Cele mai ciudate rețele de socializare

Cei care s-au plictisit de cele mai populare rețele de socializare online pot căuta alte site-uri în care își pot regăsi și pasiunile. Așa au apărut rețelele de socializare destinate celor care au animale de companie, pentru mustăcioși sau site-ul femeilor care caută un „sponsor” pentru a-și mări bustul. Iată patru dintre cele mai bizare rețele de socializare online:

mustata

Date My Pet. E dragoste mare după prima întâlnire. Totul e perfect, însă ai uitat să o întrebi dacă îi plac animalele de companie. Ce te faci dacă nu-i plac cei doi câini ai tăi? Rețeaua de socializare datemypet.com îți rezolvă această dilemă. Acest site este special destinat celor care au animale de companie sau care au în plan să-și facă un prieten dintre necuvântătoare. Nu va mai fi nicio emoție atunci când o vei aduce pentru prima dată pe viitoarea ta prietenă și îi vei face cunoștință cu Spike și Boris, cei doi pitbuli ai tăi.

My Free Implants. O operație de mărire a sânilor nu e chiar ieftină. De aceea a apărut această rețea de socializare. Mai exact, prin acest site se pot oferi donații femeilor care vor să-și facă o astfel de operație estetică. Utilizatorul, în cazul acesta o femeie, își face un profil și își spune motivul pentru care vrea să-și facă o operație de mărire a bustului. „Donatorii”, cealaltă categorie de utilizatori ai rețelei, dau bani celor mai convingătoare povești. Rețeaua de socializare dă de înțeles că „donatorii” se pot întâlni cu „pacientele”. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, chiar și după investițiile de câteva mii de euro, site-ul garantează „o prietenie pe viață”.

Stache Passions. Mustăcioșii și iubitoarele de mustăcioși au un site unde pot socializa. Site-ul spune că aici poți afla totul despre mustața creion, cum să o întreții pe cea potcoavă și să o tai pe cea ghidon și dacă se mai poartă cea imperială.

Startrekdating. Această rețea de socializare este destinată pasionaților SF. Aici faceți cunoștință cu viitoarea prințesă Borg sau cu cel care are calitățile androidului Data. La fel ca orice rețea de socializare, puteți căuta după numele profilului și să purtați conversații pe un chat. O eventuală nuntă va fi organizată pe nava Enterprise, iar naș va fi Jean-Luc Picard.

34 thoughts on “Cele mai ciudate rețele de socializare

 1. Sunt, intradevar putin ciudate retelele acestea de socializare. Dar faptul ca exista inca, spune multe. Exista si o cerere. Multe multumiri pentru aceasta informatie Pentru!
  Un inceput de saptamana profitabil tuturor,
  Mari

  1. Dacă se găsesc oameni cu preocupări mai mult sau mai puțin excentrice, musai trebuie să apară și site-uri pentru ei. Toată lumea are de câștigat.
   Zile frumoase cu adieri răcoroase, Mari!

 2. Am dat peste un siteu unde erau sute de comentarii, vb.despre sex si felul in care fac sex. Am fost surprinsa cum sa citesc despre femeii mai ales tinere, erau in elementul lor si indivizi,(vb.despre nevestele lor,cum si ce..in cel mai urat mod) si ca 89% dintre femei fac sex oral. ?. Cata depravare prin lume. PHEW! O saptamana inspirata!

  1. Ai dreptate! Asa ceva se face numai cu lumina stinsa si musai dupa ora 23. Si in stil clasic, desigur. Altfel s-ar putea sa te simti prea libera si sa intelegi mai multe lucruri. E bine sa nu stim prea multe.

   1. Mai citeste odata,poate nu ai inteles bine. Fiecare are libertatea de a alege, ce face cu viata lui. Era greu de citi dar… fiecare cu stomacul lui, depinde cat poate digera.

