Celibatarii care folosesc multe emoticoane în mesaje au parte de mai mult sex

Studiul Celibatarii din America, realizat de Match.com, arată că persoanele singure care folosesc multe emoticoane în mesajele scrise pe care le trimit au parte de relații intime mai frecvente.

pat

La studiu au luat parte 5.600 de celibatari din SUA, de diferite vârste, etnii și nivel social. Comparativ cu persoanele care nu prea folosesc emoticoane în mesajele trimise, cei care folosesc multe simboluri de acest fel au parte mai des de sex, cel puțin o dată pe lună.

Cel mai folosit emoticon este cel care face cu ochiul. Femeile folosesc mai des emoticonul cu zâmbet, iar bărbații le preferă pe cel cu sărut și pe cel cu inimi în loc de ochi, simbolizând dragostea.

Emoticoanele folosite mai des de femei (sus) şi cele preferate de bărbaţi (jos) (Foto: Singles in America)Legătura dintre folosirea emoticoanelor și sex este evidentă, spune antropologul Helen Fisher, care a coordonat studiul. Aceste desene ajută la o transmitere mai clară a sentimentelor, atunci când cuvintele nu mai sunt suficiente.

Jumătate dintre participanții la studiu au spus că emoticoanele îi ajută să observe personalitatea interlocutorului, iar 35% dintre ei au spus că acestea exprimă sentimentele.

Studiul arată că viața sexuală a celibatarilor este cu atât mai bună cu cât ei folosesc mai multe emoticoane. În plus, aceste persoane par să fie mai interesate de căsătorie, deci de o relație serioasă, nu doar de sex.

Sursa: Daily Mail

 

 

34 thoughts on “Celibatarii care folosesc multe emoticoane în mesaje au parte de mai mult sex

 1. Cand mie mi-a trimis al meu emoticoane d-astea , m-am ingrijorat pentru ca am crezut ca a avut un accident, a cazut in cap si s-a dilit….

 2. Eu as vedea lucrurile din alta perspectiva. Cei care au o anumita deschidere in a-si exprima sentimentele au parte de mai mult sex si in acelasi timp folosesc si emoticoane cand discuta virtual. Nu cred ca emoticoanele au legatura cu sexul :))

  1. Se poate să fie, după cum zici, taman invers: cei care sunt mai îndrăzneți în viață și au succes în abordări, folosesc mai des și emoticoane. Ar fi trebuit să se gândească și la asta cercetătorii. 🙂

 3. Salut Petru !
  Americanii folosesc ” emoticoanele ” NU ca sa aiba parte de mai mulr sex
  ci pentru faptul ca NU au timp sa-si exprime diferitele stari ce-i cuprind cand posteaza ceva ……..
  Romanii ca sa aiba parte de mai mult sex NU folosesc ” emoticoanele ” ci TELEFOANELE mobile
  si TELINA in stare CRUDA !!! 🙂 🙂 🙂
  O seara pe placul tau Petru ! 🙂
  Aliosa.

  1. Tot ce se poate, dragă prietene. Fiecare are felul lui de a se exprima și de a înțelege mesajele primite. Adesea, oricât de clar ar fi un emoticon, poate fi interpretat în mai multe feluri, în funcție de cine îl trimite și cui îi este destinat.
   Să-ți fie ziua luminată, Sandule! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.