Epigrama care mușcă (CLXXVIII)

Senatorul Cristiana Anghel a coborât printre ciobanii care protestau în fața Parlamentului, generând circ și făcându-i proști pe cei care își cereau drepturile

A ieșit bălaia doamnă,

Încercând să se disculpe,

Cum că-i vegetariană

Și doar blana-i e de vulpe.

.

P.S. – De jivinele feroce

Mai scapă omul atent,

Dar pericolul atroce

Sunt lupii din parlament.

Advertisements

23 thoughts on “Epigrama care mușcă (CLXXVIII)

 1. Probabil că duoamna are nevoie de un doctor,pshiatru dacă s-ar putea.Mie mi-a sțârnit îndoieli de când făcea greva foamei,acum mi-a confirmat.DE fapt a mai avut ieșiri d`astea „pshiatrice”… oricum spitalul a facut-o celebră,spitalul s-o trateze…na!

  1. Nu e primul exemplu când cei care încep prin a critica parlamentul și guvernul, ajung să le îmbrățișeze concepțiile egoiste și chiar să ajungă printre cei mai mari susținători ale lor. E destul să ne amintim de Miron Mitrea. O dovadă în plus că relele vin din sânul nostru, iar vindecarea societății trebuie să o începem prin noi.

  1. Mulțumesc pentru apreciere și gândurile bune! Aș fi vrut să fie o mușcătură mai rea, de oaie turbată, dar mioarele noastre sunt blânde și ciobanii încă molcomi. 🙂 O după-amiază fructuoasă și o seară pe cinste!

 2. Ma mirca dupa iesirea asta mai este senator. Cu toate ca duamna asta a fost foooaaarte sincera. Asa vad ei poporul. Un popor de prosti. 😦

 3. ”E foarte greu să ne angajăm în fața reprezentaților oierilor cu o rezolvare pozitivă, în sensul așteptărilor pe care le au. Le-am propus să vorbesc cu premierul, să îi transmit revendicările, cu rugămintea să fie preluate și rezolvate printr-o ordonanță de urgență care trebuie să fie promovată de Ministerul Mediului și Agriculturii”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.Sa vedem continuarea! O seara minunata iti doresc!

  1. Dacă C.P. Tăriceanu are această părere, cine ar mai putea să-l contrazică?! Poate doar milioanele de români care s-au săturat de demogagia și interesele lui de preamărire. Dar, precum bine zici, să lăsăm istoria să se deruleze. O zi de joi frumoasă, în continuare, ca pe la noi, dragă Gabi! 🙂

 4. Am urmarit zilele trecute demonstratia penibila a individei in cauza zicand ca :”Nu l-am jignit pe ciobanul ‘acoperit’. ‘Prost’ înseamnă om din popor”. Sa stergem atunci de pe harti numele tarii si sa scriem cu litere de-o schioapa “PROSTI” pentru ca suntem multe milioane de oameni din popor? Apoi la intrebarea vizibil iritata a moderatoarei daca si dumneaei este proasta, a inceput sa explice spre uluirea mea ca si ea este o proasta. Cu toata indignarea mea, m-a pufnit rasul. Ori ne crede cu adevarat prosti, ori are ea probleme grave la “mansarda” dar totusi as dori sa fiu prost doar cand vreau eu si nu cand li se scoala idiotilor din parlament de care nu ma simt reprezentat.

 5. „Doamna” în cauză a ajuns în Senat datorită spectacolului oferit în fața națiunii și milei pe care „prostimea” a avut-o când a făcut greva foamei, condamnând cu fermitate Guvernul și Parlamentul. De unde se vede că atunci când se ajunge la borcanul cu miere, aproape nimeni nu-i imun. Și sunt optimist când zic „aproape”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s