Parfumul de identitate

Mirosul este simțul care-și pune amprenta pe fiecare amintire și tot el e cel care ne provoacă nostalgia lor, atunci când îl reîntâlnim. Dacă putem evita unele imagini, ferindu-ne privirea sau închizând ochii, iar unele sunete, astupându-ne urechile pentru o perioadă de timp, miresmele le inhalăm, vrând nevrând, odată cu respirația și ne impregnează cu particularitățile lor, precum niște etichete. Din acel moment, vom căuta să evităm sau să regăsim acea senzație care ne-a invadat trupul și mintea, iar perceperea lui va fi mai puternică decât orice imagine reală.

Cel mai bun exemplu poate fi și cel mai plăcut, mai ales dacă e vorba de o persoană pe care o admiri sau o iubești. Să nu credeți că întâmplător își aleg marile vedete un parfum care să le scoată în evidență personalitatea și succesul la care au ajuns. Cum ar fi Katy Perry, despre care am vorbit într-un articol anterior, sau Enrique Iglesias, un alt superstar adorat de femei și cu foarte mulți fani chiar și printre bărbați. Fiecare dintre ei te pot fermeca prin prestațiile lor de excepție, dar te vor impresiona și cu parfumul care-i caracterizează, o alegere personală, pe gustul și pe măsura lui. Iar un parfum Enrique Iglesias trebuie să reprezinte puterea celor peste 100 de milioane de albume pe care cântărețul le-a vândut până acum.

 

De-a lungul vieții, am întâlnit persoane, mai mult sau mai puțin numeroase, după caz, în care am fost marcați de mirosul atrăgător ce-l emanau. Poate că nu erau vedete, ci oameni simpli, cu trăsăruri obișnuite, dar care nouă ni se păreau încântătoare. E foarte posibil ca această atracție să fie datorată tocmai talentului de a-și alege parfumul perfect și de a-l proporționa așa cum se cuvine. Dacă e o femeie inspirată și modernă, e foarte posibil ca ea să fi descoperit magia și puterea unui parfum Deeply Yours sau Deeply Yours fragrances, la care feromonii bărbaților sunt cei care au prioritate în fața lucidității. În acest caz, ei vor fi atrași pe orbita persoanei în cauză, printr-un magnetism plăcut, din care n-ar mai vrea să se desprindă. I se mai zice și „chimie”, dacă amândoi subiecții simt la fel. Și totul poate porni de la parfumul ideal.

Acest articol participă la competiția SuperBlog 2015

 

14 thoughts on “Parfumul de identitate

    1. Mersi tare mult pentru comentariu, dragul meu prieten!
      Dar hai să nu mai votăm ca proștii și să nu demolăm din instinct! Odată și odată, trebuie să existe un nou început.
      Cu urări pline de nădejde, Sandule! 🙂

    1. Și ce parfum poate fi mai fermecător decât cel care ți se potrivește, nu? Nu avem decât să căutăm și să-l alegem pe cel mai potrivit. Poate că mă repet, dar am văzut ce efect fantastic poate să aibă. Mulțumesc și multă recunoștință pentru rezonanță, draga mea prietenă! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.