28 thoughts on “Epigrama care mușcă (CCVI)

 1. Ai foarte mare dreptate în privința asta. Ei urmăresc binele lor, pe când binele poporului… nu există ! Tristă realitate, dar adevărată.

  1. Prin ultima ședință, au dovedit încă o dată că nu le pasă decât de ei. Stau și mă tot întreb: cum am putea să-i sancționăm dacă toți gândesc la fel?

 2. Mai devreme sau mai tarziu, DUMNEZEU ii va pedepsi pentru LACOMIA lor cum l-a pedepsit in ultimele zece zile pe unul ce tot fura dar se jura ca nu fura iar acum e condamnat intr-un dosar cu 3 ani si in altul cu 7 ani de INCHISOARE cu EXECUTARE………..

  1. Se pare că cea mai mare speranță tot în Dumnezeu ne-o punem. De aceea s-or fi înmulțit atât de mult bisericile și ne călcăm în picioare când sunt aduse moaștele unor sfinți.

   1. Treaba cu INMULTITUL bisericilor este una mai complexa iar cea cu
    ” ne calcam in picioare cand sunt aduse moastele unor sfinti” este atributul fiecarui OM …………..
    Chiar daca voi fi ” spurcat” de o anume LUME VIRTUALA,
    EU, nu m-am INGHESUIT niciodata, dar absolut NICIODATA la ” moastele vreunui sfant ” …………………..

  1. Măcar de n-ar fi atât de mulți, dar se înmulțesc pe măsură ce scade populația României. Zile tot mai bune și mai frumoase, draga mea prietenă! 🙂

 3. Buna ! Petru
  Eu sunt f.f. nici nu stiu cum sa ma exprim sa ma intelegi ca eu i-as impusca pe toti ,cica au propus o lege in care se interzica elevilor sa aiba tel. la scoala ,sunt de acord ,dar de ce nu se interzice ca in fiecare clasa sa nu mai existe calculator ,ptr. ca nepotul meu de 13 ani spune ca profesorii nu le preda stau pe calculator si pe ei ii lasa sa faca ce vor ,pai cum sa mai invete un copil cand unii profesori procedeaza asa ❓ Profesorilor le este teama ca sunt fotografiati de catre elevi ce fac ei si deasta s-a propus sa nu le dea voie cu tel. in scoala ❓
  Invatamantul in ziua de azi e la pamant din cauza profesorilor si nu al elevilor ,asta e adevarul
  Imi cer scuze daca sunt pe blogul tau prieteni din invatamant dar stiu precis ce vorbesc am si imagini cu ce fac profesorii ,stau exact langa un colegiu si vad tot ce se intampla care e al doilea am inteles din tara noastra ,pacat ca se arunca vina numai pe elevi ,profesorii sa se axeze prin a explica elevilor la fiecare ora temele ,nu sa stea pe calculator sau pe tel. lor
  Sa ai o zi de Sanziene racoros ,deasta ai scris la mine ca la tine este frumos azi probabil este balci (targ) cum era pe vremuri si la Braila 🙂 acum nu mai este asa

  1. Multe propuneri se tot fac în sistemul de educație, care de care mai ciudate, dar fără a persista prea mult. Vine alt ministru, cu altă echipă, și schimbă iar ce-a fost schimbat ieri, de nu mai înțelege nimeni nimic. Ce să mai zicem de elevi, care sunt derutați complet și piere cheful de a învăța.
   Îți sunt recunoscător că mi-ai amintit de sărbătoarea de azi, că nu eram la curent cu calendarul ortodox. Toate cele bune, anytza! 🙂

 4. O realitate cumplit de rușinoasă! Eu nu știu cum de mai au pretenția ca poporul să respecte instituțiile fundamentale ale statului, când taman „aleșii” dau tonul la neseriozitate, hoție, corupție.
  Ar trebui să luăm serios poziție împotriva acestor abuzuri de neiertat, iar cei ce se fac vinovați de chiulul grosolan să fie exclus fără drept de apel din funcția de parlamentar. Societatea civilă trebuie să ia poziție, că prea înghițim toate mizeriile aleșilor! Fără menajamente!

  1. E cam greu să ne mobilizăm suficient de mulți pentru a fi băgați de seamă. Se întâmplă doar când ne lovește vreo nenorocire sau suntem manipulați tot de vreun partid ori vreo personalitate politică. Chiar și societatea civilă are interesele ei.

  1. Tinerii de atunci, sunt adulții de astăzi, unii ajunși în locuri călduțe, alții plecați în alte țări. Tinerii de astăzi au probleme cu școala, dar mai ales cu distracțiile.

 5. Eu as vrea ca legile pt parlamentari sa fie votate de populatie.. sa vedem atunci care pe care. Dar cum asa ceva nu o sa fie niciodata.. inchidem gura si mergem inainte

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.