  2. Imediat după ’89, am fost invadați de tot felul de publicații erotice, cu subiecte de neimaginat până atunci. Avid de nou, am citit și eu, cu oarecare prejudecăți, dar apoi mi-a trecut și mi-am dat seama că nu am dreptul să judec felul în care fac sex alții, atâta vreme cât nu sunt implicat. Nici măcar pe homosexuali.

 3. Site-ul cu Star Trek ma tenteaza. Si ca sa-mi fie nas Jean-Luc Picard poate trebuie sa ma grabesc. Daaaar, am uitat!! Sunt maritata! Poate vine pentru nunta de argint??

  1. Eeee, de-ar fi tot actorul Patrick Stewart în rolul lui Jean-Luc Picard, poate că m-aș gândi și eu la o nuntă. Dar cine știe ce necunoscut îi ia locul?!

 4. Am avut și eu activitate pe 2-3 forumuri sportive. Una din cele mai mari pierderi de vreme din viața mea. Nu se compară cu blogul. Blogul e ca și când ai bea banii la crâșmă, forumul e ca și când i-ai arunca pe stradă.

  1. Poate că și acesta-i motivul pentru care mi-am făcut blog. Dacă tot nu mai umblu la crâșmă, măcar să beau în compania bloggerilor. Mai un pahar, mai un comentariu…

 5. Buna ! Petru
  Drept sa-ti spun nu stiu nimic ,acum am citit despre aceste site-uri ,dar nici nu m-ar tenta ,eu am o pasiune sa ma uit la circul mpfm 🙂
  O seara racoroasa sa ai !

 6. Mulțumesc Petru, m-ai “lămurit”.
  Gata, sunt hotărâtă, mă “înscriu” în toate ! 😊 😃 😂
  Dacă mi se întâmplă ceva grav, tu ești vinovat !😃😂😃

  1. Nu-ți recomand să te înscrii în cel cu implanturi și „donatori”. S-ar putea ca „o prietenie pe viață” să nu fie suficient pentru sponsor. 😉

 7. Da tot ce se poate,daca cineva este pasionat de ceva deosebit poate sa gaseasca prieteni intr-un cerc unde se poarta dicutii si sa se simte bine! De ce Nu?O seara racoroasa iti doresc!:)

  1. Și eu am fost înscris în site-uri pentru șahiști, unde am activat până mi-am făcut blog. Apoi a trebuit să aleg, că amândouă erau prea mult. Îți trimit, în dar, puțină răcoare de la ploaia de aseară, dragă prietenă! 🙂

  1. Bună să-ți fie inima și mereu pur sufletul. M-am grăbit să-ți răspund la binețe, chiar înainte de a pleca spre Satu-Mare, în vizită la un vechi prieten și fost coleg de școală. O zi pe cinste, anytza! 🙂

 8. Și lumea internetului este la fel de pestriță ca și lumea reală, că doar tot oamenii ăia sunt și pe aici. Fiecare cu păsărelele lui sau…stolurile lui! 😀 Așa că nu mai mă mir de nimic, ci mă amuz de ideile hazlii sau chiar ciudate ale unora. Mare e grădina lui Dumnezeu și este loc pentru toți în ea!
  Numai bine și zile senine, dragă Petru! 🙂

  1. Chiar ăsta e și rostul acestei postări, să ne amuzăm de niște idei, originale ce-i drept. Iar dacă cineva consideră că-i potrivit să se înscrie în vreun astfel de site, cu atât mai bine. Eu l-aș recomanda pe cel cu animale de companie, că-i mai util.
   Salutări prietenești, dragă Alex! 🙂

 9. Salut Petru !
  Dupa mine, cele mai ” CIUDATE retele de SOCIALIZARE ” 😦
  sunt acelea care LAUDA si PREAMAREASC
  manelistii, basistii, iohanistii, pemepistii, pedelistii, penelistii, pesedistii,uneperistii,evazionistii, fripturistii ,plagiatorii ,anerepistii,hotii si puscariasii !!! 🙂 🙂 🙂

  1. Mare dreptate ai Aliosa ! bine ca nu urmaresc acele site-uri ,urasc manelistii cu muzica lor de jale 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.