47 thoughts on “O, brad frumos…

 1. Uite cum vin sarbatorile pe blogul tau, super Petru! Ultimul bradut cel mai dragut, am vazut pisicuta noastra in bradut, o sa le dea pe toate jos !😃

 2. Ar fi interesant să-l punem pe tavan, mai ales unde spațiul este îngust…dar mai mult ador ca decorațiune (și vie), ultima imaginen, e un deliciu! Mulțumim de oferte, Petru, urmează să ne decidem!

  1. Mi-ar fi plăcut să găsesc mai multe imagini precum cea de la final, dar cățeii și șoriceii nu sunt prea mari amatori de decorațiuni. Mulțumesc și eu pentru vizită, dragă prietenă!

  1. Bună seara, Anușka! M-ai făcut să privesc a nu știu câta oară selecția, și țin să-ți dau dreptate. Adaug și pe al cincilea în preferințe, datorită culorilor. Să-ți fie noaptea de vis! 🙂

  1. Crăciunul ni-l oferim unul altuia și îl simțim diferit, în funcție de inspirație și percepție. Pe mine m-au impresionat mult ideile expuse de tine la ultima postare, Nora.

  1. Respect și eu, pe cât mi-e posibil, miercurea fără cuvinte, deși sunt rebel și iau imaginile de care dispune un om de unul singur. Cu atât mai mult mă bucură fiecare apreciere, mai ales din partea ta, Cristian! Noapte faină de tot, Cristian! 🙂

 3. Anul acesta , ecologistul din mine 😎 a reusit sa se impuna in fatza conservatorismului feminin astfel incat , am impodobit un ” brad ” din plastic si culmea a iesit la fel d e frumos , si cam la fel de aspectuos ca si unul natural . Fireste nu-i atat de frumos ca cei prezentati de dumneata si , nici macar n-am reusit sa plasez unul precum aia din imaginile 4 si 6 😡 iar pisica…a fugit de mult de-acasa astfel incat , ” bradul ” meu n-arata precum cel din ultima imagine dar mie , copiilor si-n special NEPOTILOR , ne place asa cum este mai ales ca , stim cu totii care-i simbolul reprezentat de acel ” brad ” impodobit de sarbatoare . Nea Petre , dorinta mea sincera este ca dumneata , familia dumitale precum si toti aceea ce- ti bantuie blogul , sa va bucurati de privelistea oferita de bradul impodobit ,si de ceea ce simbolizeaza el redevenind , fie chiar si pentru o singura zi , copii ce-ati fost candva caci , aceasta-i suprema bucurie ! RESPECT TUTUROR !!!!

  1. Mă bucur că ești mulțumit pentru bradul artificial, așa cum am fost și eu timp de vreo două decenii. Doar anul acesta, dat fiind că am o nepoțică pe care vrem s-o impresionăm mereu, am achiziționat un brad mare, pe care nepoata din Graz vrea să-l transforme în cel mai frumos pom de Crăciun pe care l-am avut vreodată. Mă încântă și pe mine ideea, iar mirosul bradului îmi amintește de sărbătorile copilăriei. Crăciun fericit, încărcat de iubire și lumină, îți doresc și eu, nea Marian!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.