei, e mai bine cu FEMEI la conducere decat cu fosti turnatori si colaboratori ai securitatii ceausiste :

  „Băsescu era turnătorul tuturor matrozilor care treceau prin Anveres!”

  „Am spus-o de mai multe ori: firea de lichea a lui Basescu nu-l lasa sa nu gafeze!
 Sa ranjesti la moartea tribunului e blasfemie, dupa ce l-ai folosit si in 2004 si in 2008 ca sa iti faci majoritatea si la Bucuresti si la prezidentiale!

  „Băsescu a fost turnător, colaborator şi membru de partid”

  Mai mult, sa faci alianta TU PERSONAL, cu Profesorul, cu Tribunul si apoi sa ii faci “solutie imorala”si sa te maimutaresti acum cu OPREA, e uluitor, e nemernic!

  Sa-l faci pe Vadim, DUMNEZEU sa-l odihneasca!, DELATOR cand tu insuti ai fost “COLABORATOR MEMBRU DE PARTID” al CI-ULUI DIE, inseamna sa fii o jigodie fara de pereche!

  Adica tu ii turnai pe toti romanii care iti treceau prin fata. Am tacut zeci de ani pentru prestigiul tarii. AJUNGE! Ca sa intelegeti, el, Basescu, era turnatorul tuturor matrozilor care treceau prin ANVERS si cumparau si ei lantisorul de aur mai ieftin decat putea el. Asta era jale! In timp ce el, Basescu, ciordea din curse zeci de mii de dolari din bunkeraj, shipchadlering si altele!

  Stiu ei toti comandantii cum se chiverniseau pe banii prostilor! Cati nebuni mai avem, sa creada ca inca LEPRA ASTA mai e necesara neamului? Mi-asi dori ca toti cei ce agreaza cele de mai sus sa inteleaga tacerea mea anterioara, sa ma ierte, dar mai presus de toate sa dea “SHARE” pentru ca tot mai multi sa stie adevarul despre aceasta monumentala JIGODIE! Chiar nu scapam de comunisti, cum sugera chiar el!”,
  scrie Silvian Ionescu,( fost ofiter informatii, fost sef DIE, care primea rapoarte de la marinarul Basescu cand era sef Navrom la Anvers , N.R. )
  pe Facebook. Alex Miclovan ” 🙂 😦 🙂
  O seara faina, Petru ! 🙂
  Aliosa.

   1. Au nevoie si de TINERI dar si de BATRANI milionari in dolari ! 🙂
    In alta ordine de idei, se pare ca ” ai uitat” drumul virtual spre casuta-mi virtuala…………….
    O sambata cu FETE tinere langa tine ! 🙂
    Aliosa.

 2. E frumos sa vezi ca cineva s-a gandit la tine, e frumos sa vezi ca, desi nu cunosti real pe nimeni, se leaga prietenii virtuale pline de frumusete…este usor sa te gandesti ca toti prietenii virtuali care iti trimit comentarii … se gandesc la tine, e frumos si parca nu te mai simti singur. Iti multumesc prieten drag, ca pentru o clipa te gandesti la mine si ca vrei sa imi faci o bucurie. Toti avem prieteni, toti avem cunostinte, dar viata, de multe ori, nu ne lasa sa luam legatura cu ei de cate ori vrem, aici in fiecare dimineata si seara ne salutam cu impresii si imagini virtuale. E FRUMOS si PLACUT daca totul e civilizat si cu bun simt! O seara minunata dragi mei!

  It’s nice to see that someone thought about you, it’s nice to see that even though you do not know anyone real, virtual friendships full of beauty … is easy to think that all your virtual friends send comments … think of you is beautiful and if you never feel alone. Thank you dear friend, that for a moment and think of me as you do me a joy. We all have friends, we all have knowledge but life often leaves us to make contact with them whenever we want, here every morning and evening greeting impressions and virtual images. It’s beautiful and pleasant if everything is civilized and good sense! A wonderful evening my dear!

  1. Sunt impresionat de frumoasa pledoarie pentru prietenie și-ți mulțumesc că ai împărtășit-o pe această pagină. E într-adevăr minunat să știi că există oameni ca tine, care îți ridică moralul și te motivează să mergi mai departe. Să-ți fie veșnic zilele senine și prietenii mereu aproape, Ileana! 🙂

   1. Eu mutumesc tie si celorlati pentru momentele frumose. La tine pe blog am descoperit multe lucruri de invtat, ce eu nu el stiiam, cu voi invat sa scriu…cat de cat, si sa fiu fericita, pentru ca fericirea nu sta in lucruri materiale, pentru mine bucuria si fericirea sta si intr-un zambet, vorba buna, chiar si critica, deoarece am de invatat. O zi placuta Petru! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s