Sfaturi pentru un viitor mire

Să nu credeți că doar fetele visează la o nuntă perfectă. Și băieții fac asta, doar că nu vor să recunoască, poate din mândrie sau poate de frică să nu fie considerați prea emotivi. Totul începe chiar înainte de a-și găsi perechea perfectă, prin căutări și frământări din cele mai intense. Viitoarea mireasă trebuie să fie cea mai frumoasă, cea mai bună și cea mai spirituală. Fiecare bărbat are criteriile lui de apreciere și gusturi diferite în ceea ce privește aspectul și caracterul alesei sale. Prima etapă fiind parcursă, grijile nunții se împart în două, dar nu înseamnă că va fi mai ușor.

 

logo_cropped_resized

 

O să vedeți că există calea mai grea și calea mai ușoară în planificarea unei nunți. Dacă suntem de modă veche, vom căuta un restaurant liber sau o casă de cultură potrivită, iar în funcție de capacitatea și profesionalismul angajaților vom stabili numărul de invitați și meniul. E o muncă titanică, stresantă și plină de incidente neplăcute, iar mirele e cel care va fi tras la răspundere pentru toate problemele ivite. Fiindcă lui îi revine sarcina de a găsi locul cel mai bun pentru primul și cel mai mare eveniment din viața lor de cuplu. Aici nu mai merge pe gusturi și preferințe personale, fiindcă trebuie mulțumiți toți invitații, indiferent că-s câteva zeci sau sute.

Dacă mirele e inspirat și s-a adaptat condițiilor moderne ale societății, va scăpa cu ușurință de multe bătăi de cap apelând la salonul de nuntă Toujours l’Amour. Astfel, planificarea nunții se transformă din corvoadă în plăcere, o diferență de la cer la pământ. Și nu numai atât: facilitățile salonului sunt demne de invidia celor care au ales să-și facă nunta în orice altă locație. Eu aș menționa în primul rând piscina, cu o zonă amenajată pentru fotografii și alta pentru servirea cocktail-urilor. Haideți să fim sinceri: la câte nunți ați avut ocazia să vedeți o piscină pregătită exclusiv pentru invitați? Vă răspund tot eu: doar la acelea în care mirii au fost ancorați la prezent și au știut să aleagă ce-i mai bun.

Firește că asta nu-i tot, ci doar o mostră din ofertele acestui salon de nuntă. Printre facilitățile care m-au impresionat cel mai mult sunt: ringul apreciabil pentru dans, spațiul verde din fața salonului, bucătăria proprie, toaleta specială pentru mireasă, spațiu de cazare pentru invitații veniți din provincie, focurile de artificii de deasupra piscinei, parcarea spațioasă, posibilitatea de a pregăti berbecuț la proțap, și nu în ultimul rând, organizarea unei ciorbe de potroace după nuntă.

Și eu am fost mire, am visat multă vreme la o nuntă perfectă, dar nu mi-a ieșit cum am vrut, din păcate. Asta fiindcă nu exista această alegere pe atunci. Însă mirii de astăzi nu mai au nicio scuză. Dacă vor un eveniment memorabil de-a lungul întregii vieți, nu trebuie decât să aleagă salonul Toujours l’Amour. Miresele le vor mulțumi mereu, iar nuntașii vor fi impresionați pentru totdeauna.

Acest articol participă la competiția SuperBlog Spring 2016

25 thoughts on “Sfaturi pentru un viitor mire

 1. Da, sunt mulți factori care intră în ecuația asta, partenerii trepidează şi sentimental şi financiar. Alături de ei – familiile. Un alai întreg de griji şi de amănunte, nu numai de nuntaşi puşi pe dănțuială. Însă totul e bine când se termină cu bine. Iar la “luatul voalului”, de regulă, toată lumea e fericită.

  1. E frumos să fii nuntaș, dar mai ales unul din protagoniști. O fi unul din motivele pentru care mulți vor să repete acest moment, chiar dacă nu cu același partener. 🙂

 2. Salonul Toujours IÄmour este asa de bine prezentat si promovat ca poti sa cer un post de marketing bine platit,iar ai fost la inaltime, bravo, iti doresc mult succes si o seara frumoasa! 🙂

 3. Salut Petru !
  Sincer,imi place cum te prezinti in competitia Super Blog Spring 2016 ! 🙂
  Daca juriul ce intocmeste clasamentul final JOACA CINSTIT
  nu ca Dinamo cu Astra ( 1 – 4 ) 🙂 🙂 🙂
  meriti sa urci pe PODIUM ! 🙂
  Bafta Petru ! 🙂

  O zi frumoasa ca si Angela ! 🙂
  Aliosa.

  1. Ar fi prea frumos să ajung atât de sus și de aceea nici nu mă gândesc. Dar complimentele tale mă bucură foarte mult și îți mulțumesc cu multă căldură pentru ele! 🙂
   Să avem zile frumoase, cu oameni pe măsură alături, Sandule! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.