23 thoughts on “La moartea unei regine

 1. Frumos omagiu adus unei mari Regine! Dumnezeu să o odihnească în pace! Am avut ocazia să o văd de mai multe ori și nu pot să nu apreciez modestia și noblețea pe care le arăta prin fiecare gest sau cuvânt. O persoană cu adevărat deosebită! Un model pentru femeile românce, căci multe se cred „mari doamne”, dar sunt de fapt de toată jalea.

  1. Regret că n-am avut prilejul să o văd vreodată, deși a fost cu Regele Mihai în Seini. Doar că eu locuiam atunci în Baia Mare și am aflat prea târziu de vizită. Acum aud și alte lucruri impresionante despre MS, care îmi sporesc admirația.

 2. Seara buna, Petru !
  Dumnezeu s-o Odihneasca in Pace !
  Felicitari pentru postare ! 🙂
  Din pacate, sunt fff multi romani care nici nu au auzit de Ms.Sa Regina ANA de ROMANIA ! 😦
  A fost o SOTIE iubitoare, o MAMA extraordinara , o adevarata LUPTATOARE pentru bine si dreptate, o mare DOAMNA , un adevarat MODEL ce ar trebui urmat si de femeile din Romania care, ajunse VEDETE datorita unor conjuncturi, sunt de “rasu’plansu ” ca sa nu-l copiez pe prietenul nostru comun, Alex .
  Aliosa.

  1. Chiar așa a fost și va rămâne în inimile noastre, mai ales că a reprezentat și un mare sprijin pentru Regele Mihai, în momentele cele mai grele. Dar viața are o limită, indiferent că ești un simplu muritor sau o persoană cu cel mai mare rang. Că ești un profitor de joasă speță sau un om cu suflet mare.

   1. Da asa si la mine ,a plouat dar de az se mai incalzeste iar ,oricum cred ca nu va mai fi canicula asa mare

 3. Frumoase , miscatoare versurile dumitale si…chiar imi pare extrem d e rau ca , nimeni din anturajul Casei Regale a Romaniei , nu-ti viziteaza blogul pentru a alege aceste versuri , drept epitaf la capataiul disparutei in Domnul . Dumneata esti mai informat si poate imi poti spune , Ion Iliescu oare , va avea parte de acelesi pareri d e rau din partea oamenilor , ale unor oameni ce nici macar n-au auzit vreodata de el …. ca si-n cazul sotiei recent decedata , a EX Regelui Mihai I al Romaniei ??? Nu-s de acord cu cele exprimate de amicul dumitale Aliosa , el este cel mai putin indreptatit sa vorbeasca despre cea care a fost Regina Ana , fara suparare dar , Aliosa a depus un JURAMANT DE CREDINTA pe ” altarul “….REPUBLICII SOCIALISTE ! Nu-s de acord nici macar cu raspunsul pe care l-ai dat lui ” Mami ” caci… ” o adevarata pierdere ” pentru Romania ar fi daca Mugur Isarescu ar trece in nefiinta . Mi-a placut in schimb replica lui ” anitza ” : “- O seara racoroasa , eu o am ca a plouat ieri si e placut ! “

  1. Nici nu ar fi normal să fim cu toții de acord în gândurile, simțirile și modul de a le exprima. Iar blogul meu are prea mică influență pentru a fi băgat de seamă de personalități atât de importante, cum ar fi cele de viță regală sau politicieni de vârf. Mă mulțumesc să-mi exprim opinia, după priceperea mea, și sunt bucuros dacă găsesc un pic de rezonanță în gândurile celor care mă vizitează.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.