Nutriție sănătoasă de la Nutrivita

Nu ai nevoie de cursuri îndelungate sau destăinuiri spectaculoase pentru a fi sănătos și a-ți păstra mereu această stare. Sunt doar câteva reguli simple pe care trebuie să le respecți, dar, e drept, că sunt și o mulțime de alte sfaturi greșite sau tentații pe care e bine să le eviți. În primul rând, sănătatea vine printr-o nutriție potrivită, iar cele mai bune sfaturi și produse din acest domeniu ne sunt oferite de Nutrivita. Ea vine în sprijinul celor interesați cu o nutriție specială, produse și suplimente create pentru un organism sănătos și viguros, în orice moment al zilei și stadiu al vieții.

Nutrivita-Logo-w1200

Care ar fi, așadar, cele mai importante reguli pentru o nutriție sănătoasă și, implicit, o viață fără probleme majore?  Chiar și atunci când vrem să slăbim, nu e nevoie să răbdăm de foame și nici să evităm complet vreun aliment care ne place. MODERAȚIA în toate e cheia unei diete permanente. Să te ridici întotdeauna de la masă cu senzația că ai mai mânca încă. DIVERSIFICAREA ar fi o altă regulă importantă pentru o alimentație ideală. Chiar dacă avem unele preferințe sau nu ne plac prea mult altele, e bine să le combinăm și să oferim organismului o paletă cât mai largă de vitamine și proteine, într-o multitudine de gusturi. Aici intervin cu succes mărcile Nutrivita, care ne ajută prin produse echilibrate, suplimente nutritive foarte apreciate, cum ar fi Isostar, Cereline, Gerble sau Cereal Bio.

ALLERGO FARA GLUTEN & LACTOZA CHEC MARMORAT, 230g

Cu astfel de suplimente între mese, nu mai e cazul să-ți faci griji din cauza foamei sau a lipsei de energie. Sunt accesibile, simplu de consumat și ușor de asimilat de către organism. Indiferent că sunt solide sau lichide, au efecte la fel de energizante pentru fiecare categorie de consumatori, cum ar fi cei care au probleme cu greutatea, în dietele fără gluten, zaharuri, lactoză sau într-o nutriție sportivă. Întrebarea de o sută de puncte este cum să facem ca fiecare dintre cei vizați să afle despre beneficiile acestor produse și să le poată procura în diversitatea lor. Eu cred că publicitatea făcută pe canalele mass-media are impactul cel mai mare. Televiziunea, Internetul, ziarele și radioul sunt instrumente care joacă un rol important în viața oamenilor, dar și acțiunile în aer liber dotate cu stimulente în astfel de produse bio. Doar gustând și experimentând, se poate convinge fiecare de valoarea și efectele produsului.

Să fiu sincer, nici eu nu am auzit prea multe despre binefacerile acestor suplimente nutritive, până la această competiție SuperBlog, și sunt convins că la fel sunt și mulți dintre colegii care vor citi articolele rezultate. Iar cu aportul unor parteneri media precum: http://www.comunicatedepresa.ro, http://www.toateblogurile.ro, http://www.zelist.ro sau ale unor bloggeri parteneri ca: Abisurile.com (Daniela Toader), Armonie acvatica (Cristina Lincu) și SexulSlab.info (Dana Lalici), am cunoscut multe din beneficiile pe care le poate aduce Nutrivita în viața noastră, a celor care vor să se hrănească sănătos. De acum înainte, îmi voi alege produsele care mi se potrivesc și le voi consuma între mese, protejându-mi astfel sănătatea. Pentru că e mult mai bine și mai ușor să previi, decât să fii nevoit mai târziu a apela la diete stricte.

Acest articol participă la competiția SuperBlog 2015

11 thoughts on “Nutriție sănătoasă de la Nutrivita

 1. Buna ziua Petru! da rezultate si aceste produse uneori, insa eu prefer sa ma ridic de la masa moderat, si sa gust fara sa fac abuz, din ceea ce cred eu ac imi face bine. Nu consum allcol si cafea, asta e defectul meu 😉 . Mult succes la SuperBlog 2015!! O zi de luni placuta! 🙂 Petru!

  1. Fiecare trebuie să-și adapteze modul de alimentație în funcție de metabolism și cerințele organismului. Totuși, o regulă universal valabilă e să mâncăm cât mai des, dar câte puțin, de regulă cinci mese pe zi. Aici intervin suplimentele nutritive de la Nutrivita, luate între mese. La mulți ani, Ileana, de ziua României! 🙂

 2. Buna Petru !
  Mult succes in competitia SuperBlog2015 ! 🙂
  Dupa mine, cea mai buna ” nutrivita” 🙂
  este PUPLA de PORC fara OS si GRASIME, fripta pe gratar ! 🙂
  Nu uita te rog frumos
  ca la poarta CASEI tale
  sa ARBOREZI de 1 DECEMBRIE pe un stalp inalt si gros
  DRAPELUL ROMANIEI seculare ! 🙂
  La Multi Ani de 1 DECEMBRIE !!! 🙂 🙂 🙂
  Cu prietenie,
  Aliosa.
  PS !
  Eu deja l-am ARBORAT
  inca din aceasta seara
  iar balconu-i luminat
  in culoarea TRICOLORA ! 🙂

  1. La mine flutură drapelul României zi de zi, chiar în fața balconului, prin grija primăriei. 😉
   Poftă mare la ciolanul cu fasole, sarmale, mici, precum și la rachiu și vin, Sandule! 🙂

   1. La ” ciolanu “cu fasole”nu o sa am pofta
    pentru ca nu-mi place pomana data
    de politicienii ipocriti
    pe bune, de toti huliti ! 🙂
    La SARMALELE facute
    in bucataria mea
    si la tuica fiarta frate
    sigur POFTA voi avea !!! 🙂 🙂 🙂
    La Multi Ani de 1 DECEMBRIE, Ziua Nationala a ROMANIEI ! 🙂

    Sandu.

 3. Acest produs e necesar pentru cei care nu poate sa consume faina, cum eu am dulciuri fara zaharuri, bineinteles mult mai scumpe dar bine ca se gasesc!Sper sa ai succes la punctaj si Bravo pentru efortul care l-ai depus sa duci pana la capat acest concurs! O seara frumoasa iti doresc!

  1. Mi-a plăcut când a început competiția, dar mă bucură și când se termină. Că așa-i frumos, să ne bucurăm de toate! Îți mulțumesc că m-ai susținut mereu și îți urez o zi minunată! La mulți ani, Gabi! 🙂

  1. Firește. E bine să le încercăm și să apreciem apoi efectele și gustul. Rău nu poate să ne facă, din moment ce sunt realizate și prescrise de specialiști în nutriție.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s