20 thoughts on “Epigrama care mușcă (CCXXVI)

 1. Eu sper să îi ia, însă unii pleacă bine-mersi după aceea. Motiv pentru care mi-aş dori ca dosarele celor ce la DNA să nu fie făcute în dorul lelii. Sau la comandă.
  Toate cele bune, Petru! ☺👍

  1. Mentalitatea celor care ajung în poziții expuse corupției este că „toată lumea fură”, iar cei care n-o fac sunt proști. Care scapă, totuși, de brațul legii, ori fură mai puțin, ori sunt „băieți deștepți”.
   Salutări amicale, Cristian! 🙂

 2. Foarte adevarata epigrama ta, draga Petru ! Din pacate este trista si foarte adevarata…oamenii adevarati stau deoparte si nu intra in politica, intra insa, tot din aia fosti sau care urmeaza a fi penali …trist ! O seara plina de frumos ! 🙂

  1. Mai trebuie să curgă încă multă apă pe Dunăre până vom avea o clasă politică educată și de bună credință. Până atunci, alegem din ce avem. Și totuși, sper să auzim de bine, dragă prietene! 🙂

 3. Salut Petru !
  DNA face cat de cat dosare dar, DECIZIA o iau JUDECATORII ……………
  asa ca, unii CANDIDATI, chiar de-s PENALI 100%, vor in Parlament ca sa aiba IMUNITATE mizand pe proverbul ” CORB la CORB nu-si scoate ochii ” 🙂 adica, pe VOTUL colegilor impotriva cererii DNA de ARESTARE PREVENTIVA cum s-a intamplat de mai multe ori cu parlamentari de la mai toate partidele …
  Pana una alta insa, duminica 11 decembrie trebuia sa mergem la vot daca tot avem acest DREPT ! 🙂
  Un sfarsit de saptamana cat mai placut Petru ! 🙂
  Aliosa .

  1. E de datoria noastră să lăsăm deoparte comoditatea și să mergem la vot în număr cât mai mare. Altfel nu văd cu ce drept ne-am mai plânge de parlamentarii care nu-și fac datoria, dacă nici noi nu ne-am făcut-o, măcar o dată la patru ani.
   Zile de o frumusețe aparte, Sandule! 🙂

 4. Foarte adevărat, dragă Petru! Din păcate, cam așa stau lucrurile pe la noi și nu doar excepții! A devenit aproape o regulă, ca „aleșii” să aibă, într-un fel sau altul, „bube în cap”, pentru ceea ce fac, în spatele titlului de demnitar al statului… Iar noi…. tot așteptăm și sperăm că va fi și altfel….
  Toate cele bune! 🙂

  1. Cam multe generații de sacrificiu au tot sperat că urmașii lor vor apuca să se bucure de o societate civilizată și prosperă. Schimbarea, însă, nu poate veni, atâta timp cât educația pe care o dăm copiilor noștri seamănă cu cea pe care am primit-o noi. Tocmai ieri am văzut cum la Galați, părinții își împingeau cu disperare copiii în față ca să apuce o pungă cu dulciuri. Doar erau pe gratis!
   O duminică cu multe bucurii, dragă prietene! 🙂

 5. Aș vrea să schimb profilul candidat,
  Cu unul care să nu aibă bube-n cap,
  Dar din păcate nu îl numesc eu,
  Ci șefii de partid. Pe ei să-i schimb mi-e greu!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.