Regulile tatălui ei

 1. Dacă vii cu mașina în fața casei și claxonezi, ar fi bine să aduci cu tine ceva… orice! Că de aici sigur nu vei pleca cu nimic.

2. Nu-mi atinge fiica în prezența mea. Poți să te uiți fugitiv, atâta timp cât nu ți se blochează ochii mai jos de gât. Dacă nu-ți poți păstra ochii și mâinile departe de trupul fiicei mele, ți le voi îndepărta eu, într-un mod mai puțin delicat.

3. Îmi dau seama că este considerat ”cool” să-ți porți pantalonii largi să pice de pe tine. Pentru a mă asigura că nu cad, îi voi lega cu un cablu electric în jurul taliei.

4. Cât timp o aștepți pe fiica mea să coboare, chiar dacă trece mai mult de o oră, să nu te prind căscând sau făcând gesturi nervoase. În loc să stai degeaba, ai putea face ceva util, cum ar fi să-mi schimbi uleiul la mașină.

5. Următoarele locuri nu sunt potrivite pentru fiica mea: locuri ubde sunt paturi, canapele sau orice altceva mai moale decât un scaun de lemn; locuri unde nu sunt prezenți părinți, polițiști sau orice figură autoritară: locuri unde se dansează, oamenii se simt bine și se țin de mână.

6. Să nu mă minți. Am o pușcă, o lopată și trei hectare în spatele casei. Nu te juca cu mine!

Advertisements

25 thoughts on “Regulile tatălui ei

 1. Ce bine ca sunt mama de baiat! 🙂
  Dar mi-am amintit din tinerete, cand am iesit intr-o seara cu parintii la restaurant si a venit un tinerel sa ma invite la dans iar tata doar s-a uitat urat si i-a zis” baiete, aici se lucreaza doar cu materialul clientului, daca nu ti-ai adus partenera de acasa, stai si te uita!”Si nici sotului meu nu i-a fost prea bine la prima intalnire cu tata. 🙂

  1. Acuma depinde și de caracterul tatălui. Socrul meu a fost ”pâinea lui Dumnezeu” și am ajuns curând la o relație de prietenie. E drept că la asta a contribuit mult și pălinca pe care am băut-o împreună. 😉

 2. Maine il voi cunoaste pe prietenul fiicei mele. Pe care declar ca nu-l plac, inca inainte de a-l cunoaste. Nu m-am hotarat daca sa iau cu mine pusca sau cablul electric…
  Week-end frumos!

  1. Mai bine îl pui să-ți schimbe uleiul de la mașină. Dacă se pricepe, e clar că ai putea pune mâna pe un ginere de viitor, că meseriașii din ziua de azi sunt foarte apreciați. 😉
   Duminică încărcată cu bucurii de tot felul! 🙂

   1. Multumesc asemenea!La orele acestea pot sa-ti spun finalul: n-a avut curajul sa apara, desi intalnirea era pe teren neutru. Ghinionul lui! A pierdut ocazia sa-mi demonstreze ca gresesc.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s