28 thoughts on “Îngerul ocrotitor

 1. Azi e ziua noastra, voi nu stiati ? 😉 Ingeri nu se ramolesc, ei ne vegheaza neancetat 🙂 Ca sa dai in mintea copiilor e un lucru bun, iar ca sa isi mai traga si ei sufletul, e musai nevoie 😉 deci: Oana si Potecuta, adevar grait 🙂 . Odihna placuta 🙂 !

  1. Așa e, Ileana! Dar eu tot aș vrea să dau în mintea copiilor, fără să fiu tras la răspundere sau privit ciudat. 😉 O seară romantică îți doresc! 🙂

 2. Nu-i adevărat, îngerașul rămâne tânăr și ocrotitor așa cum ni l-a dat Doamne, Doamne, cred că doar câteodată ne lasă să facem pe maturii. De fapt, sunt de acord cu Lucian Blaga când spune ”Copilăria este inimă tuturor vârstelor” – Lucian Blaga.
  Toate cele bune !

  1. Nu te pot contrazice și nici nu mi-ar plăcea. A fost doar o opinie care, la rândul ei, nu poate fi contrazisă cu dovezi, ci doar cu presupunerile unor oameni înțelepți. Toată stima pentru ei și pentru tine!
   Să fii iubită! 🙂

  1. Or fi și îngerii de mai multe categorii, de aceea și oamenii găsesc motive pentru greșelile lor. Dar eu mă mulțumesc cu al meu, chiar dacă l-am ironizat nițel. Să ai o seară superbă, dragă prietenă! 🙂

 3. Ha, ha! Tot cu umor ai rămas, dragă Petru. Păi… cam așa zicem cu toți, când vedem că ni s-au cam dus acele drăgălașe daruri ale copilăriei. Bine măcar că am păstrat umorul, căci și-n copilărie râdeam mult și ne înveseleam din orice.
  Numai bine îți doresc cu drag și multe zâmbete vesele! 😀

  1. Sunt încântat că ai preluat doar partea umoristică a catrenului, fiindcă e esențială, mai ales că era ziua copilului de lângă noi și din noi.
   Îți doresc o seară de joi frumoasă și o noapte tihnită, dragă Alex! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.