33 thoughts on “Epigrama care mușcă (CCXXXVIII)

 1. Mare adevar in epigrama, draga Petru !!! Nu mi-a placut ca a fost schimbat Serban Nicolae din fruntea comisiei juridice de la senat, si inlocuit cu Robert Cazanciuc, urat !!! Nici nu stiu ce sa mai cred, imi este lehamite de tot ce se intampla !!!
  Faci ce faci , esti cu temele la zi, ii prinzi la fix !!! 🙂 O seara placuta iti doresc !!!

  1. Multe nu ne plac, dar ce zice Marele Șef Liviu Dragnea e literă de lege în partid și, implicit, în Parlament. Mai nou, e omul cel mai prezent în mass media, nici măcar președintele statului sau primul ministru nu iese pe sticlă atât de des. Săru-mâna pentru aprecieri și îți doresc un sfârșit de săptămână relaxant, dragă Mica! 🙂

   1. Nea Petre , ce-a facut Liviu Dragnea , cu suspendarea unor PSD-isti de marca , este ceea ce NICIODATA in istoria acestui partid continuatorul PCR , nu s-a mai intamplat : a spalat rufele murdare in public asa incat , oricata oftica am eu vis a vis d e acest om , de data asta , jos cu palaria !!!!

  1. Noi zicem, noi auzim, dar măcar ne răcorim! 🙂 Contracarez cu un pahar de pălincă, pe care îl voi ridica duminică seara, cu gândul la tine, Cristian! 🙂

 2. „De aproape două mii de ani ni se predică să ne iubim, iar noi ne sfâșiem.” — Mihai Eminescu

  „Greşelile politicianului sunt crime, căci în urma lor suferă milioane de oameni nevinovaţi, se împiedică dezvoltarea unei ţări întregi şi se împiedică, pentru zeci de ani înainte, viitorul ei.” — Mihai Eminescu

  O noapte frumoasa ıti doresc si un week-end fericit !

  1. Le zicea bine Luceafărul nostru, chiar și în politică. Pentru că orice ai scrie și oricât ai fi de romantic, politica nu te ocolește, ci trece peste tine ca un tăvălug, doar un pic de nu ești atent. Iar singura armă ce-o avem e slova scrisă.
   Gânduri bune și cele mai alese urări, Anușka! 🙂

   1. Nu uita nea Petre ca mentorul si sprijinitorul sau ,Titu Maiorescu spunea { atunci cand al chemase pe Eminescu la ei la conservatori } : ” Politica faci volens nolens , chiar si-atunci cand mergi ” sub scara ” { fireste s e referea la cabina de….WC 😉 } iar tu , o faci prin slova ta zilnic deci , esti politician ” !

   1. Nea Petre , fara suparare insa , munca este pedeapsa data de Dumnezeu oamenilor , odata cu alungarea derbedeilor aia doi din Rai . Pentru clantzaii politicianisti , fireste ca-i o placere iar pentru cei ce i-au adulat , ai aduleaza si mai ales ai voteaza , este durere . Las’ c’asa le trebuie 😡 😡 😡 ! Educatia…chiar nu mai conteaza in aceasta ecuatie ….

 3. Prietene , daca pana acum am considerat ca , esti doar rautacios atunci cand te referi la clasa politica { oare pentru ce nu-i schimba numele in CASTA ….POLITICA ? } , azi sunt obligat sa-ti spun : PRIETENE , CHIAR MUSTI SI…MUSTI AL DRACULUI DE BINE SI ADEVARAT ! Respect !

  1. „Nu știu alții cum sunt… ”, da io cred că fiecare muncă își găsește amatori, care o fac cu plăcere. De aceea sunt oamenii atât de diferiți. Am cunoscut mineri care de-abia așteptau să intre în sut și nu concepeau să-și schimbe meseria. E drept că unii se întorceau cu minunate flori de mină, în timp ce alții doar se bucurau de aventura subterană, pe care o povesteau cu lux de amănunte la o masă cu halbe de bere. Dacă aș ajunge în Rai și ar trebui să stau toată ziua, cred că m-aș plictisi de moarte. 🙂
   Crede-mă, nea Marian, că mă dor „dinții” de câte ori am mușcat politicieni, dar pe ei n-o să-i doară vreodată, nici măcar în apropierea cotului.
   Mulțumiri și toate cele bune!

 4. Tare mușcătură, Petru! deși nerușinatul are piele groasă ca mai toți politrucii, important e cum recepționează epigrama cei care o citesc.

  Weekend liniștit! 🙂

  1. Așa-i precum bine spui! Epigramele le scriu pentru oamenii onești, care le și citesc. Cei cu bube în cap nu își pierd timpul prețios, când au atâtea alte interese.
   Îți doresc o duminică revigorantă, Nora! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s