Pregătiri de război

România se pregătește în secret pentru un război cu Rusia

De 25 de ani, România face pregătiri, în secret, pentru un eventual conflict armat cu Rusia. În acest sens, toate guvernele postdecembriste au pus la punct un plan românesc, moștenit din vremurile când țara era atacată de dușmani.

Exact ca pe vremea lui Ștefan cel Mare, care, pentru a nu lăsa resurse la îndemâna dușmanului, trimitea femeile și copiii în munți, otrăvea fântânile și dădea foc grânelor, guvernanții noștri au abordat aceeași tactică, în secret, pentru ca nimeni să nu își dea seama că totul este o pregătire pentru război.

Astfel, femeile au fost alungate în Italia la îngrijit bătrâni, cele mai îndemânoase au fost trimise în Germania la ”muncă”. Copiii, și ei, au fost obligați să plece să își găsească rostul prin țări străine. Grânele și porumbul nu le-am mai cultivat și selectat sămânța ca pe vremuri, ci am preluat de la corporația americană (transnațională?!) Mosanto (cu ajutorul ”științific” al lui Valeriu Tabără și Stelian Fuia – foști angajați ai firmei Mosanto ajunși miniștri ai Agriculturii) sămânță modificată genetic pentru ca să se îmbolnăvească de cancer cotropitorii. De otrăvirea fântânilor s-au ocupat firmele străine – îndeosebi americane, cu investitori ”strategici”, ca George Soros și Joe Bideu – care fac foraje pentru a scoate gazele de șist.

Drumurile au fost făcute să suporte doar căruțe și mașini ușoare și ca să se surpe sub greutatea tancurilor rusești. Fabricile și uzinele au fost, deja, trimise la fier vechi, iar banii… desigur, banii au fost scoși prin intermediul unor corupți acoperiți și puși la păstrare în locuri sigure din Elveția, Cipru, Panama etc.

Așa că din cauza guvernanților noștri ”vizionari”, rușii sau oricine va veni cu gând de război, vor lua o mare țeapă. Vor găsi numai pârjol și foamete! Că Românu’ nu-i prost…

Sursa: ziarpiatraneamt

23 thoughts on “Pregătiri de război

 1. Trist dar adevarat. Romanii nu sunt prosti dar greu iau atitudine pentru revolta ca sa-si primeasca drepturile, uneori o fac prea devreme sau prea tarziu. Pacat ca lasa ce-i important mereu in seama lui Dumnezeu cand totul depinde de ei. Este o vorba pe care nu o prea cugeta romanul nostru : “Dumnezeu iti da dar nu-ti baga si-n traista !”
  Un sfarsit de saptamana asa cum iti place Petru si va place pentru prietenii blogului tau.

  1. Exact asta trebuie să înțelegem fiecare: că totul depinde de noi și trebuie să ne asumăm răspunderea pentru ceea ce se întâmplă. Deoarece tot dintre noi provin specimenele pe care suntem nevoiți să le suportăm, iar dacă nu avem ceva mai bun de oferit, să îndreptăm situația prin autoeducație. Ceea ce e foarte greu de conceput în mentalitatea pe care am dezvoltat-o.
   Weekend mai presus de așteptări!

 2. Trist , adevarat si …inca mai este(totusi) de unde…poate ne-am trezi totusi Degeaba avem un nume de imn pro actiune Desteaia-te romane !!!!!!!!!!!!!!! dintr-un somn de veci, cum oare….Seara faina Petru !

  1. Cred că Dumnezeu are multă milă de noi toți, dar prea suntem dependenți de el. Să punem și noi mâna, fiecare cu ce poate!
   Multă iubire și căldură din Maramureșul albit, Ileana! 🙂

 3. Buna seara Petru !
  ” ziardepiatraneamt” are prea multa IMAGINATIE !!! 🙂 😦 🙂
  http://aliosapopovici.wordpress.com/2016/01/08/
  Mai bine ne spunea despre afaceile dubioase ale FAMILIEI pedelistului incarcerat
  ” Pinalti” !!! 🙂 😦 🙂
  Cat despre un RAZBOI cu Federatia Rusa,
  daca NU a inceput cand smenarul de la Cotroceni a spus :
  – ” Marea Neagra nu-i LAC rusesc ” 😦
  acum,slabe sperante avand in vedere contextul geostrategic si politic actual ! 😦
  Pentru ” fanii si fanele ” 🙂 blogului tau care-si serbeaza ZIUA de NASTERE in IANUARIE,
  un sincer si calduros
  La Multi Ani ! 🙂

  Weekend placut ! 🙂
  Cu prietenie,
  Aliosa.

  1. Imaginația nu e prea multă niciodată și nici dăunătoare, atunci când persiflează niște tare ale societății din care facem parte. 😉 Mai ales că ai abordat-o cu succes într-un articol de-al tău, cu un tâlc binevenit pentru noi, românii de orice vârstă.
   Zile binecuvântate și benefice, Sandule! 🙂

  1. Frumusețea meleagurilor noastre persistă încă, cu toate hoțiile și abuzurile de care am avut parte. De aceea e bine să fim mereu activi în critici și satire, măcar. Să te bucuri vreme frumoasă și peisaje hibernale minunate, draga mea prietenă! 🙂

 4. Comicul trist are intotdeauna pe gustul meu 🙂

  Si articolul tau mi-a adus aminte de un adevar istoric, pe care nu stiu cati il cunosc. In vremurile de demult, romanii nu prea mancau porc. Schimbarea a venit urmare a atacurilor repetate ale turcilor. Cum noi parjoleam cam totul, iar ei nici azi nu au invatat ce-s alea jumari… 🙂

  1. Și uite așa a devenit porcul cea mai bună legumă, cea mai bună pasăre și cel mai bun pește! 🙂 La fel s-a întâmplat și cu cartoful, în istorie. Nevoia îl învață pe om și îi dă apoi dependențe, bune sau rele. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.