19 thoughts on “Epigrama care mușcă (CCI)

 1. Rămân visele spulberate, în astfel de condiții… Doamne-fereşte! Un subiect fierbinte, abordat literar. Un dulce-amar care îndeamnă la reflecție… Gânduri bune, Petru! ☺

  1. Așa se întâmplă cu visurile care nu-s ancorate solid în realitate, iar riscurile sunt prea mari. Băncile au specialiști, care le pun la adăpost de multe variante neplăcute, dar omul de rând gândește emotiv.
   Zile senine și tot mai calde, Cristian! 🙂

  1. Banca ar trebui să ne ajute, nu să ne înrobească. Ar fi bine să apelăm la ea numai când suntem siguri că ne achităm datoriile sau… când e vorba de sănătatea noastră. Un gând bun și multe urări frumoase, draga mea prietenă! 🙂

 2. Nu am inteles niciodata cum se pot arunca la imprumuturi fara acoperire. La o astfel de faza trebuie sa te gandesti la nesiguranta locului de munca, la cursul valutar, la sanatatea care poate juca feste. Sunt tare multi factori care nu depind de noi si-atunci… Sanatos este sa ne intindem cat ne ajunge plapuma 🙂 . Parerea mea. Poate de aceea nu rezonez cu cei care scapa de datorii dar si de case.

  1. Nici eu nu rezonez cu ei, și de aceea am luat-o ca o ironie. Cine face împrumuturi la bănci, fără să fie foarte sigur că e în stare să le plătească, e clar că ia o țeapă. Întotdeauna trebuie să ia în calcul că va rămâne fără serviciu sau că ar putea să se îmbolnăvească. Doamne ferește, dar se poate!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.