26 thoughts on “Diete

 1. Eu una nu te cred… am trecut prin toate patru, ba pe una am folosit-o chiar de două ori, pentru că avea o concentrație mai mare de alcool și credeam că arde grăsimile, in schimb m-am ales cu creierul spălat,apretat și calcat.

 2. Super articol, felicitari! Nici eu nu prea cred asta cu slabirea, cred ca stresul ingrasa 😉 si acum cu dieta germana… posibil sa luam mai mult in greutate si asta e de rau… 😉

  1. Am avut norocul să primesc acest articol de la prietenul nostru comun, Alex. Așadar, nu e numai meritul meu, dar îți mulțumesc chiar și în numele autorului, oricine ar fi. 🙂
   După cum te-am văzut în ultima poză, arăți excelent, Ileana!

   1. Atunci il felicit si pe Alex, nu am stiut. Multumesc, dar…. 😉 oricum tot sufletul este prima treapta a vietii. O seara frumoasa Petru! 🙂

   1. Stai linistit ca nu am dau la nici o dieta 😉 Urata, frumoasa, o femeie, chiar si un barbat, e bine sa se ingrijeasca, in rest…cum a lasat Dumnezeu. O seara faina!

 3. Dietă? Ce-i aia? Never-ever. Cel puțin pentru mine. Îmi ard “buburuzele” toate caloriile . Nici n-apuc bine să mă încarc cu ele. Aaa, și să nu uităm și soțul. Regimurile enumerate de tine însă sunt toate dureroase, fără nici o excepție.

 4. Ha ! Ha ! Ha ! Ce m-am distrat si am ras la articolul asta de nivel de revista culturala inalt calitativa, zau e de nivel de The New Yorker ! Trebuie neaparat sa fac niste investigatii sa vad daca pot sa aflu cine a scris textul !

 5. Revin cu informatia ca autorul acestui articol este dl Doru Antonesi, unul din cei 3 fondatori oficiali ai grupului original de comedie Divertis ! Revin cu link la data de publicatie originala a acestui articol pe blogul propriu al dlui Antonesi, doruantonesi.ro.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.