22 thoughts on “Haiku: Vreme potrivnică

 1. La mine cainii latra,
  soarele straluceste
  si lumea a innebunit !!! 😦 🙂 😦

  – Astăzi începe oficial campania electorală pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Corturile și bannerele pe stâlpi sunt interzise începând de astăzi, singurele materiale de promovare acceptate fiind afișele electorale de dimensiuni mici.

  – Igor Dodon și Maia Sandu s-au înfruntat într-o dezbatere televizată înaintea alegerilor prezidențiale de duminică din Republica Moldova. Socialistul Dodon a declarat că nu este anti-român, însă este împotriva unioniștilor ca Maia Sandu: “Vorba aia: frați ca frați, dar fiecare la casa lui”.

  – Donald Trump și Barack Obama au avut o întâlnire de peste o oră și jumătate la Casa Albă. Obama a declarat că prioritatea sa numărul unu în perioada următoare este să faciliteze o tranziție care să asigure reușita președintelui ales. E greu de crezut asta, mai ales că acum cinci ani Trump era umilit public de Obama la cina corespondenților de presă de la Casa Albă………………

  – Guvernul rus a ținut legătura cu oameni din stafful lui Trump de-a lungul campaniei electorale, potrivit unui înalt oficial rus citat de Reuters. Pe lângă asta, purtătorul de cuvânt al Kremlinului a declarat ieri că politica externă propusă de Trump este “fenomenal de apropiată” de cea a lui Vladimir Putin.
  Weekend placut PETRU ! 🙂
  Aliosa.

  1. Nu știu care e scorul la numărul de „complimente” reciproce, dar îmi amintesc că de curând Trump a spus despre Obama că e mai prost președinte american. Totuși, la întâlnirea de ieri, s-au simțit foarte bine împreună, după cum au declarat. 🙂

 2. Indiferent ce a fost in trecut, Obama are obligatia sa asigure o tranzitie lina spre urmatorul mandat de presedinte. Iar Trump, la fel, trebuie sa se ridice la nivelul unde l-au asezat voturile. Onoarea, datoria, inainte de toate! Romanilor le e greu sa priceapa.

 3. Minunată poezie! Îmi place foarte mult acest gen poetic, pe care îl stăpânești atât de bine, dragă Petru. O picătură din realitatea înconjurătoare, imortalizată atât de bine în doar câteva cuvinte. Ca o… „bombonică” foarte aromată!
  Numai bine îți doresc cu mult drag! :_)

  1. De data asta am avut și o replică frumoasă din partea Potecuței, care m-a încântat. 🙂
   Toamna ne inspiră pe fiecare dintre noi, într-un fel sau altul.
   Gânduri călduroase și urări așijderea, dragă Alex! 🙂

 4. Ce frumos a plecat ploaia prin alte parti, privim zborul pasarilor pe cer senin, e super Petru, nu stiu daca pe la voi tot ploua ???
  O zi frumosa de sambata !!! 🙂

 5. Un sfarsit de saptamana minunat sa ai Petru chiar daca ploua marunt la tine si pasarea zboara fara umbrela. Asa trebuie sa facem si noi sa nu ne tot ferim de ce vine de SUS . Sa incercam sa intelegem si sa ne corectam. Bun exemplu ai dat cu pasarea fara umbrela prin ploaie.

  1. Chiar se anunță un sfârșit de săptămână deosebit, dat fiind faptul că astăzi vine soră-mea pe la mine, să gătim împreună cartofi prăjiți cu piept de pui pane. Sper să ne înțelegem! 😉
   La fel cum sper să ai și tu o duminică pe placul sufletului, Anda! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s