5 seriale amuzante de văzut în cuplu

Când televizorul nu te mai mulțumește cu nimic nou, iată o listă de seriale amuzante pe care le poți viziona împreună cu partenerul de viață:

Everybody Loves Raymond

everybody_loves_raymond_dvdSerialul a debutat în 1996 și a ținut până în 2005. Creatorul lui fiind Philips Rosenthal, un mare producător de seriale TV din SUA. Pentru ca acest serial să fie un mega succes au fost nevoie de următoarele: un jurnalist sportiv (Ray Romano), o soție casnică, niște părinți insuportabili și un frate gelos (Eddie Stark). Un serial de familie care tratează cu umor viața de zi cu zi, iar dacă ți-a plăcut Seinfeld, șansele sunt să-ți placă și ”Everybody loves Raymond”, pentru simplul fapt că Ray Romano joacă cu aceeași dezinvoltură și naturalețe ca Seinfeld. Serialul poate fi vizionat cu partenerul de viață, însă și cu părinții tăi sau ai lui.

Til Death

Til DeathJosh Goldsmith și Cathy Yuspa, creatorii acestui serial, au văzut un mare potențial în actorul Eddie Stark, fratele lui Raymond, și i-au oferit rolul principal, alături de Joely Fisher, în ”Til Death”. Deși serialul nu este întocmai la fel de bun precum cel prezentat mai sus, are toate șansele să te cucerească dacă îi oferi puțin credit. Serialul îți prezintă la început două cupluri. Primul cuplu fiind format din Eddie Stark (Eddie) și Joely Fisher (Joy), căsătoriți de 25 de ani, și un cuplu tânăr, abia căsătorit, care se mută în casa alăturată lor. Diferențele dintre cele două cupluri sunt majore, tocmai de aceea umorul este precum o scânteie. Cum se schimbă serialul pe parcurs, vei putea urmări asta împreună cu partenerul tău.

Rules Of Engagement

rules-of-engagement

Probabil acest serial este o variantă mai ”îmbătrânită” a serialului ”How I Met Your Mother”. Două cupluri căsătorite și un prieten singuratic se lovesc zilnic de probleme care vizează viața lor amoroasă și nu numai. Actorul care iese cu desăvârșire în evidență în acest serial este Patrick Warburton (Jeff). Are un fel aparte de a fi amuzant și de a te face să-l îndrăgești încă din prima secvență în care apare. Cu siguranță, soțul/prietenul tău va fi încântat de acest serial, deoarece are grijă să satisfacă și dorințele femeilor, dar și pe cele ale bărbaților.

Raising Hope

Raising Hope

Un serial puțin mai ciudățel care, deși prezintă unele probleme într-un mod foarte bizar, concluziile la sfârșit de serial sunt întotdeauna bazate pe un adevăr. Așadar, serialul îți prezintă o familie ieșită din tipare, formată dintr-un tată gata să încerce orice nebunie îi trece prin cap, o mamă îngăduitoare care găsește întotdeauna un fel de a fi fericită fără prea multe eforturi, o bunică senilă și un băiat nu foarte inteligent care se pricopsește încă de la începutul serialului cu un copil. Situațiile prin care trec protagoniștii sunt ieșite din comun, amuzante și pline de viață. Nu ai niciun motiv să nu te uiți împreună cu cel drag la acest serial.

Modern Family

 

Modern Family

În ”Modern Family” vei găsi de toate: o familie de homosexuali, un tată (Ed O’Neill) trecut de a doua tinerețe, căsătorit cu o doamnă care se bucură încă de prima, și familia clasică de cuplu american cu trei copii ”obraznici”. Probabil nu te vei regăsi în toate situațiile pe care ei le tratează, însă n-are nicio importanță, pentru că serialul este savuros, energic și plin de umor. Trei ingrediente pe care orice serial de comedie ar trebui să le aibă.

14 thoughts on “5 seriale amuzante de văzut în cuplu

    1. M-a fericit mult colinda ta, Sandule, mai ales că n-am avut parte de colindători serioși în seara de Crăciun. Îți urez o duminică pe cinste, cel puțin cu un Ștefan petrecăreț prin preajmă! 🙂

    1. Așa gândesc și eu, doar că posturile TV de pe la noi sunt cam zgârcite în achiziționarea unor astfel de sitcomuri. O zi cu multe surprize plăcute, draga mea prietenă! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.